Ka yanda Anne oldunuz veya olacaksnz?

şu an 26 yaşımdayım ve anne olmak için ideal yaşta olduğumu düşünüyorum ama henüz bebiş yok bakalım nasip...

bende 20 yasinda anne oldum suanda 5 ay sonra 5 yasina girecek oglum nasip olursa herkesin evladina uzun omurler versin rabbim

oğlumu 26 yaşında aldım kucağıma. Seneye 35 olucam, Rabbim 35'ime kadar bir tane daha sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah.

20 yaşında oğlumu dünyaya getirdim. 29 yaşındayım ve Allah nasip ederse 2. çocuk çok istiyoruz. Allah isteyen herkese nasip etsin.

bende 21 yaşında anne oldum oğlum 4 yaşında şimdilerde 2.ci düşünüyoruz 2 cide allah nasip ederse 26 yaşında olacam seneye hayırlısı

2 yıl 3 aylık evliyim. 17 aylık bir oğlum var. Ardayı 26 yaşında kucağıma aldım.şimdi Allah nasip ederse 28 imde ikinci defa anne olacağım.

şu an 26 yaşımdayım şu an.ama allah nasip ederse anne olduğumda 27 olacağım.hatta belki bebişim de ben 27ime girdiğim gün gelecek bana..şu an 12 mart görünüyor doğum günüm de 18 mart..olur ya...

19 yaşında evlendim 20 yaşında anne oldum.oğlum şuan 5 yaşında.8 yıllık evliyim:enbuyukkk:

cnm bende yeni 20 yaşıma girdim.. eşim çok istiyor çocuk bense yaşımdan dolayı istemiyorum.. nasıl pişman değilsin dimi..senağlama kolaymı oldu..zor mu? genç yaşta anne olmak güzelmi..?

nasil yani?? neler okuyorum boyle 17-18-19 yasinda anne mi oldunuz? :uhm: okumadiniz mi? yoksa okulla birlikte mi yuruttunuz eger oyleyse gercekten tebrik etmek lazim.. hepinizin cocugu saglikli hayirli evletler olur insallah... a.s.

slm. ben 37 yasindayim kizim 18 oglum 15yasinda. genc anne olmak benim icin cok güzel.

21 yaşinda çok şükür allahima anne oldum..allahim olmayanlara isteyenlerede nasip etsin bu duyguyu tatmayi inşallah...kizim 2 yaşina girecek bu yil........

aah ne güzel erken yaşta anne anne olanlar var ne kadar güzelben 29 yaşında evlendim 31 kızımı aldım kucagıma şimdi ikinciyi istiyoruz allah nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…