KAAN AYDOS

Azosprem di eşim tedavi sonucu 5 adet hareketli sprem cıktı ilk sefer üç defa alınan örnekler birleştirildi mikrotse ye bile gerek kalmadan hamilelik gercekleşti

Hiç tese olmuşmuydunuz peki bizim sonuçlarımız hep sıfırdı ve tese olduk ordanda çıkmadı neyi tedavi etti ben onu merak ediyorum aslında hormon mu düzeltti yada atıyorum vitamin mi verdi yada ne bilim bizim durumumuzda bize nasıl bir faydası olabilir diye düşünüyorum canımm bende rendevu aldım gidip görüşmek istiyorum kaan hocayla ama o normal bu normal diyen diğer doktorların aksine o ne yapıyor inanın çok merak ediyorum bizee ısrarlarımıza rahmen hiçbir tedavi vermeyen bekleyin diyen doktorların aksinee ne yapabilir diyee kafamda bir dolu soru

Canım kaan hoca mikrotese yaptı sprem bulamadı parca alıp incelicez dedi ya devam edicez yada tamamen bırakıcaz tedaviyi artık umudunuzu kesin bırakın dicekti sonuç olumlu cıktı ve tedaviye başladık hormon tedavisi oldu crohemon diye bi iğneydi sanırım bir yıl hiç bideğer artışı olmadı ama 15 ayın sonunda olumlu sonuç aldık ve düşünün ameliyatsız normal cıkışla sprem cıktı

Canım kaan hoca mikrotese yaptı sprem bulamadı parca alıp incelicez dedi ya devam edicez yada tamamen bırakıcaz tedaviyi artık umudunuzu kesin bırakın dicekti sonuç olumlu cıktı ve tedaviye başladık hormon tedavisi oldu crohemon diye bi iğneydi sanırım bir yıl hiç bideğer artışı olmadı ama 15 ayın sonunda olumlu sonuç aldık ve düşünün ameliyatsız normal cıkışla sprem cıktı

Bizim parçada alınmamış malesef allahım sen biliyorsun kalbimizi burnumun direği sızlıyor inanki sana yazarken bile banada benim gibi isteyen herkese nasip ett rabbimm

Bizim parçada alınmamış malesef allahım sen biliyorsun kalbimizi burnumun direği sızlıyor inanki sana yazarken bile banada benim gibi isteyen herkese nasip ett rabbimm
azosprem ameliyatı bildiğim kadarıyla 3 kere yapılabiliyo ama kaan hoca bizim yönlendirdiğimiz bi arkadasımıza direk ameliyattala canlı sprem buldu ve hemen ttüp bebek yapıldı ankarada suna 8 aylık hamıle herkese uyguladıgı tedavı farklı mesela bı arkadasımıza da sadece omuzunda özel bi krem uygulamış şuan ıkı tanıdıgımızda randevu aldı bence sizde bi görüşün bülent tıraş a doktorumzuun kaan hoca olduğunu söylediğimizde bize türkiyede gidebileceğiniz en iyi ürolog demişti ümidinizi kaybetmeyin derim ben

Arkadaslar merhaba benimde 4 kez.kimyasal gebelik yasadim bu dna hasar testini kaan beymi yapabiliyo baska nerelerde var bu testten yapan bide kaan beye yaptirmis olsak ucret olarak ne kadar ucret odemem gerekir

arkadaslar bol streslı gunler hepimiz geciriyoruz.esıme doktor varıkosel teshısı koydu amelıyat oldu. ama degerlerı biraz degişti fakat morfoloji hep 0 dı.morfolojı 0 cocuk olmz dedı bı doktor bı doktor olabılır ama rısk dedı strese alıcagınıza kendınızı tup bebek yapın dedıler. o arada bende arastırıyordum ınternetten kaan beyi buldum.randevu aldım bu arada randevu ıcın hızlı davranın cok hastası var.bızden dna hasar testı ıstedı ve yemek duzenıne dıkkat etmemızı ılettı sonucları maıl ıle gonderdık dna hasarı cıktı ve morfolojının hıc bı sekılde engel olmadıgını soyledı.emodeks ve klomen kullandı esım zamanı hatırlamıyorum bellı sure sonunda klomenı bıraktık.aynı zmaanda kecıboynuzu pekmezı polen havuc suyu ıcmeye basladı.bı ay sonra sperm testı yaptırdık hesrsey guzel ve dna hasarımız duzelmıstı.sadece emodeks e devam ettık bu sure zarfında.ılk ay zorunluluk gıbı oluyordu ıkıncı ayda aynı sekılde 3 ayda artık bıraktık her adetımı bekleyısım uzuyordu bızı olursa olur napalım dedık gezdık tozduk :) spora basşladık sadece 2 kez bırlıktelıgım oldu catlama donemımde bende o ara ıncır suyu ıctım.bu ay adetım gecıktı hıc belırtım yoktu adet olcagımda her yerım agrır ıdı. goguslerım hassaslastı kahvelestı rengı.test aldık 34.gunumude pozıtıf cıktı aksamına hastanede test yaptırdık degerım yuksek cıktı ve allahıma sukurler olsun hamıleyım doktor bey den cok memnunuz iyiki arastırmısım hıc korkmayın olmaz dıye bırsey yok zamanı var sadece . dıkkatlı beslenme ılacları duzgun kullanma ve stress

