arkadaslar esim azospermi. ankarada kaan aydosa tedavi oldu. kaan hoca burda para vermeden ameliyatini yapalim' kanallar tikali, acilinca spem cikisi olur demis. ama ameliyatini kendim yapmak isterim demis. tup bebegide burda yapariz iyi doktorlarla tanistircam sizi demis. ama bende umut tup bebegi burada gordugum kadariyla cok basasili imis. istanbula umuta gitmek istiyorum. ama esim ameliyati kendi doktoruna olsun istiyorum. cunku sadece tese amaliyati degil ayni zamanda kanallarida acacak. kaan hoca bu iste 1 numara. ama cebeci tup bebek hakkinda iyi kotu pek birsey duymadim, nasil dir hangi doktorlar var bilmiyorum. karasiz kaldim. sizce ne yapayim???
ruyasina yatayim bariibilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
Bence Kaan aydos ne derse onu yapin
Biz istanbuldan onu dinliyoruz:) O ne derse onu yapiyoruz . O na birakin yanlis birsey yapmaz.
dogru duyosun kaan hoca super biri yaa
doktorlara bakis acimi degistirdi. hastanede calisiyorum kendim. bu zamana kadar gordugum para derdi olmayan tek ve en icten doktor.
arkadaslar esim azospermi. ankarada kaan aydosa tedavi oldu. kaan hoca burda para vermeden ameliyatini yapalim' kanallar tikali, acilinca spem cikisi olur demis. ama ameliyatini kendim yapmak isterim demis. tup bebegide burda yapariz iyi doktorlarla tanistircam sizi demis. ama bende umut tup bebegi burada gordugum kadariyla cok basasili imis. istanbula umuta gitmek istiyorum. ama esim ameliyati kendi doktoruna olsun istiyorum. cunku sadece tese amaliyati degil ayni zamanda kanallarida acacak. kaan hoca bu iste 1 numara. ama cebeci tup bebek hakkinda iyi kotu pek birsey duymadim, nasil dir hangi doktorlar var bilmiyorum. karasiz kaldim. sizce ne yapayim???
ruyasina yatayim bariibilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
selam canım, benim eşimde azolu, kaan hocanın hastası. mayısta öğrendik ve tedaviye başlandı herşey normaldi fakat testeron hormonu biraz düşüktü. sonra kasımdı galiba eşimde sperm çıkışı oldu. eşim tam tese olacaktı bende tüp bebek iğnelerine başlamıştım. biz önce tese yaptıralım diye tutturduk en başta. kaan hoca benim bir bildiğim var demişti öylede oldu. tüp bebeği orada yaptırdık evet drlar iii benim dr um bülent berkerdi iiiydi. benim tüp bebek tutmadıı.
eşimin sosyal güvenliği T.S.K olduğundan bu konuda tek sevk ve tedavi imkanı GATA ankara, herkesde kaan hocayı öneriyor.acaba sosyal güvencesi yok gibi senelik izin alarak kaan hocayamı gözüksek acaba ameliyatı nasıl olur eşimde tıkanıklığa bağlı azospermi var.prosedür nasıl işler arkadaşlar?birde yoğunluk fazlamı?
Ben Ankara GATA dan bir doktora yazdim durumumu oda Kaan Aydos u onerdi o bizim hocamiz dedi .
Bencede ucretli olarak Kaan Aydos a gidin ucreti nekadardirki en fazla olsun 20 tl dir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?