arkadaşlar merhaba .sizlerden eğer bir bilginiz varsa kaan aydos hakkındaki düşüncelerinizi paylaşmanızı istiyorum.bizim morfoloji sıkıntımız var.bilgi verirseniz sevinirim.
anlattıkıların gerçekten çok umut verici.senin adınada gerçekten çok sevindim.kaç aylık hamilesin diye sorabilir miyim?nasıl bir tedavi uyguladı.şehir dışından gitcez.acaba tahlil falan istermi?aç gitmek gerekirmi?tahlilleri hastanedemi yaptırıyor yada özel bir yere mi yönlendiriyor.1 günkalabileceğiz çünkü
telefonla direk hocayla görüşebiliyormuyuz yani hangi numarayı arıycaz.sperm testi istiyormu.sakıncası yoksa sorabilir miyim varikosel varmıydı sizde .ayrıca allah tamamına erdirsin.yanıtlarında benim için çok önemliydi onlar içinde teşekürler
Arkadaşım çok teşekkür ederm bu konuyu açtığın için ben de kaan hocama ulaşmaya çalışıyorum
bir aksilik olmazsa pazartesi günü ankaradayız.eğer istersen gelince bilgi veririm
çok sevinirim hayırlı haberlerle dönersin inşallah:)
arkadaşlar merhaba.bugün kaan hoca ile tanıştık.kalabalık bir ortam kaan bey de geç geldi ama en son öğle tatiline doğru görüştük.çok anlayışlı ve gerçekçi birisi.önce ultroson yaptı ve antibiyotik kullanıp bitince kan testi ve sperm testi istedi.beslenme şekli hakkında konşuldu.bakalım neler olacak.6-7 aylık bir tedavi olacakmış.merakla bizde bekliyoruz neler olacağını.doğal yoldan olmasada tüp bebeğe faydası olur diye umut ediyoruz.
c anım hastaneye mi yoksa özeline mi gittin özeli ne kadar ne ödediniz
arkadaşlar merhaba.bugün kaan hoca ile tanıştık.kalabalık bir ortam kaan bey de geç geldi ama en son öğle tatiline doğru görüştük.çok anlayışlı ve gerçekçi birisi.önce ultroson yaptı ve antibiyotik kullanıp bitince kan testi ve sperm testi istedi.beslenme şekli hakkında konşuldu.bakalım neler olacak.6-7 aylık bir tedavi olacakmış.merakla bizde bekliyoruz neler olacağını.doğal yoldan olmasada tüp bebeğe faydası olur diye umut ediyoruz.
merhaba canım bende ankarada oturuyorum ve gitmeyi düşünüyorum bana anlatırmısın nasıl irtibata geçtin randevu varmı ücret nedir acaba?
merhaba canım bende ankarada oturuyorum ve gitmeyi düşünüyorum bana anlatırmısın nasıl irtibata geçtin randevu varmı ücret nedir acaba?
inşallah doğal yolla en kısa zamanda olur bebişin:)biz ikimizde çalıştığımız için ne zaman gidebileceğiz bilemiyorum ne için antibiyotik verdi beslenme şeklini daha detaylı anlatabilir misin tedaviyi mail üzerinden mi devam edeceksin
antibiyotik bitince spermiyogram yapılacak herlde o yüzden.eşim tahliler için gitcek yine.beslenme şekli kırmızı et yok bol bol yeşil sebze kuru meyve toz keçiboynuzu tozu ısırgan otu çayı.bunları anlattı.ama kişinin durumuna göre mi söylüyor yoksa herkese aynı şeyi mi söylüyorbilmiyorum.bunuda dikkate alarak uygulayın size zararı dokunacak birşeye sebep olmayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?