Erkek İnfertilitesi Kaan aydos hakkındaki bilgilerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırmısınız

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

maile hafta bir kez cvp veriyor yakinda gelir merak etme
varikosel varsa ameliyat sart
bizimde bir akrabamiz azospermiydi varikosel ameliyati oldu sonrasinda es normal yolla hamile kaldi hatta ikiz dogum yapti
gidin bakalim ne diyecek

sana ozelden adresini ve telefonunu yaziyorum

canım çok teşekkür ederim bilgiler için. inşallah biz de şifa buluruz sizin gibi..

canım bana da yazabilirmisin yaklaşık on gün oldu cevap gelmedi doğru adresemi gönderemedim acaba

merhaba arkadaşlar benim eşimdede morfoloji sorunu var. burdan kaan hocayı duydum araştırdık ve cuma günü ankaraya gittik 8:30 da ordaydık ve 9:15 sıramız geldi ilgiliydi ilaç verdi eşim ilaçlara başladı allahın izniyle 6 aylık tedavi uygulayacak umarım sevinçli haberler alırız.

cnm hangi ilaçları verdi hoca

endol ve trental verdi 1 ay kullanacakmış sonra tahlil sonuçlarına göre ilaçlar değişecekmiş canım.

merhabalar kaan bey bize bir antibiyotik verdi ve 1 hafta sonra çağırdı.bizim ilk gidişimizdi.size dolaşımla ilgili bir ilaç vermiş sanırım.ikinci gidişiniz mi?

merhabalar kaan bey bize bir antibiyotik verdi ve 1 hafta sonra çağırdı.bizim ilk gidişimizdi.size dolaşımla ilgili bir ilaç vermiş sanırım.ikinci gidişiniz mi?

yok canım bizimde ilk gidişimizdi tahlil sonuçlarımızla gittik onlara baktı ilaç verdi 1 ay sonrası için bazı tahliller verdi onlar yapılacak mail yoluyla göndericez ilaçları değiştirecekmiş ve spermogram testi yapıldı 6 ay sonra yine yapılacak karşılaştırılacakmış. bizim herşey normal bi tek morfoloji bozuk o yüzden sanırım. siz nerde oturuyorsunuz? niye antibiyotik verdiği hakkında bilgi verdimi kaan bey?

spermiogram öncesi antibiyotik verdi.bu çarşamba gitcek eşim kan testi ve spermiogram yapılacak.bizde sayı 5 ila 11 milyon arası değişiyor morfolojide sıfırdı bakalım nasıl çıkacak sonuçlar.sizin değerler nasıldı

canım teşekkür ederim hangi testleri yaptıracaksınız sperm dna testi yaptırdınız mı şimdi çok ünlü bir kadın doğum dr sitesini okuyordum morfoloji yüzde beşin altıda ise normal doğum şansı yok diyor ona gidecektim vazgeçtim kaan hoca morfoloji için ne diyor acaba tekrar bugün mail atacağım inşallah cevap gelir

merhaba ekintos bizede aynı ilaçları verdi endol ve tetrodox 5 gün kullan pazartesi kan ve sperm verdi yarın doktora gideceğiz bizde morfoloji sorunu var..

Ben bu ilaçları Teoman hocaya sormuştum, bu ilaçlar 20 yıldır var, çok kullandık zamanında dedi. Bence bir faydaları olmuyor, artık yazmıyorum dedi. Proxeed için de kullanılabilir ama etkisi ispat edilmiş bir ürün değil, zaten ilaç değil çeşitli vitamin vs bileşimidir dedi. Sperm hareketliliğini arttıracak bir ilaç olmadığını, sayı arttırmak içinse sadece hormon durumu uygun olanlara uygun dozda ilaç verdiğini söyledi. Ben açıkça kendisine kaan hocayı da sormuştum, arkadaşım, iyi tanırım, başarılı bir doktordur diye övdü. Yani benim anladığım bunlar biraz da hastanın gönlünü yapmak ve süre geçerken oyalanmasını sağlamak için veriyor gibi bu ilaçları. Tabii fsh ya bakılarak verilenler hariç. benim işim halloldu ya ben de tuzu kurulara dahil oldum akıl veriyor gibi yazıyorum, kusuruma bakmayın işte.

canım sen doğal yollamı hamile kaldın morfoloji kaçtı

bizde sayı 42 milyon yani sayı iyi ama morfoloji sıfır biz muson testi yaptırmıştık istanbulda onuda kaan beye gösterdik orda yıkama işlemlerinden sonra değerlerin biraz iyileştiği görülüyormuş bilemiyorum artık eşim umutlu...

canım hormon testleri yapılacak. biz 7 yıllık evliyiz canım ne duyduysak yaptık şimdiye kadar kaan hocayıda burda duydum araştırdım ilaç kullanıp hamile kaldığını söyleyen çok kişi vardı bi umut deyip gittik % 30 düzelme şansı var dedi kaan bey 6 ay tedaviyle olmazsa hemen tüp bebek yapalım dedi.
Biz şimdiye kadar hangi doktora gittiysek bize normal yolla çocuk olur ama zor dedi kesinlikle normal yolla olmaz diyen çıkmadı allahın takdiri değilmidir buda zaten o ol derse olur...

doğru diyorsun cnm dünde eşim bana böyle dedi hayırlısını isteyelim dedi benim eşiminde sperm sayısı 60 milyon morfoloji yüzde üç şansımızda yüzde üç belki benim yaşım 33 belki o yüzdendir

bizde bugün kaan hocamızın yanındaydık sperm sonucu sayı 72 milyon işlem sonrası işe yarayan sperm sayısı 12 milyon harekette problem olmadığını söyledi fsh 2.83 şimdi sperm dna test yapılacak oradan gelen sonuç bizim tam sorunumuzu ortaya koyacak proxeed plus ve klomen verdi eşime yanlız biraz fsh değerini yükseltmemiz lazımmış oda bu ilaçlarla olacakmış fsh galiba morfolojiye etki ediyor kafama takıldı fsh değerimiz nasıl arkadaşlar?

iyi akşamlar
bizimde sayı iyi ama morfoloji sıfır
bizimde fsh 2,12
doktor size %30 düzelme şansı var derken morfolojiyimi kastetti.yani morfoloji bu altı ay içinde yükselirmiymiş.
muson testi nedir

ceymi seni önce senin açtıgın aşılama topigine geldiginde görmüştüm sonra ikimizde erkek infertilitesi bölümüne transfer olduk.
bizimde fsh 2,12
kaan hoca bizede sperm dna hasar testini önerdi.banada morfolojiyi yakından ilgilendirdigini yazmış.
sizin morfoloji kaçtı?

evet canım nereden nereye geldik belkide daha neler göreceğiz hakkımızda hayırlısı bir tüp bebek merkezinde krugere göre yaptırdığımız testte morfoloji %1 çıkmıştı ve sonrasında kaan hocayı bulduk pazartesi de eşim tekrar sperm ve kan verecek dna hasar testi yapılacak o sonuca göre şu yada bu diyeceğiz sizin durum nedir canım?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…