Erkek İnfertilitesi kaan aydos'un hastalari. tup bebeki nerde yaptiniz. ankara cebecidemi??

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

GEL PC PC

can oglum, bal oglum
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
240
41
98
İzmir
arkadaslar esim azospermi. ankarada kaan aydosa tedavi oldu. kaan hoca burda para vermeden ameliyatini yapalim' kanallar tikali, acilinca spem cikisi olur demis. ama ameliyatini kendim yapmak isterim demis. tup bebegide burda yapariz iyi doktorlarla tanistircam sizi demis. ama bende umut tup bebegi burada gordugum kadariyla cok basasili imis. istanbula umuta gitmek istiyorum. ama esim ameliyati kendi doktoruna olsun istiyorum. cunku sadece tese amaliyati degil ayni zamanda kanallarida acacak. kaan hoca bu iste 1 numara. ama cebeci tup bebek hakkinda iyi kotu pek birsey duymadim, nasil dir hangi doktorlar var bilmiyorum. karasiz kaldim. sizce ne yapayim???
ruyasina yatayim bariibilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Bence Kaan aydos ne derse onu yapin
Biz istanbuldan onu dinliyoruz:) O ne derse onu yapiyoruz . O na birakin yanlis birsey yapmaz.

Bence Kaan aydos ne derse onu yapin
Biz istanbuldan onu dinliyoruz:) O ne derse onu yapiyoruz . O na birakin yanlis birsey yapmaz.

dogru duyosun kaan hoca super biri yaa
doktorlara bakis acimi degistirdi. hastanede calisiyorum kendim. bu zamana kadar gordugum para derdi olmayan tek ve en icten doktor.

dogru duyosun kaan hoca super biri yaa
doktorlara bakis acimi degistirdi. hastanede calisiyorum kendim. bu zamana kadar gordugum para derdi olmayan tek ve en icten doktor.

Bizi aylardir tedavi ediyor daha bir kurus para almadi:)
Ben boyle bir doktor ne gordum ne duydum.
Zaten Istanbuldaki doktorlar bile onun adini duyunca o bizim hocamiz diyor.

evet çok iyi bir dr benim eşimde azospermi ilk denemeyi özel merkezde yaptırdık gelişmemişler bulundu şimdide onda olmayı düşünüyoruz...krishazel sen nasılsın canım sizde sorun neydi...

selam canım, benim eşimde azolu, kaan hocanın hastası. mayısta öğrendik ve tedaviye başlandı herşey normaldi fakat testeron hormonu biraz düşüktü. sonra kasımdı galiba eşimde sperm çıkışı oldu. eşim tam tese olacaktı bende tüp bebek iğnelerine başlamıştım. biz önce tese yaptıralım diye tutturduk en başta. kaan hoca benim bir bildiğim var demişti öylede oldu. tüp bebeği orada yaptırdık evet drlar iii benim dr um bülent berkerdi iiiydi. benim tüp bebek tutmadıı.

inşallah ikincide tutar canım...

slm canım ben sımdı ankarada kaan hocada tup bebege basladım bılmıyorum nasıl olacak kaan hocadan emınım ama yınede korkuyorum

UMUDUNU KAYBETME arkadaşım ALLAH yardımcın olsun ve herşey gönlünce olsun
inşşş tez zamanda bebişine kavuşursun :Saruboceq::Saruboceq:

Selam kızlar, Kaan Aydos Hocadan nasıl randevu alabiliriz özel muayenehanesi varmı yoksa sadece ankara tıp fakultesindemi görev yapıyor biliyormusunuz?

canım hastaney arıyorsun veriyorlar randevuyu evet sadece tıp fakültesinde çalışıyo...

eşimin sosyal güvenliği T.S.K olduğundan bu konuda tek sevk ve tedavi imkanı GATA ankara, herkesde kaan hocayı öneriyor.acaba sosyal güvencesi yok gibi senelik izin alarak kaan hocayamı gözüksek acaba ameliyatı nasıl olur eşimde tıkanıklığa bağlı azospermi var.prosedür nasıl işler arkadaşlar?birde yoğunluk fazlamı?

her gidene bakıyor canım neden oraya sevk yok canım sizin anlaşmamı öyle çünkü biz sevkli gidiyoruz...

Ben Ankara GATA dan bir doktora yazdim durumumu oda Kaan Aydos u onerdi o bizim hocamiz dedi .
Bencede ucretli olarak Kaan Aydos a gidin ucreti nekadardirki en fazla olsun 20 tl dir.

silahlı kuvvetlerin son noktası ve en iyi alternatifi gata oradada tıkanıklık azosperm ameliyatı vs yapılıyormuş ama kimse sorsam kaan hoca diyor.gatada sonuçta iyi hocalar var ama bilmiyorum.gataya sevk aldıktan sonra başka yere alamıyoruz.silahlı kuvvetler kendi karşılıyor tedavi maliyetlerini o yüzden dışarıya sevk yok denecek kadar az.tur-ed vazovazostomi vazoepidistemi ameliyatları yapılabiliyormuş ama ne derece sonuç alacağız bakalım haftaya göreceğiz ilk gidişimiz olacak.ama kaan hocayada uğrayabiliriz fikir almak için.

Ben Ankara GATA dan bir doktora yazdim durumumu oda Kaan Aydos u onerdi o bizim hocamiz dedi .
Bencede ucretli olarak Kaan Aydos a gidin ucreti nekadardirki en fazla olsun 20 tl dir.

o 20 tl dediğin sevkle gidersen alınan ücret oluyor.bizim oraya sevk alma imkanımız yok maalesef.dışarıdan gidip hiç sigortasız gibi girebiliriz ve verdiği istirahat vs geçersiz olur bizim açımızdan sadece senelik izinlerimiz var o olursa.Gatayı bir deneyelim umarım kaan hocaya gerek kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…