• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ka yanda evlendiniz?

25 yasinda evlendim.iyiki de daha once evlenmemisim.hatta cevreme gore 25 erken denilebilecek bi yas.arkadaslarimdan cogu bekar.evlendikten 3 yil sonra isteyerek hamile kaldim.yani suan 29 yasindayim hicbisey icin gec kaldigimi dusunmuorum.bilakis hayati dolu dolu yasadim
zaten universite okuyan biri en erken 21-22 de evlenebilir cunku okul anca o zaman biter. eger is bulmadan evlenmem diosan bu 23-24 olur en erken.

Tam istediğim bir yaş şu an 21 yaşındayım ama 25 gibi erkek arkadşımla evlenmeyi istiyorum 28-29 gibi de anne olmak istiyorum.:asigim:

şuan 24 yaşındayım sözlüyümzemuszemus 25'te evli olacağım...

20 yaşında evlendim.hiçde pişman olmadım.allah pişman etmesin
opuyorumnanaktan

21de nişanlandım, düğün ne zaman bilmiyorum =) muhtemelen 22 olmadan...
allah kısmet ederse okul biter bitmez de bebek düşünüyorum, tüm sorunlarımı cözücek minik bi melek =)

Son düzenleme:
21 de nişanlandım 22 de evlendim
üniversite biter bitmez
şimdide 25 e giricem
Rabbim inş. yuvamızı bi bebişlede şenlendirir

24 de evlendim okulum bitmiş işim olmuş..eşimde askerliğini yapmış işini bulmuş aşkıda bulduktan sonra niye bekleyimki.doğru zaman yoktur evllikte doğru kişiyi bulduğun an evleneceksin

26 yaşında evlendim ,pişman oldugum anlarda oldu iyiki evlenmişim dediğim anlarda ama bence ideali 24 diye düşünüyorum:))

26 yaşında evclendim aslında yaşın pek önemi yok önemli olan doğru insanla doğru zamanda evlenmek.

bu konu gündeme geldikce bana daral geliyor kaydirigubbakcemile3
bende evlenmek istiyorum yaaaboshayallersmile

24 yaşımı bitirmeme 5 gün varken
Yani 25 de diyebiliriz değil mi :)))
19.09.2010 :asigim:

Son düzenleme:
21 yaşımda nişanlandım,23 yaşımda ise evlendim,tam zamanı diye düşünüyorum....

18 yaşımdayken tanıştık 20 yaşımda evlendim. tabi bu iki yıllık arada eşim beni terk etmişti bende ondan ümidi kesip başkasıyla nişanlanmıştım. sonra tekrar eşime döndüm. eşim benden beş yaş büyüktü. şimdi düşünüyorumda çok erken evlenmişim

Back
X