canım allah yardım etsin hepimize ama üzülme bak en azından elinizde bir sayı var ya olmasaydı tamemen caresiz olacaktın be güzelimm.kaan hocaya bi gidin zaten morelin yerine gelecektirr o zaman
gayet normal sayinizin dusuk olmasi fsh 1,5 dusukmus bizde 1,5 le basladik duzelecek insallahmrb canım en son şubat 1 de yapmıştık oda 4 milyondu sayımız beklemedeyiz canım nisana kadar test felan yaptırmayacaz sadece hormonlara baktırıyo eşim fsh 1,5 du 4 milyon çıktıgı zaman ondan sonra 2 defa kan tahlili vedik en son kinde fsh 4,5 çıkmış.ilaçlarıda düzenli kullanıo bakalım artıkk inşalla ii olur
siz ne yaptınız canım test yaptınızmı fsh ne durumdaaa?
arkadaşlar merhaba biz kaan hocadan randevu aldık önce bizden dna hasar testi istedi bunun için ankarada cebeci hastanesine mi gidicez yoksa ibni sina hastanesine mi gidicez?pazartesi gidicez acil cevap verin lütfen biliyorsanız çünkü telefonla ulaşamayız pazar olduğu için .teşekkürler...
allah yardım etsin sağlıcakla kucagına alırsın inşallaa
merhaba arkadaşlar
biraz olsun kendimi toparladım...
bizde haftaya cuma bi aksilik çıkmaz ise kaan hocaya gideceğiz
sizlerin tecrübesinden faydalanmak istiyorum..
bana isterseniz özel mesajda gönderebilirsiniz
kaan hocanın muayenehanesi nerede açık adres lütfen
istediği tahlilkeri nerede yaptıracağız
muayene ücreti ne kadar
1 gün içinde istediği tahlilleri yapabiliyormuyuz
biz ankarada oturmuyoruz ve ankarayı çok ii bilmiyoruz...
lütfen yardımcı olun lütfen....
kaan aydos ne zaman maillere cevap verıo yaa 3 gun oldu atalı
canım ben geçen perş.gecesi mail atmıştım,cuma günü öğlen cevap geldi,muhtemelen hafta sonu girdiği için cevap gelmemiştir,biraz daha bekle bakalım....
biz de bu cuma gidicez, yani yarın...yerini tam bilmiyorum. ücreti 300TL, aslında istediği tahlileri önceden telefonla ya da e-mail ile sorup, yaptırıp götürseniz daha iyi olur. olmazsa, devlet hastanesinde yaptırabilisiniz. Kendisi ankara tıpta, ama cuma muayeneden çıkıp mesai bitmeden gidebilir misiniz bilemiyorum. Çok geçmiş olsun
arkadaşlar herkese iyi geceler..Benim de eşim azospermi ve biz de kaan beyde tedavi görüyoruz.Bildiğim kadarıyla kendisi ankara tıpta çalışıyor.biz mayıs gibi tüp bebek uygulması yaptırmayı düşünüyoruz ama kaan bey eşimin özel bi kurumda tese olacağını bana da ankara tıpta tüp bebek konulacağını söyledi.Kafam biraz karıştı.sanki benim tedavimi takip etmeyecek gibi anladık.Bu arada öğretmeniz tedaviye ocak ayında başladık bize de klomen ve ovitrelle verdi.fsh değerimiz çook yüksek testesteron seviyemiz de düşüktü.canlı-cansız sperm çıkışı da yok(Şimdi fsh ve testesteron normale dönmüş gibi görünüyor.UZATMAYAYIM DİYECEĞİ ŞU:dr beye çoooook güvenerek başladık,ama uygulma süreci kafamızda soru işaretleri bıraktı ..KAAN BEY DE tedavi gören arkadaşlarım bilgi verebilirler mi??şimdiden hepinize çoook teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?