Erkek İnfertilitesi Kaan Aydost'u Duyan Oldu Mu Yada Tedavi Görenler?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba hanımlar
bizde 3 senedir uğraşıyoruz
eşimbugün test yaptırdı sayı 20 milyondan 10 milyona düşmüş
hız %5 ten %1 e düşmüş
morfoloji değişmemiş %1
perşembe yada cuma günü kaan hocaya gitmeyi düşünüyoruz inanın çok kötüyüm
eşimde çok kötü oldu
önceden beni hiçdinlemezdi şimdi anlıyor
yardıma ve morale çok ihtiyacım var

canım allah yardım etsin hepimize ama üzülme bak en azından elinizde bir sayı var ya olmasaydı tamemen caresiz olacaktın be güzelimm.kaan hocaya bi gidin zaten morelin yerine gelecektirr o zaman

canım allah yardım etsin hepimize ama üzülme bak en azından elinizde bir sayı var ya olmasaydı tamemen caresiz olacaktın be güzelimm.kaan hocaya bi gidin zaten morelin yerine gelecektirr o zaman

merhaba antikdeniz siz test falan yaptirdinizmi durumlar nasil

mrb canım en son şubat 1 de yapmıştık oda 4 milyondu sayımız beklemedeyiz canım nisana kadar test felan yaptırmayacaz sadece hormonlara baktırıyo eşim fsh 1,5 du 4 milyon çıktıgı zaman ondan sonra 2 defa kan tahlili vedik en son kinde fsh 4,5 çıkmış.ilaçlarıda düzenli kullanıo bakalım artıkk inşalla ii olur

gayet normal sayinizin dusuk olmasi fsh 1,5 dusukmus bizde 1,5 le basladik duzelecek insallah
siz ne yaptınız canım test yaptınızmı fsh ne durumdaaa?

bizde 5. ayimizin sonunda fsh ve sperm testi yaptirdik sperm sonucu cikmamis fsh 8,7

arkadaşlar merhaba biz kaan hocadan randevu aldık önce bizden dna hasar testi istedi bunun için ankarada cebeci hastanesine mi gidicez yoksa ibni sina hastanesine mi gidicez?pazartesi gidicez acil cevap verin lütfen biliyorsanız çünkü telefonla ulaşamayız pazar olduğu için .teşekkürler...

cebeci hastanesine gideceksiniz

merhaba arkadaşlar
biraz olsun kendimi toparladım...
bizde haftaya cuma bi aksilik çıkmaz ise kaan hocaya gideceğiz
sizlerin tecrübesinden faydalanmak istiyorum..
bana isterseniz özel mesajda gönderebilirsiniz
kaan hocanın muayenehanesi nerede açık adres lütfen
istediği tahlilkeri nerede yaptıracağız
muayene ücreti ne kadar
1 gün içinde istediği tahlilleri yapabiliyormuyuz
biz ankarada oturmuyoruz ve ankarayı çok ii bilmiyoruz...
lütfen yardımcı olun lütfen....

biz de bu cuma gidicez, yani yarın...yerini tam bilmiyorum. ücreti 300TL, aslında istediği tahlileri önceden telefonla ya da e-mail ile sorup, yaptırıp götürseniz daha iyi olur. olmazsa, devlet hastanesinde yaptırabilisiniz. Kendisi ankara tıpta, ama cuma muayeneden çıkıp mesai bitmeden gidebilir misiniz bilemiyorum. Çok geçmiş olsun

merhabalar yanıtın için teşekkür ederim
kaan hocanın yanına 23 mart cuma gideceğiz
eşim artık onda bi kaç ay tedavi görecek olmadı haziran ayında tüp yaptıracağız
sizin tedavinizde inşallah olumlu sonuç verir canım....

kızlar bugün nıhayet kaan bey'den bekledıgımız mail geldı. bıze trental 600luk ve proxeed plus tavsıye etmıs. uç ay sonra görüselim demıs... hayırlısı ınş...

arkadaşlar herkese iyi geceler..Benim de eşim azospermi ve biz de kaan beyde tedavi görüyoruz.Bildiğim kadarıyla kendisi ankara tıpta çalışıyor.biz mayıs gibi tüp bebek uygulması yaptırmayı düşünüyoruz ama kaan bey eşimin özel bi kurumda tese olacağını bana da ankara tıpta tüp bebek konulacağını söyledi.Kafam biraz karıştı.sanki benim tedavimi takip etmeyecek gibi anladık.Bu arada öğretmeniz tedaviye ocak ayında başladık bize de klomen ve ovitrelle verdi.fsh değerimiz çook yüksek testesteron seviyemiz de düşüktü.canlı-cansız sperm çıkışı da yok(Şimdi fsh ve testesteron normale dönmüş gibi görünüyor.UZATMAYAYIM DİYECEĞİ ŞU:dr beye çoooook güvenerek başladık,ama uygulma süreci kafamızda soru işaretleri bıraktı ..KAAN BEY DE tedavi gören arkadaşlarım bilgi verebilirler mi??şimdiden hepinize çoook teşekkürler

Merhabalar,
Biz de yaklaşık 5 aydır Kaan Hoca da tedavi göriyoruz bizim için de mayıs gibi tüp bebek tedavisine başlayacağımızı söyledi.Bizde de azosperm sorunu var sayı hareketlilik ve morfoloji, sayımızda ve harekette artış oldu çok şükür ama morfolojide bir değişiklik olmadı.Sperm DNA sında da baktırdı ve iyi çıktı.Bizde normal sperm çıkışı oluyor ve bizi Genart tüp bebek merkezine yönlendirdi ve bu bizim 3.tedavimiz, devlet haklarını kullandığımız için Genartta yaptıracağız.Sizin devlet hakkınız varsa eşinizden özel merkezde sperm alınıp sizin takiplerinizide Ank.Tıp Cebeci Hast.yapacaklardır ve de yumurtlama ve ilaç takiplerinizi Kaan Hoca yapmayacaktır hst.de ki diğer doktorlar yapacaktır.

papatya arkadaşım öncelikle msjıma cvp verdiğin için teşekkürler..bizim de 3.denememiz.sigortadan faydalanmadık şimdiye kadar hep özelde yaptık..Kaan bey bize bunları söyledi...de......işte bayan ve erkeğin ayrı kurumlarda tedavi görüp birbirinden bağımsız işlemlerin devam edecek olması biraz kafamı karıştırdı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…