Erkek İnfertilitesi Kaan aydos hakkındaki bilgilerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırmısınız

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bizde şuan kkan hocanın verdigi endol ve tetradox kullanıyor.bir ay olunca kaan bey yanıma gelebilirseniz spermdna hasar testi ve morfolojiye bakalım dedi.nasıl gideriz bilmiyorum.

iyi akşamlar
bizimde sayı iyi ama morfoloji sıfır
bizimde fsh 2,12
doktor size %30 düzelme şansı var derken morfolojiyimi kastetti.yani morfoloji bu altı ay içinde yükselirmiymiş.
muson testi nedir

evet canım morfoloji ama kişiden kişiye değişiyormuş bakalım altı ay denicez işe yaramazsa ilk önce burda paylaşacağım bu arada muson değilmiş yazımını yanlış yazmışım MSOME (Motile Sperm Organelle Morphology Examination) tekniği, hareketli spermlerin 6000-8050 kat büyütebilen donanımlı mikroskoplar ile yapılan sperm morfoloji analizi canım filmleri falanda veriliyor genelde morfoloji boukluğu olanlarda öneriliyormuş bu tahlil ama heryerde yapılmıyor...

bizde şuan kkan hocanın verdigi endol ve tetradox kullanıyor.bir ay olunca kaan bey yanıma gelebilirseniz spermdna hasar testi ve morfolojiye bakalım dedi.nasıl gideriz bilmiyorum.

merhaba benim eşimde bu ilaçları 5 gün kullandı sadece sonra test verdi 5 günün sonunda kestik bu ilaçaları siz neden 1 ay kullanıyorsunuz birde bizim şimdi bakacak morfolojiye ve dna hasar testine niye siz 1 ay sonra yaptırıyorsunuz? bize şimdi 1/2 klomen ve proxeed plus verdi diğer ilaçları kesti.

canım siz yüzyüze görüşmüşsünüz.
bize ilaçları e mail yoluyla verdi.bir ay sonra gelin morfoloji ve DFI testine bakalım dedi.
belki testlerden sonra bizede klomen verir.

hocam ınsan degıl melek bır senedir tedavi gorduk tup bebek dedi yuzde otuz şans verdi tese için çoook korkuyooooommmmmmmmmmmm çıkmıyacak tutmuyacak diye

hocam ınsan degıl melek bır senedir tedavi gorduk tup bebek dedi yuzde otuz şans verdi tese için çoook korkuyooooommmmmmmmmmmm çıkmıyacak tutmuyacak diye

inşallah tutar cnm ben de sana katılıyorum böyle bize söyledikleri çok iç açıcı değil ama o bir melek hiç tanımadığıinsanlara maddi bir beklentisi olmadan yardım eden tek insan

Arkadaşlar merhaba. Bugün morfoloji sonucumuzu aldık.sizdende yorum alıyım. Sperm sayısı:21 milyon morfoloji:%4 ileri hızlı:%6 ileri yavaş:%35 yerinde hareketli:%13 hareketsiz:%46 kaan hoca iyi değerler ama bu 4 tanenin dnası önemli demiş.bir ay sonra dnaya bakılacak.

kızlar kaan aydos sonuçları mail olarak göndercekti 1 haftadır bekliyoruz 3 mail gönderdik hatırlatmak için cevap yok moralim bozuldu burda 1 aylık ilaçlar bitince tahlil yapılacak onun sonuçlarınıda mail yoluyla göndereceğiz ama buna cevap vermeyen onu dikkate alacak mı?

emin ol alır bence cnm tekrar gönder ilk gönderdiğimde bana da geri dönmemişti ben de durumumu tekrar belirttim hiç bir mecburiyeti yokken çünkü hastası değilim her zaman cvp verdi üzülme

