• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ka yanda evlendiniz?

21 yaşında evlendim, bence büyük bir hataydı o yaşta evlenmem..şimdiki aklım olsa 28 den önce kesinlikle evlenmezdim. zaten hayatının büyük bir bölümünü evli geçiriyorsun o yüzden bekarlığı yaşamak hele kendin kazanıp kendin harcamak çok güzel bir şey.

26 yaşımda evlendim ama diyorum ki keşke daha önce evlenseymişim. Gerçi eşim 3 yıl çıktıktan sonra evlenme teklif etti, daha önce teklif etseydi de kabul ederdim..evlenip başbaşa bir kaç sene geçirelim sonra çocuk yapalım dedik.. Ama her şey insanın planladığı gibi olmuyor. 5 yıl doya doya evlilik yaşadık, ama şimdi de çocuk için uğraşıyoruz. Sanki hemen planlar planlamaz olucakmış gibi. Hormon sorunları falan da çıktı, tedaviye başladık.. Daha önce evlenseydim daha önce çocuk yapmaya karar verirdik, böylece bendeki sıkıntılar erken teşhis edilebilirdi, kimbilir, şimdiye çoktan çocuğum olabilirdi. hayırlısı bakalım.. Eğer bekleyecek bir şeyiniz yoksa, erken evlenin,çocuk yapmadan önce doya doya eşinizle vakit geçirin derim ben.. Sonra çocuk için geç kalınabiliyor .. :43:

26 yaşımda evlendim ama diyorum ki keşke daha önce evlenseymişim. Gerçi eşim 3 yıl çıktıktan sonra evlenme teklif etti, daha önce teklif etseydi de kabul ederdim..evlenip başbaşa bir kaç sene geçirelim sonra çocuk yapalım dedik.. Ama her şey insanın planladığı gibi olmuyor. 5 yıl doya doya evlilik yaşadık, ama şimdi de çocuk için uğraşıyoruz. Sanki hemen planlar planlamaz olucakmış gibi. Hormon sorunları falan da çıktı, tedaviye başladık.. Daha önce evlenseydim daha önce çocuk yapmaya karar verirdik, böylece bendeki sıkıntılar erken teşhis edilebilirdi, kimbilir, şimdiye çoktan çocuğum olabilirdi. hayırlısı bakalım.. Eğer bekleyecek bir şeyiniz yoksa, erken evlenin,çocuk yapmadan önce doya doya eşinizle vakit geçirin derim ben.. Sonra çocuk için geç kalınabiliyor .. :43:

ayyyy canım benim kıyamam üzülme tatlım inşalah rabbim hayırlı bir evlat nasip eder sanada bizimde olmadı ama çok şükür şimdi melegim benimle klomen kullandım doktor tedavisi altında hayırlısıyla darısıda sana olsun inşallahhhh bitanem benimmmm :29: :16: :nazar: :emir_bebek:

ayyyy canım benim kıyamam üzülme tatlım inşalah rabbim hayırlı bir evlat nasip eder sanada bizimde olmadı ama çok şükür şimdi melegim benimle klomen kullandım doktor tedavisi altında hayırlısıyla darısıda sana olsun inşallahhhh bitanem benimmmm :29: :16: :nazar: :emir_bebek:

çok teşekkür ederim canım.. güzel dileklerin için.. Sen annesin, annelerin duası kabul olur, dua et benim için.. Darısı başıma inşallah.. :34:

20 yaşındayım sevgilimle 2.5 senedir beraberiz nişanlanmak istiyorum içten içe ama söyleyemiyorum yüzüne tabi :69: bence en ideal yaş 23. umarım 23ümde evlenmiş olurum.

18 yaşında evlendim üniversiteyi bile evliyken bitirdim bence biraz erkendi tabii ki ama nişanlandık niyetimiz okul bitince evlenmekti kaynanacıım kanserim ölücem göremem gözüm açık gider dedi falan falan işte 4 senelik evliyim mutluyum tabiki kocamla kaynanamı hiç sevmiyorum bu arada kanser de değilmiş zaten :)))

27'de evlendim. Bazen esimle daha erken tanisip evlenseymisiz keske diyoruz, ama kismet iste.

21 yaşımda evlendim kocam konusunda hiç pişmanlık duymadım severek evlendik zaten
ama erken evlendiğimi düşünüyorum çünkü kaynanamla birlikte oturuyorum ve
onunla birlikte oturmak istemiyorum
keşke birazdaha geç evlenseydikde4 kendi evimize çıksaydık diyorum

19 yaşında evlendim hemde kaçtım ama napayım eşimi çok seviyorummmm...hiçte pişman değilim çok mutluyum...:64:

18 yaşında evlendim üniversiteyi bile evliyken bitirdim bence biraz erkendi tabii ki ama nişanlandık niyetimiz okul bitince evlenmekti kaynanacıım kanserim ölücem göremem gözüm açık gider dedi falan falan işte 4 senelik evliyim mutluyum tabiki kocamla kaynanamı hiç sevmiyorum bu arada kanser de değilmiş zaten :)))
:1: Kendime çok benzettim seni.Bende 18 yaşında evlendim.Önce adı konsun dedindi.Hadi masraf olmasın söz yerine direk nişan olsun dedik.Biz eşimle bayağ bi nişanlı kalıp hayatımızı kurmayı planlıyorduk.Bi ev araba falan.Sağolsun benimde annem ve annemin arkadaşı eşimin halası acele ede ede ede ede 19 uma girmeden evlendim:52: Eşimle mutluyum çok ama birşeyleri oturtmadan evlendiğimiz için maddi sıkıntımız çok oldu.

Back
X