canim biz kaan hocayla gorustuk esime endol ve trental verdi simdi esim bunlari kullaniyo 1 ay icinde test yapip sonuclari emaille yolluyacagiz yani henuz umut verici bir sey yok bizde insallah haplarin bi faydasi olur
bana sadece hormon teststlerinide yaptırsın dedi.o zaman bizde ürolojiye desekki tüp bbek için gerekli testleri istiyoruz yapılsın diye yaparmıki
canım yaptırılacak testler şunlar; estradiol,testesteron,Lh,fsh bunları yazıp eşine ver hastaneden üroloji bölümünden randevu al...bunları yaptırsın..kaan hocanın istediği tahlıller bunlar..
canım yaptırılacak testler şunlar; estradiol,testesteron,Lh,fsh bunları yazıp eşine ver hastaneden üroloji bölümünden randevu al...bunları yaptırsın..kaan hocanın istediği tahlıller bunlar..
slm benim eşimde azospermdi fakat biz anatolia tüp bebekte yaptırdık çok şükür sperm bulundu.tüp bbek yaptırdıkk fakat bebeğim karnımda öldü.şimdi dondurulmuşlarımla düşünüyorum.allah yardımcımız olsunslm arkadaşlar bizde 2. denememizi kaan beyde yapacağız inşallah sorun azosperm bilgilerinizi benimle de palaşırsanız sevinirim
tatlım sizin eşinin sorun neydi????? inşallah olur canım hayırlı haberini bekliyoruz....:kedi:
sagol güzelim cevabın için...........
sizin sorun neydi???
bu arada ben istanbulda iyi bir üroloji doktoru araştırıyroum yardımcı olursanız sevinirim.
artık bir yerden başlamak istiyoruz.:ecrin_bebek:
çapa tıbbın erkek kısırlığı hocası teoman kadıoğlu nu tavsiye ederim.
Kadioglu.org sitesine bak canım.
canim bizim sorunumuzda azo spermi 2006 da tese ameliyati oldu esim ama sonuc 0 cikdi bir sey bulanamadi bu yaz kaan hocaya gittik oda bu haplari verdi simdi bekliyoruz bakalim insallah olumlu birseyler olur henuz test yaptirmadik bakalim nasil cikcak sonuclar hayirlisi insallah rabbim emeklerimizi bosa cikarmaz isteyen herkezin kollarini bos birakmaz
İNŞALLAH GÜZELİM RABBİM KUCAKLARIMI BOŞ BIRAKMAZ HAKKIMIZDA HAYIRLISI NE İSE O OLSUN......:kedi:BİİZMDE MELEKLERİMİZ GELECEK SABIRLA BEKLİYORUZ..
bu topik terk edilmiş olumlu sonuç alanlar da yazmamış olumsuz sonuç alanlar da???
bu topik terk edilmiş olumlu sonuç alanlar da yazmamış olumsuz sonuç alanlar da???
merhaba meryem.
bizde kaan hocanın hastasıyız.
eşim azosperm.
6 aydır ilaç tedavisi görüyoruz.
ama hala sperm çıkışı olmadı.
haftaya ameliyatımız var.
inşAllah ameliyatta çıkar.
sizin sorununuz ne??
benim ablamın eşi azosperm di,ilaçlarla az çıkış oldu 20 tane falan,tüp bebek yapıldı kaan aydos ile ,sonuç negatif,ablam doktorun 1 numara olduğunu ama merkezin yetersiz olduğunu söylemişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?