Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
26 yaşımda evlendim ama diyorum ki keşke daha önce evlenseymişim. Gerçi eşim 3 yıl çıktıktan sonra evlenme teklif etti, daha önce teklif etseydi de kabul ederdim..evlenip başbaşa bir kaç sene geçirelim sonra çocuk yapalım dedik.. Ama her şey insanın planladığı gibi olmuyor. 5 yıl doya doya evlilik yaşadık, ama şimdi de çocuk için uğraşıyoruz. Sanki hemen planlar planlamaz olucakmış gibi. Hormon sorunları falan da çıktı, tedaviye başladık.. Daha önce evlenseydim daha önce çocuk yapmaya karar verirdik, böylece bendeki sıkıntılar erken teşhis edilebilirdi, kimbilir, şimdiye çoktan çocuğum olabilirdi. hayırlısı bakalım.. Eğer bekleyecek bir şeyiniz yoksa, erken evlenin,çocuk yapmadan önce doya doya eşinizle vakit geçirin derim ben.. Sonra çocuk için geç kalınabiliyor ..![]()
ayyyy canım benim kıyamam üzülme tatlım inşalah rabbim hayırlı bir evlat nasip eder sanada bizimde olmadı ama çok şükür şimdi melegim benimle klomen kullandım doktor tedavisi altında hayırlısıyla darısıda sana olsun inşallahhhh bitanem benimmmm![]()
![]()
![]()
![]()
18 yaşında evlendim üniversiteyi bile evliyken bitirdim bence biraz erkendi tabii ki ama nişanlandık niyetimiz okul bitince evlenmekti kaynanacıım kanserim ölücem göremem gözüm açık gider dedi falan falan işte 4 senelik evliyim mutluyum tabiki kocamla kaynanamı hiç sevmiyorum bu arada kanser de değilmiş zaten :)))