Erkek İnfertilitesi Kaan aydos tedavisinde impryl kullananlar..

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kiymet hemsire bana dönus yapti buraya erken yazmisim sabredemedimmayis ilk hafta dedi.Ankara hastalarini bosluklara alabiliyorlarmis.

Merhaba arkadaşlar kısaca hikayemi anlatayım size üç yıldır çocuk istiyoruz hiç korunmadık ben pko hastasıyım eşimin değerim sayısı 1 milyon Ege üniversitesi direk rapor çıkartarak tüp bebek dedi bir kez denedik olmadı. Fakat şu aralar düşündüğüm nokta şu ki eşimin sperm sayısının düşük olmasına hiç bir nedene bağlayamadılar stres kaynaklı denildi. Fizyolojik olarak problem Yok kan değerleri normal ama sperm az. İzmir’de yaşıyoruz Kaan aydos gibi bir hoca var mı yada Kaan aydos a bir şekilde gitmelimiyiz yada tüp bebeğe devam mı etmeliyiz bir türlü karar veremedim deneyimi olup yol gösterirseniz mutlu olurum.

Merhaba arkadaşlar kısaca hikayemi anlatayım size üç yıldır çocuk istiyoruz hiç korunmadık ben pko hastasıyım eşimin değerim sayısı 1 milyon Ege üniversitesi direk rapor çıkartarak tüp bebek dedi bir kez denedik olmadı. Fakat şu aralar düşündüğüm nokta şu ki eşimin sperm sayısının düşük olmasına hiç bir nedene bağlayamadılar stres kaynaklı denildi. Fizyolojik olarak problem Yok kan değerleri normal ama sperm az. İzmir’de yaşıyoruz Kaan aydos gibi bir hoca var mı yada Kaan aydos a bir şekilde gitmelimiyiz yada tüp bebeğe devam mı etmeliyiz bir türlü karar veremedim deneyimi olup yol gösterirseniz mutlu olurum.
Bizde de aynı durum var sayı ml de 1 milyon ile 3 milyon arası degişiyor bi türlü artmıyor kaan hocanın hastasıyız tedavimiz başladığı sayı ile bitti ama sperm kalitemiz arttı tüp bebekte sansımız yükselmiş kaan hoca öyle dedi yani sayı için tedavi yapmıyor bilginiz olsun

Bizde de aynı durum var sayı ml de 1 milyon ile 3 milyon arası degişiyor bi türlü artmıyor kaan hocanın hastasıyız tedavimiz başladığı sayı ile bitti ama sperm kalitemiz arttı tüp bebekte sansımız yükselmiş kaan hoca öyle dedi yani sayı için tedavi yapmıyor bilginiz olsun
Teşekkür ederim ilginiz için peki nasıl bir tedavi uyguladı herhangi bir nedenden dolayı diye açıklama yapıldı mı.? Stres bu kadar mı etkiler :(

Teşekkür ederim ilginiz için peki nasıl bir tedavi uyguladı herhangi bir nedenden dolayı diye açıklama yapıldı mı.? Stres bu kadar mı etkiler :KK43:
Trental endol ve ımprtly verdi dna hasarımız düştü hasar düşünce döllenme olabilir ve düşükle sonuçlanmazmıs ama sayı az olunca sperm yumurtaya ulaşamıyor bulamıyor bulsa bile yıllar sonra ancak bu sayı ile...stres diolar ama ben asla inanmıyorum milletin evinde ne stresler var ki bizde şükür bi problem yok maddi manevi...Allah nasip etmeyince etmio işte

Slm arkadaşlar eşim kaan aydosta redavi goruyor hoca impryl diye bir vitamin vermiş sperm dna hasarı icin aranizda kullanan fayda gören var mı
Arkadasimin esi kulanmsdi baya fayda etmsdi hamile kaldi snra dusuk ypti ne yazkki

kızlar selam daha öncede yazmıstım buraya kaan hocada tedavı gorenlerderdenız bızde esımın dna hasarı ;%32 ydı. bızdenden panel ıstedı tabı bu srıada ımpryl ve klomen kulandı esım 40 gun kadar snra sna panelını yaptırdık ve çok şükür hasar dusmus %13 e :dua: ama oksıdaf stres yuksek cıkmıs sımdı hocadan cevap beklıyoruz bakalım ne dıycek :110:
Mrb bende buraya yeni katıldım.2 gebelik yaşadım bebeğin kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum.genetik testleri hepsi normal çıktı.sonra kaan hocanin yanına gitmeye karar verdik ve sonunda gittik sperm dna hasar testini istedi şimdi sonuç geldi %50 hasarlı çıktı ve bize klomen bide imprly ilac kullanmamizi istedi acaba faydası olur mu??

