• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ka Yldr onunla berabersiniz?

Aralıkta 9 yıl olacak ..ve ben halaa çıkıyorummmmm:))))) gençliğim onla geçti desem yeridirr:))))

Ben tam olarak2005 in 1 Mayıs'ıydı ilişkimizin başlangıç tarihi .... 3 aylıkta evliyim ve hayatımın en anlamlı zamanları sevdiğimle olduğum her saniye......

şimdilik 2.5 yıl oldu ama inşallah 80 yılı bulacağız opuyorumnanaktan her adımımda her düşüncemde hep benimle, gerçekten doyulmuyor zemuszemus

1 yıl flört
4 ay nişanlılık
5 yıldırda evliyim hayatımın anlamıyla... tam 6 yıl 4 ay olmuş hayatıma gireli birde dünya harikası bir meyvemiz var oda 3 yıl oldu aramıza katılalı rabbim aşkımla bir asır beraber olmayı nasip etsin. onunla beraber aynı anda ölmeyi isterim ne arkasında beni bıraksın nede o bensiz kalsın

4 yıllık bi üniversite arkadaşlığı ve şimdi 5 aydır beraberiz... inşallah bir ömür de beraber olcaz:)opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile

01.01.2006 dan beri beraberiz...
Allah nice uzun seneleri onunla nasip eder inşallah .

5 yıldır beraberiz ve 1,5 yıllık ta evlıyız yanı 6,5 yıldan beri beraberiz şükürler olsun :nazar:

yirmı yıl oldu acısıyla tatlısıyla iki tane boyumla çoçuklarım var ve çok mutluyum

Back
X