Erkek İnfertilitesi Kaan aydos hakkındaki bilgilerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırmısınız

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ekintos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2009
4.668
1
116
Diğer
arkadaşlar merhaba .sizlerden eğer bir bilginiz varsa kaan aydos hakkındaki düşüncelerinizi paylaşmanızı istiyorum.bizim morfoloji sıkıntımız var.bilgi verirseniz sevinirim.

arkadaşlar merhaba .sizlerden eğer bir bilginiz varsa kaan aydos hakkındaki düşüncelerinizi paylaşmanızı istiyorum.bizim morfoloji sıkıntımız var.bilgi verirseniz sevinirim.

Paylasayim

Gittigimiz butun doktorlarin sizin asla normal yolla cocugunuz olmaz dedikleri icin yaptigimiz tup bebek husranindan sonra buldugumuz
ve benim 6. ayimda normal yolla hamile kalmami saglayan doktor

Doktor mu melek mi anlayamadigim insan

6 ay boyunca yaptigi tedaviden 5 kurus dahi para almayan adam

sayi 7 milyon
ileri hizli sifir
morfoloji sifirken aldi bizi ve once umit verdi sonra tedavi etti ve sonuc aldik

Yasadigim muddetce dua edecegim adam ..

daha ne diyeyim?

anlattıkıların gerçekten çok umut verici.senin adınada gerçekten çok sevindim.kaç aylık hamilesin diye sorabilir miyim?nasıl bir tedavi uyguladı.şehir dışından gitcez.acaba tahlil falan istermi?aç gitmek gerekirmi?tahlilleri hastanedemi yaptırıyor yada özel bir yere mi yönlendiriyor.1 günkalabileceğiz çünkü

6. ayima girdim bugun

ilac tedavisi uyguladi bize

hormon degerlerimizde dusuktu biraz onlarla ugrasti

tahlil ister muhtemelen keske yaptirip gitseydiniz
tahlil orda yaptirirsaniz hemen cikmaz 1 gun sonra verirler
nereden gideceksiniz? kendisine maille yada telefonla sor cok kalamayacagini soyle belki o da size su tahlilleri yapin oyle gelin der hatta sen sor hocam tahlilleri yaptirip gelsek olurmu zamanimiz yok dersen?

telefonla direk hocayla görüşebiliyormuyuz yani hangi numarayı arıycaz.sperm testi istiyormu.sakıncası yoksa sorabilir miyim varikosel varmıydı sizde .ayrıca allah tamamına erdirsin.yanıtlarında benim için çok önemliydi onlar içinde teşekürler

Arkadaşım çok teşekkür ederim bu konuyu açtığın için ben de kaan hocama ulaşmaya çalışıyorum

çok sevinirim hayırlı haberlerle dönersin inşallah:)

arkadaşlar bende diger gruptaydım bende iki gün önce kaan hocaya mail atmıştım beni hasatanesine muyaene çagırıyor bakalım ne zaman nasıl geliyim diye sordum bende çok umutlandım bizde 3 yıldır ugraşıyoruz elimin sperm iyi hareket az bende ise yumurta rezervi azlıgı kan pıhtılaşması var bakalım bir aşılama ve bir tüp bebek olumsuz hiç gebelik olmadı

arkadaşlar merhaba.bugün kaan hoca ile tanıştık.kalabalık bir ortam kaan bey de geç geldi ama en son öğle tatiline doğru görüştük.çok anlayışlı ve gerçekçi birisi.önce ultroson yaptı ve antibiyotik kullanıp bitince kan testi ve sperm testi istedi.beslenme şekli hakkında konşuldu.bakalım neler olacak.6-7 aylık bir tedavi olacakmış.merakla bizde bekliyoruz neler olacağını.doğal yoldan olmasada tüp bebeğe faydası olur diye umut ediyoruz.

c anım hastaneye mi yoksa özeline mi gittin özeli ne kadar ne ödediniz

c anım hastaneye mi yoksa özeline mi gittin özeli ne kadar ne ödediniz

Sizin adınıza sevindim. Bizde Şubat ayında Kaan Hocaya gitmeyi planlıyoruz. Hastaneye mi gittiniz? Randevu aldınız mı? Ücret olarak ne kadar ödediniz? Kısacası şehir dışından gideceklere anlatırmısın yapılacakları?

merhaba canım bende ankarada oturuyorum ve gitmeyi düşünüyorum bana anlatırmısın nasıl irtibata geçtin randevu varmı ücret nedir acaba?

merhaba canım bende ankarada oturuyorum ve gitmeyi düşünüyorum bana anlatırmısın nasıl irtibata geçtin randevu varmı ücret nedir acaba?

canım ben dr sitesinden yazıştım beni kendisi çagırdı ama dr sitesine gir orda tel numarası var bende ekintosdan haber bekliyorum dr gel dedi ama ben tekrar mail attım ne zaman nasıl saat kaçta diye yazarım gelişmeleri

kaan beyin özel muayenehanesi yokmuş.hastanede bakıyor hastalara.prof. olduğu için 200lira ödedik mayene olmak için.sabah 8de hastanedeydik.sıramızı aldık beklemeye başladık.saat 11de gelen bir haber kaan bey gelmemiş gelincede direk ameliyata gircekmiş oldu. bizde tekrar 1de gelmek üzere çıktık.eşim aç gitmişti belki tahliil alır diye .bişeyler yedik ve ben tekrar gidip bir bakmak istedim.hoca gelmişti ve hastaları bitirmişti.son anda yakaladım doktoru saat12 de.eşimde yanımda yoktu.kaan bey beni içeri aldı ve bekleriz gelmesini eşinin dedi.gidince böyle babacan bir insanla karşılaşacaksınız.ayrıca bekleme odası çok kalabalık ama insanlar çok samimi.

arkadaşlar 200lira veriyosunuz ve sıra bekliyosunuz.randevu saati yok erken gelen önden sıra alır ve gittiğimiz yer cebecide.biz önce bide sıhhiyeye gittik yanlış gelmişsiniz dendi.aklınızda bulunsun

inşallah doğal yolla en kısa zamanda olur bebişin:)biz ikimizde çalıştığımız için ne zaman gidebileceğiz bilemiyorum ne için antibiyotik verdi beslenme şeklini daha detaylı anlatabilir misin tedaviyi mail üzerinden mi devam edeceksin

antibiyotik bitince spermiyogram yapılacak herlde o yüzden.eşim tahliler için gitcek yine.beslenme şekli kırmızı et yok bol bol yeşil sebze kuru meyve toz keçiboynuzu tozu ısırgan otu çayı.bunları anlattı.ama kişinin durumuna göre mi söylüyor yoksa herkese aynı şeyi mi söylüyorbilmiyorum.bunuda dikkate alarak uygulayın size zararı dokunacak birşeye sebep olmayım.

teşekkür ederim:)

Merhaba arkadaşlar.Bir kaç gündür kimse gelmemiş buraya ama umarım biri gelip sorumu cevaplar. Benim eşimde de azosperm var. Bir de varikosel var.kaan beye bir mail atmıştık.önce varikosel ameliyatı 6 ay sonra da mikrotese önermişti.Ama gittiğimiz doktorlar varikosel yapmadılar. Biz de kaan beye gitmek istiyoruz.Gitmek için mail attık ama 3-4 gündür cevap yazmadı. Siz nasıl gidiyorsunuz. Telefon mu açmalıyız acaba?Yoksa tatilde falan mı? Bilgilendirirseniz çok çok sevinicem.Çünkü bu 15 tatilde gitmemiz gerekiyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…