Mrb kizlar Kaan aydosà muayene oldu eşim sperm sayı normal morfoloji yüzde 1.di. hiz ve hareket azdi. Dna hasar testi yaptırdık yüzde 49 hasarlı çıktı. Klomen ve impryl verdi hocamız. 3 aylık tedavi sonunda dna hasari yuzde 13 é dustu. Kaan bey impryl kullanmaya devam et dedi koruma amacli Normal yolla çocuk olur bekleyin dedi tup bebek içinde sıkıntı yok yaptirabilirsiniz dedi. 3 aydir bekliyoruz inş hayırlı sonuçlar alırız.

Kaan beyin onerileri haftada 3 4 kez nohut yemeği yiyin. İsirgan cayi için. Keciboynuzu tozu sabah 1 kasik aç karna. Bol yesillik. Kırmızı etten uzak durun arada az yiyebilirsin. Sigara alkol icmeyin.

Mrb kizlar Kaan aydosà muayene oldu eşim sperm sayı normal morfoloji yüzde 1.di. hiz ve hareket azdi. Dna hasar testi yaptırdık yüzde 49 hasarlı çıktı. Klomen ve impryl verdi hocamız. 3 aylık tedavi sonunda dna hasari yuzde 13 é dustu. Kaan bey impryl kullanmaya devam et dedi koruma amacli Normal yolla çocuk olur bekleyin dedi tup bebek içinde sıkıntı yok yaptirabilirsiniz dedi. 3 aydir bekliyoruz inş hayırlı sonuçlar alırız.
Bzede aynilari dedi.cnm aralkda gtmsdik ama biz bu ay baslcaz tupe.beklemek.istemiyorz sayiniz kac bizim sayi 1.milyndan 10 milyna yukseldi normal olur bekleyn dedi ama sperra art med verdi baya etkili oldu.onlar

Kaan beyin onerileri haftada 3 4 kez nohut yemeği yiyin. İsirgan cayi için. Keciboynuzu tozu sabah 1 kasik aç karna. Bol yesillik. Kırmızı etten uzak durun arada az yiyebilirsin. Sigara alkol icmeyin.
Her hastaya aynilarini onerio canm bol havuc demsdi bzede

Evet bol havuç ye dedi bizé de. Sayı 59 milyon. Morfoloji 1 hiz 7 hareket 6. bizde 2 yıldır çocuk istiyorz tup bebeğe yazin başlamak istiyorum 3 ay daha beklicem. Bnm yaş 33 eşim 36 sizin

Ben inci kuru ve havuc kurunu sordum yapabilirsin dedi inciri zeytinyagda bekletiyorsun sabah aç karna. Havucu 1 bardak aksam yatmadan önce suyunu sıkıp içiyorsun. Ama keciboynuzu kuru ve havuc aynı anda uygulanmamaliymis bi ay birini snra ki ay diğerini. Forumda öyle yazıyordu başka bi dr soylemis

Kaan hocayı bulmadan önce keçi boynuzu kuru uygulamistik 3 ay forumda okuyup 5 ay sonra tahlil yaptırdık hiç sonuçlar degismemisti. Bn sordum hocaya oda tozu daha etkili dedi.

Kaan hocayı bulmadan önce keçi boynuzu kuru uygulamistik 3 ay forumda okuyup 5 ay sonra tahlil yaptırdık hiç sonuçlar degismemisti. Bn sordum hocaya oda tozu daha etkili dedi.
Tatlim vlha.bzede hic fayda etmemsdi sayiya.esimin sayisi.0.di 2016 da dusun cok aglamsdm hasar tedavisi grdu bya grdu kaan hoca sperra art med verdi sayisi 10 milyona kadar ckdi sukur smdi.bu ay baslicaz korku var hem heyecan gene tutmaz die gene esine avakado bal yedir canm baya etkilii

Ben inci kuru ve havuc kurunu sordum yapabilirsin dedi inciri zeytinyagda bekletiyorsun sabah aç karna. Havucu 1 bardak aksam yatmadan önce suyunu sıkıp içiyorsun. Ama keciboynuzu kuru ve havuc aynı anda uygulanmamaliymis bi ay birini snra ki ay diğerini. Forumda öyle yazıyordu başka bi dr soylemis
Bize gunde 2 3 adet incir.bide 1 tane havuc yazms esim 2.3 incr havuc kuru uzum ceviz gun.kurusu.yiyo

Back
X