• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ka yanda evlendiniz?

gel canım arkadaş olalım seninle ne dersin?bana msj atarsın olur mu?bu sayfada çok cevap olduğu için zor oluyo bulmak

Bayanlar merak ediyorum kac yasinda evlendiniz? Aranizda erken evlilik yapipta az daha bekleseydim keske diyenler var mi?

Bekarlara verebileceginiz tavsiyeleride bekliyoruz :))

18 imi doldurup evlendım ben erkendi aslında ve evlenırkende bılıyodum erken oldugunu ama pişman değilim cok da mutluyum. geçmişe dönuk tek pişmanlıgım okul konusunda eşimle evlenırken izin veriodu okumama ama evlenınce işler değişti :20:

19 yaşımda evlendim...
3 senelik evliyim...
evlendiğime de pişman değilim...
dünyalar tatlısı bi kızımız var mutluluğumuza mutluluk kattı...

nikahda 27 yasindaydim dügünümüz oldugunda 28 yasindaydim..:)

pisman degilim hakkimizda en hayirlisi böyleymis.. arada mesafa olmasaydi dügün daha erken olabilirdi beki ama kismet böyleymis allah mutlulugumuzu bozmasin, hic kimseninkini bozmasin

:58: ya kızlar hepiniz erkenden evlenmişsiniz 23 yaşındayım. en az 5-6 sene düşünmem evlenmeyi falan. Daha çalışmaya başlamadım, okulumu bitiremedim bile. en az 5 sene çalışmadan evlenmem diyorum. şu anki erkek arkadaşımla evlenmek istermiyim ilerde onu bile bilmiyorum. Çok uzak geliyor bana evlilik meselesi :43:

23 yaşında evlendim.
bazen biraz daha erken evlenseydim diyorum :)
evlilikte sorunlar olsa da sevdiğin kişiyle aynı hayatı paylaşmak çok güzel oluyor.

evlendiğimde 25 in sonuydu. Ama 22 sinde ilk evlilik kararını vermiştik şartlar çalışma hayatı biraz da birikim yapalım derken ancak 3 sene sonrasında oldu. Düşünüyorumda böylesi daha iyi oldu daha öncesinde evlenseydik çok sıkıntı yaşardık.

26 yaşımda evlendim..7 aylık evliyim..acaba biraz daha mı bekleseydim diyorum ama çocuk için geç olacaktı...idaldir herhalde:95:

28 yasında evlendim ve kendi adıma ideal bir yas olduğunu düşünüyorum

26 yaşında evlendim.biraz geç bence.30 yaşıma kadar beklesydim sanırım hiç evlenmezdim,rahata alışmış olurdum çünkü..

23 yaşında evlendim ve çok erken olduğunu düşünüyorum. bu durum tabi ki insanların dünya görüşleri ve eğilimlerine göre kişiden kişiye farklılık gösterecektir. fakat insan tam anlamıyla "birey" olmaya 28'inden sonra başlıyor. bu yaşlardan sonra artık her şey yerli yerine oturuyor ve "kadın" olunuyor. bu biyolojik ve psikolojik bir dönüşüm. bu değişimi hiçbir şey yapmadan, oturup bir duvara boş boş bakarak da başabilirsiniz =)

neyse sonuç olarak 23 yaşındaki ben ile 30 yaşındaki ben konu özellikle evliliğe geldiğinde pek çok anlaşmazlığa düşerdik ve karar aşamasındaki kıstaslarımız çok farklı olurdu. 23 yaşında evlenip pek çok sorunda ne yapacağını bilemeyen deneyimsiz ben ile 30 yaşında çok daha bilgili ve tecrübeli olan benim de evliliklerimiz çok ama çok farklı olurdu. personaların savaşı gibi oldu ama kusura bakmayın artık :71:

22 yaşindayim 7 hafta önce evlendim.. pişman değilim daha şimdilik diyelim :D :P
bekarlara şunu diyim igçe yaşayin herseyi gezin tosun herseyi görün, evlendikden sonra çok şey degisıyor bence , ben cünkü herseyimi yaşadim.. ve sakin evlenmek icinde evlenmeyin!! sevıyorsanız eminseniz evlenin..

Back
X