Erkek İnfertilitesi Kaan Aydost'u Duyan Oldu Mu Yada Tedavi Görenler?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

anladım canım..inşAllah düzelme olmuştur..
ama şükretmelisinki sperminiz var
yani vucüt üretiyo..
bizde daha o bile belli değil.
malesef hiç sperm çıkışı olmadı.
salı günü microtese ameliyatımız var..
inşAllah bolbol spermlerimiz bulunurda bizde bebişlerimizle güzel vakitler geçirebilirizz..
bu arada bizim FSH12 ydi.
hoca biizim değerleride yükseltti.
su anda 24lerde falan.

Tşk.ederim cnm.Hadi bakalım Allah'tan hayırlısı.İnşallah çok güzel sonuçlarla dönersiniz.Rab'bim ol dedikten sonra gerisi hikaye ,inanıyorum ki en kısa zamanda bizlerin de bu konuda hayırlısı ile yüzleri gülecek.Dua ediyorum yarın ki ameliyatınız için.Rab'bim yardımcınız olsun iiiinnşalllaaahhhhhhhh.... :)

merhaba şaun 37+3 haftalık hamileyim eşim kaan aydostan tedavi gördü 6 aylık tedavi sonucu olacağını söylemişti doktor fakat 4. ayda bizim gebelik gerçekleşti 8.5 yıldan ve aşılama tüp bebek denemelerinden sonra doğal yolla oldu ben bu mutluluğu yaşadım Allah isteyen herkese yaşatsın

ne mutlu size. Rab'bm kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah.biz tedavimizde ilerleme kaydettik %100 hareketsiz olan sperm sayımız 2.aydan sonra % 8 ileri yavaş hareketli olmuş.hayırlısı Allah'tan.

ne mutlu size. Rab'bm kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah.biz tedavimizde ilerleme kaydettik %100 hareketsiz olan sperm sayımız 2.aydan sonra % 8 ileri yavaş hareketli olmuş.hayırlısı Allah'tan.

ne güzel en kısa zamanda seninde güzel haberlerini alırız inşallah canım

tebrik ederim çok sevindim adınıza.
bende umutlandım sizin yazdıklarını okuyunca.sizin sorununz neydi tam olarak neden çocuğunuz olmuyordu?

tebrik ederim çok sevindim adınıza.
bende umutlandım sizin yazdıklarını okuyunca.sizin sorununz neydi tam olarak neden çocuğunuz olmuyordu?

sağol canım bizim morfoloji sorunu vardı %0 dı okadar kötüydü yani sayısı normaldi. orda tahlilleri yapıldı ilaca başladı sonra uzakta oturduğumuz için burda her ay tahlil yaptırdık kendisine mail yoluyla sonuçlarını yazdık oda hangi ilaca devam edeceğimizi yazdı 4 ayda çağırdı bidaha tahlil yaptırdı yükselmişti değerler o ay sonu hamile kaldım zaten eğer olmasaydı 6 ay ilaçtan sonra aşılama yapacaktı bence ihmal etme umarım Allah sanada verir.

Hadi hayırlı haberlerle gel arkadaşım :)

merhaba meryem..
malesef spemrmimiz çıkmadı ama çook sayıda olgunlaşmamış hücremiz varmış.
onları olgunlaştırmaya çalışacağız artık.
tedaviye devam yani..
duaların için sağolaın..
o dualar sayesinde ayakta kaldık ve ameliyatıda rahat geçti eşimin..
Allah hepinizden razı olsun..

Allah sizlerden de razı olsun canım. Bu da çok güzel bir gelişme, hücreleriniz olgunlaşıp istenilen kaliteye gelecektir merak etme. Rab'bim yardımcımız olacak arkadaşım. Allah'a emanet olun...

bende kaan hocaya mail attım cevapladı sağolsun ilaç verdi kullanmaya başladık 1 ay oldu sonuçları gene gönderdim bakalım cevap beklioum umarım gelişme olmuştur bizimde sorunumuz fsh hormunu 1,5 la başladık bir ayda 2,5 oldu inşalla düzelir yaza kadar maille devam edip yanına gidecez hocanın inşalla

merhaba bizimde ayni sorun 1 50 ile basladik 4 oldu klomen mi kullaniyorsunuz

Merhaba ilac olarak hangi ilaclari vermisti kaanbey?

allah sağlıkla kucağına almayıı nasip etsin inşallah darısıda bizlerin başına.sizin sorun neydi cnm?ve ilaç olarak neleri kullandınız evde kendi yaptığın kür vd varmıydı .

evet klomen kullanıyoruz.sizin durum hormonla birlikde değiştimi peki bizimkinde artış oldu sayımızda klomene devammm:)

biz daha sperm testi yaptirmadik hic aslinda gecti zamani 4 ayin ortalarindayiz sayinizin arttigina sevindim umarim bizimde artmistir 10 gun icinde bizde test yapacagiz

biz daha sperm testi yaptirmadik hic aslinda gecti zamani 4 ayin ortalarindayiz sayinizin arttigina sevindim umarim bizimde artmistir 10 gun icinde bizde test yapacagiz

ama klomen kullananlada genelde 3 ayda çok artış oluyormuş umarım sizede faydası olmuşturr.

Merhaba ilac olarak hangi ilaclari vermisti kaanbey?

endol trental 1 ay sonra kesildi klomen kullandı bi ay sonrada ek olarak prexeed plus kullandı canım

allah sağlıkla kucağına almayıı nasip etsin inşallah darısıda bizlerin başına.sizin sorun neydi cnm?ve ilaç olarak neleri kullandınız evde kendi yaptığın kür vd varmıydı .

inşallah sizde yaşarsınız canım morfoloji sorunu vardı yapıları bozuktu baş kuyruk boyun kür kullanmadım bu ilaçları kullanırken.benim yarın doğumum olacak kısmetse 40+2 olduk hala gelmedi sancıda yok sezeryan olacapım dualarınızı eksik etmeyin sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…