Selam kızlar. eşimle geçen cuma Kaan beye gittik.Çok şükür Kaan Bey bizi umutla gönderdi. Sağolsun gerçekten anlatıldığı kadar varmış. Bizi çok güzel karşıladı.Çok kibar ve duyarlı bir hali vardı.Onca hastadan sonra hala sabırlı oluşuna hayran kaldım. Gerçi içeride 5 dakika ya durduk ya durmadık ama az ve öz herşeyi söyledi. Varikosel ameliyatına gerek olmadığını söyledi. Hatta normal yolla çıkış olabileceğini söyledi. sabah akşam kullanılacak 2 ilaç yazdı. Her ay hormon tahlili göndericez. Ama spermiyogram yaptırmayın dedi.Onun zamanını kendisi söylicekmiş. Olmazsa tese yapacakmış. Yanından çıkarken sanki herşey çok basitmiş, herşey halledilebilirmiş hissi verdi bize. Bir de keçi boynuzu ve ısırgan otu tüketmemizi söyledi. Keçi boynuzu kürü yapıyorduk zaten. Nasıl tüketmemiz gerektiğini sordum.suyu,tozu, kendisi..hepsi olur dedi...Kısacası umudumuz arttı. Olacakları Rabbim bilir.Hayırlısı inşallah..

Bu arada sabah Endol, akşam Trental adında ilaçlar.Bu ilaçları daha önce verdiği kimse var mı? Varsa ne için vermişti acaba. Sanırım Trental varikosel için? Endol de onun için gibi geldi bana.Çünkü internette iltihab ve ağrıya neden olan hormonları azaltır diyordu.Bilgisi olan var mı?

canım trental ı benim eşimde kullanıyor ama ben vitamin olarak biliyorum

canım, doktor ikimize de endol vermiş.sizin rahatsızlık neydi?

Canım Kaan bey genellikle başlangıç olarak bu ilaçları veriyor.asıl bunlardan sonra test sonuçlarına göre asıl tedavi başlıyor.
bizim sorun morfoloji sıfır canım
peki doktor size bunları ne kadar kullanmanızı önerdi.sizin sayı hareketlilik morfoloji kaç.

emin ol alır bence cnm tekrar gönder ilk gönderdiğimde bana da geri dönmemişti ben de durumumu tekrar belirttim hiç bir mecburiyeti yokken çünkü hastası değilim her zaman cvp verdi üzülme

sağol canım yarın telefonla arıcam artık umut kalmadı bende bakalım umarım ona cevap veren çıkar.

canım tedaviniz hayırlı olsun benim eşimde o ilaçları kullanıyor 12 günü bugün bizde varikosel yok başlangıçta herkese bu ilacı veriyormuş sonradan sonuçlara göre ilacı değiştireceğini söyledi her ay tahliller tekrarlanacakmış gerekirsede her ay ilaç değişimi olacakmış. bizdeki sorun morfoloji 0 düzelme olur dedi biz aklımıza ne gelirse sorduk yarım saat kadar durduk orda ilgiliydi ama kür falan önermedi bize sadece bakliyat yemesini özelliklede nohut haftada bir yemesini, kırmızı etide fazla tüketmemesi gerektiğini söyledi.

biraz önce ilaçları araştırırken bir yazı okudum. Kaan beyin yazısıymış. trental da bulunan etken madde spermlerin hareketliliğini sağlamak içinmiş. Ama bizde hiç sperm yok.Azosperm.acaba bize bu ilacı niye verdi?neyse..vardır bi bildiği heralde..

sağol canım,inşallah hayırlı olur.bizim de 6. günümüz.bizden de her ay tahlil istedi.ama ilaçlarla ilgili bişey dediğini hatırlamıyorum.Bitince maille sorarız artık.yarım saat mi durdunuz? Yeni gelenlerin çok durduğunu orda da söylemişlerdi.Ama bizi niye o kadar çabuk yolladı ki acaba?Sizin tahlil falan hiçbişeyiniz yok muydu? Bizim önceden yaptırdığımız tahliller,filimler birsürü şey vardı.Fazla birşey sormadan onlara baktı.Hemen varikosel için muayene yaptı ilaçları yazdı, keçiboynuzu ve ısırgan otunu söyledi mailleşelim dedi 5 dakikada dışarıdaydık.Acaba öğleden sonraya kaldığımız için mi böyle çabuklaştırdı? Ben de isterdim sizin gibi uzun uzun her istediğimi sorabilmeyi..

canım benim eşimde hareket sorunu var trental bunun için ve birde kan dolaşımını saglıyormuş

selam kizlar..benimde esimde harektelilik sayi morfoloji hepsi sorun..kaan hocaya mail attim ama 7 gun oldu hala cevaplamadi ya( sizin maillerinizi ne zaman yanitladi? ya inanin oyle yiprandimki artik..kaan aydos ne derse onu yapmaya karar verdim..ama sansa bak simdide o cevap yazmiyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…