Arkadaşlar merhaba Kaan hoca muane ücreti ne kadar bilgisi az çok olanlar yardımcı olabilirler mi

Merhaba canım sizin sorununuz neydi acaba sormak istediğim sorular var da yardımcı olursan sevinirim
Bizim sorun tam olarak ne bilmyrz cnm embriyolarımız 3. Gınden snra gelişimlerini bozdu tüp bebek denememiz negatf oldu sperm dna hasarına bktrdık orda bir sorun gözükmüyor ama baska testlerde sorun cıktı canlı sperm oranı düşükmüş mesela.kaan hocaya test sonuclarımızı attık cvp bklıyrz.sızın sorun ne

Bizim sorun tam olarak ne bilmyrz cnm embriyolarımız 3. Gınden snra gelişimlerini bozdu tüp bebek denememiz negatf oldu sperm dna hasarına bktrdık orda bir sorun gözükmüyor ama baska testlerde sorun cıktı canlı sperm oranı düşükmüş mesela.kaan hocaya test sonuclarımızı attık cvp bklıyrz.sızın sorun ne
Canım bizimde eşimin menisi 1-2 damla geliyor sadece perhize giriyor bir hafta bile ilişkiye girmese yine hep bir damla geliyor.bizde devlet hastanesine gitti hiç ilgilenmedi yeterli miktarda olmadığı için inceleme yapamadık deyip geçiştirdiler özel hastanede Prof da muayne olduk oda hiç muane etmeden tüp bebek merkezine gidin orda detaylı araştırılır dedi ama tüp bebek merkezlerinde yapılan tedaviye de gğven duyamıyorum bizi ortada bişey yokken hemen tüp bebeğe yönlendirir ticaret derdinde olurlar diye oranın sonuçlarına gğven duyamıyorum Kaan hocaya gitmek istiyorum ama adana da yaşadığımız için zor olacak biraz git gel yapmak.sorun ne hiç bilmiyoruz ilgilenen hiç bir hastane olmadı yarın tüp bebek merkezinde başkent hastanesinde randevumuz var bakalım ne diyecekler nasıl bi tedavi uygulayacaklar merakla bekliyorum bende sperm testi filan yapıldı direk ultrason çekmeleri lazım bence ama yapmadı hiç biri

arkadaşla günaydın,

Kaan Aydos a ulaşmaya çalışıyorum sitesinde kayıt olamıyorum ne yazık ki mail adresini bilen var mı acaba.

arkadaşlar aranızda eşi kaan aydosa tadavi olanlar varmı.biiz bi kaç yerden tavsiye edildiği için gitmeyi dusunuyoruz ama sizlerden de bilgisi olan varsa öürenmek istiyorum
Biz kaan hocaya aralık ayında tedaviye başladık iğnelerle norman tedavi yaptı fsh yüksek ken testesteron dusukken bizi 9 nisanda mikro tese yaptı sonuç s c o bize tedaviye gerek yok sizi bitkisel ürünlere bakın kok hücreyi takip edin birde sperm bankasına gitip sperm alıp evlat sahibi olun diyo saygısızlık güvenimizi boşa çıkardı haram olanı teklif ediyo çok ama çok sinirliyim hocaya bizimle deney yaptı hhic bir sonuç doğru dürüst tedavi yyapmadan mikro tese yaptı zararlı olduğunu bile bile:(( forumda bakarken ıstanbul da celalettin peru hocayı bulduk bize dediği şey bu durumda mikro tese yapmak en basitinden intihar yyapmis sizi dedi ona gideceğiz sonuclari paylasirim sizinle bence kaan aydos. Düşünüldüğü gibi biri değil gerekirse size mail atayım yazdığını halen çok sinirliyim uuzgunum ona guvenmekle hata yaptık:(((

lütfen tüp bebek denemeden önce sağlıklı beslenmeye dikkat edin. erkek de kadında yeme içmesine cok dikkat etmeli lütfen arastırın tüp bebege vereceginiz parayı saglıklı beslenmeye harcayın ilk asamada.bunu iki kez tüp bebek yapıp sonunda acıdan baska bir sey kazanmamıs biri olarak söylüyorum.çok şükür ALLAHIM şimdi normal yolla nasit etti inşallah saglıklı sıhatli kucagımıza almayı nasip eder.ALLAHIM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.bilgi paylasdıkca cogalır lütfen birbirimizle bilgi palasımı yapalım.tüp bebegen su an en az 7 bin verılecegini hesap edelim ayda 600 tl yapar bu 600tl yi beslenmeye harcayıp erkek sperm kadın yumurta noktasında iyi duruma gelebilir normal yollarla olma sansı artar normal olmasa bile tüp bebegin tutma sansı artar çünkü zor sürecler vücudu hazırlamak gerek.körü körüne 2 kez yaptırdık biz sonra ankarada kaan aydos hocaya tedaviye gittik.burdan redavi içeriklerini paylaşmayacagım çünkü kullandıgımız ilaçların ismini yazarsam reklam yapıyor diye düşünebilirsiniz ve site yönetimide öyle düşünüyor olacakki daha önce hesabımı bu yüzden kapattı.isteyen arkadaslar özelime yazabilir.ALLAHIM YARDIMCIMIZ OLSUN.

Back
X