canımbence de arttırmaya çalışmayın biran önce tüp bebek yaptırın. o sayıyı kaybetmezsiniz belki ama zaman kaybı derim. benim arkadaşım eşinin sayısı 15 milyondu 8 sene beklediler sonunda tüp bebek yaptırdılar. ağustosta ikizi geliyoooooopuyorumnanaktan
selam canım biz 21 temmuza randevu aldık. sana numaralarını vereyim. 03125956815
03125956832 sabah 9 da falan ara kaan beyle görüşmek istediğini söyle. öptüm
canim tesekkur ederim numaralar icin temmuzun 23 aldim randevuyu gunlerimiz denk gelseydi belki tanisma sansimiz olabilirdi tekrar tesekkurler cok optum canimm....
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 oy ne güzel ikizleri geliyormuşopuyorumnanaktan öyle canım şimdi sayı böyle ama yaş geçiyor eylül gibi gidicez zaten beklemek bende istemiyorum bizlerede ikizler nasip etsin Allahımm:Saruboceq::lepi:
slm canım belki sebebini hiç öğrenemezsiniz dedi doktorlar . ama yinede araştırmak mantıklı. bizde aynen araştıracağız
Ben eşim için internette doktor ararken Kaan beyı buldum ve kendısıne eşimin durumunu anlatan bir mail attım cevap verecegını hiç ummadan çünkü kendi özel doktorumuzdan bile yeterince ilgi görememiştik.Neyse kendisi bütün maillerime cevap verdi.Ben durumumuzu iyice anlattım ve bize başka bir üroloji uzmanını tavsiye etti Çünkü her doktorun uzmanlık alanı farklı.
Davsiye ettıgı doktora gittik ve gerçekten çok memnun kaldık.
Yani lafın kısası Kaan Aydos beyi hiç görmek nasıp olmadı ama kesinlikle çok ilgili bir prof.doktor.
kaan beye bende cvp geliceğini ummadan eşimin spermiogram sonuçlarını yazdım..kısa surede cevap geldı...hormon testlerını yaptırıp bana donun dedı...az önce sonucu yazdım..bakalım ne dicek..gercekten para gayesı yok bence olsaydı 'daha uygun tedavı ıcın muayenehaneme buyrun' derdı...cunku baska dr lar genelde mauyenehane adresını yazıp yolluyo..
sarıcivciv biz istinyede oturuyoruz...istinye devlet hastanesinden ürolojiden randevu aldım eşime kağıda yazıp verdim testleri eşime..dr bu testleri yaptırmak istiyorum tüp bebek merkezinden istiyolar demiş...dr testleri yazmış yaptırdı...sonuclarıda kaan beye mail attım...
sarıcivciv biz istinyede oturuyoruz...istinye devlet hastanesinden ürolojiden randevu aldım eşime kağıda yazıp verdim testleri eşime..dr bu testleri yaptırmak istiyorum tüp bebek merkezinden istiyolar demiş...dr testleri yazmış yaptırdı...sonuclarıda kaan beye mail attım...
kader_nl ve bonibon arkadaşlar temmuz ayında kaan beyle randevunuz vardır sonuçlar nelerdir?
nasıl geçti görüşmeleriniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?