• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ka yanda evlendiniz?

18 yaşında evlendim.1.5 senelik evliyim.Doğru insanın olduğundan eminken neden bekleyeyim ki?Ne değişir.Aslında biraz daha çalışıp para biriktirip evlenmek istiyordum ama daha önce oldu kısmet nasip boshayallersmile

22 yaşında nişanlandım, 24 yaşında evlendim, 1.5 yılık evliyim.Artık anne olma zamanım geldi diye düşünüyorum kısmetse.

22 yaşında nişanlandım, 24 yaşında evlendim, 1.5 yılık evliyim.Artık anne olma zamanım geldi diye düşünüyorum kısmetse.

bende 21 yaşında nişanlandım 21 de evlendim 1.buçuk sene oldu 5. aydır yavrumuzu beklioruz amaa :((((((((:çok üzgünüm:

17 yasımda tanıstık 19 da nişan oldum 20de evlendim 22de kızım oldu
herşey zamanında güzel bence çok mutluyum:nazar:

ben 19umda evlendim.20sinde anne oldum..
çokta mutluyum.iyiki evlenmişim..

22 de evlenip 23 ümde anne oldum...29 umda da 2.bebeğim geldi..çok mutluyum..:16:

20de evlendim ben çokk acelemiz vardıı :1: şaka bir yana pişman değilim ama ail akraba ilişkikelri devreye girmeseydi bizbize olsaydık flört dönemindeki gibi daha iyi olurdu sankimm :28:

ALLAH nasip ederse bende seneye evleniyorum:) 26 yaşında yani...:) çok merak ediyorum evlilik nasıl bişey acaba..... ALLAHım herkese hayırlı evlilikler nasip etsin... kötülerle karşılaştırmasın....

Allah herkesi mutlu etsin :) ben de buraya 30 yasimda evlendim falan yazcam herhalde. ya da onu bile yazamicam :(( allahim evde kaldim, cogunluk benim yasimda anne olmus burda

17 yaşımda tanıştım
19 yaşımda evlendim
şuanda 21 yaşındayım ve bebşimizin dünyaya gelmesine sayılı günler var :nazar:

Back
X