Ka Yldr onunla berabersiniz?

birtanecık beyaz atlı prensımle 2 yıl 5 gundur beraberım... Rabbım ıns omrumun kalanını hep onla yazar..çok sevıyorum birtanemı

1999 Yılının yaz başlarıydı ben 16 canımıniçiyse 17 yaşındaydık....aradan çok uzun zaman geçti ama birbirimizi hiç unutmadık.o benim çocukluk arkadaşım ben ise onun çocukluk aşkıydım...her fırsatta sevgisini söylemekten vazgeçmeyen biriydi...çookk uzun zaman geçti ve 15.05.2008 tarihinde sözlendik...10.07.2009 tarihinde ise hayatımın anlamıyla evlendik...ve kaybettiğim onca mutlulukla geçirebileceğim yıllara üzülüyorum..ama hayırlısı buymuş diyoruz ikimizde doğru zaman bu zamamış...Allah seven kimseyi ayırmasın ve herkes mutlu mesut yaşasın (amin):asigim:

hayatımın anlamıyla iki harika yılımız dolmak üzere ve bitmeyecek inşallah bitanem iyi ki hayatıma girmiş ve iyi ki hala hayatımda opuyorumnanaktan

17 yıl aynı apartmanda oturduk 1 yıl flörtlük söz nişan olayı son 2 yıldırda evliyiz ama sanki gözümü açtığımdan beri onla gibiyim aşkımı çok seviyorum iyikide almışım onukaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

1Sene 5ay oldu ins.. ömrümün sonuna kadar hayatımda bıtanecık sevdıgım olur opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…