evet canım nereden nereye geldik belkide daha neler göreceğiz hakkımızda hayırlısı bir tüp bebek merkezinde krugere göre yaptırdığımız testte morfoloji %1 çıkmıştı ve sonrasında kaan hocayı bulduk pazartesi de eşim tekrar sperm ve kan verecek dna hasar testi yapılacak o sonuca göre şu yada bu diyeceğiz sizin durum nedir canım?
iyi akşamlar
bizimde sayı iyi ama morfoloji sıfır
bizimde fsh 2,12
doktor size %30 düzelme şansı var derken morfolojiyimi kastetti.yani morfoloji bu altı ay içinde yükselirmiymiş.
muson testi nedir
bizde şuan kkan hocanın verdigi endol ve tetradox kullanıyor.bir ay olunca kaan bey yanıma gelebilirseniz spermdna hasar testi ve morfolojiye bakalım dedi.nasıl gideriz bilmiyorum.
merhaba benim eşimde bu ilaçları 5 gün kullandı sadece sonra test verdi 5 günün sonunda kestik bu ilaçaları siz neden 1 ay kullanıyorsunuz birde bizim şimdi bakacak morfolojiye ve dna hasar testine niye siz 1 ay sonra yaptırıyorsunuz? bize şimdi 1/2 klomen ve proxeed plus verdi diğer ilaçları kesti.
hocam ınsan degıl melek bır senedir tedavi gorduk tup bebek dedi yuzde otuz şans verdi tese için çoook korkuyooooommmmmmmmmmmm çıkmıyacak tutmuyacak diye
kızlar kaan aydos sonuçları mail olarak göndercekti 1 haftadır bekliyoruz 3 mail gönderdik hatırlatmak için cevap yok moralim bozuldu burda 1 aylık ilaçlar bitince tahlil yapılacak onun sonuçlarınıda mail yoluyla göndereceğiz ama buna cevap vermeyen onu dikkate alacak mı?
canım trental ı benim eşimde kullanıyor ama ben vitamin olarak biliyorumBu arada sabah Endol, akşam Trental adında ilaçlar.Bu ilaçları daha önce verdiği kimse var mı? Varsa ne için vermişti acaba. Sanırım Trental varikosel için? Endol de onun için gibi geldi bana.Çünkü internette iltihab ve ağrıya neden olan hormonları azaltır diyordu.Bilgisi olan var mı?
bizde şuan kkan hocanın verdigi endol ve tetradox kullanıyor.bir ay olunca kaan bey yanıma gelebilirseniz spermdna hasar testi ve morfolojiye bakalım dedi.nasıl gideriz bilmiyorum.
canım trental ı benim eşimde kullanıyor ama ben vitamin olarak biliyorum
canım, doktor ikimize de endol vermiş.sizin rahatsızlık neydi?
emin ol alır bence cnm tekrar gönder ilk gönderdiğimde bana da geri dönmemişti ben de durumumu tekrar belirttim hiç bir mecburiyeti yokken çünkü hastası değilim her zaman cvp verdi üzülme
Bu arada sabah Endol, akşam Trental adında ilaçlar.Bu ilaçları daha önce verdiği kimse var mı? Varsa ne için vermişti acaba. Sanırım Trental varikosel için? Endol de onun için gibi geldi bana.Çünkü internette iltihab ve ağrıya neden olan hormonları azaltır diyordu.Bilgisi olan var mı?
Canım Kaan bey genellikle başlangıç olarak bu ilaçları veriyor.asıl bunlardan sonra test sonuçlarına göre asıl tedavi başlıyor.
bizim sorun morfoloji sıfır canım
peki doktor size bunları ne kadar kullanmanızı önerdi.sizin sayı hareketlilik morfoloji kaç.
sağol canım yarın telefonla arıcam artık umut kalmadı bende bakalım umarım ona cevap veren çıkar.
canım tedaviniz hayırlı olsun benim eşimde o ilaçları kullanıyor 12 günü bugün bizde varikosel yok başlangıçta herkese bu ilacı veriyormuş sonradan sonuçlara göre ilacı değiştireceğini söyledi her ay tahliller tekrarlanacakmış gerekirsede her ay ilaç değişimi olacakmış. bizdeki sorun morfoloji 0 düzelme olur dedi biz aklımıza ne gelirse sorduk yarım saat kadar durduk orda ilgiliydi ama kür falan önermedi bize sadece bakliyat yemesini özelliklede nohut haftada bir yemesini, kırmızı etide fazla tüketmemesi gerektiğini söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?