o 20 tl dediğin sevkle gidersen alınan ücret oluyor.bizim oraya sevk alma imkanımız yok maalesef.dışarıdan gidip hiç sigortasız gibi girebiliriz ve verdiği istirahat vs geçersiz olur bizim açımızdan sadece senelik izinlerimiz var o olursa.Gatayı bir deneyelim umarım kaan hocaya gerek kalmaz.
Canim siz herseyi gata da yaptirin ama Kaan hoca ya danisin gitmisken . Bizde Kaan hoca ne derse onu yapiyoruz ama ne ameliyatimizi nede baska birseyimiz o yapmadi sadece yonlendiriyor. o Ameliyat olun diyor biz nerede istersek orada oluyoruz,
Kaan hoca devlet hastanesinde calisiyor ucretlisi en fazla 20 tl dir sevksiz yani .
siz butun herseyi Gata da yaptirin ama kaan hocayada sonuclari gosterin benim demek istedigim bu . Cidden bu konuda Turkiyenin en iyisi . Biz Istanbuldaki butun doktorlaraa gittik ama sonucta Kaan Aydos ta care bulduk .
tbi arkadaslar kaan hoca profesor ya
muayene ucreti 175 tl.
kaan aydosa internetten mail atin su gun musaitmisiniz diye. size donuyor cevap veriyor. doktor sitesinden ona soru sorabilirsiniz. gelmeden yapmaniz gereken tahlilleride soyler.carsamba haric her gun cebeci hastanesinde. carsamba gunu ankara universitesinde. sabah erken gidin .ilk gidecekseniz para aliniyor 175. ve siranizde cabuk geliyor. diger gelislerde para almiyor. ustelik sonuclarinizi filan internetten yazin cevap yaziyor gerekirse cagiriyor. cok iyi bir doktor. ALLAH ondan razi olsun
arkadaslar biz ssk lıyız 150 tl verdik 6 aydır hiç para vermeden tedavi olduk şu an tüp bebege başladık bakalım onada ne kadar verirsek hayırlısı yeterki olsunda hayırlısıyla
tedavimiz tutmadı kötü sonuclandı umarım sizinki iyi sonuclanır
evet çok iyi bir dr benim eşimde azospermi ilk denemeyi özel merkezde yaptırdık gelişmemişler bulundu şimdide onda olmayı düşünüyoruz...krishazel sen nasılsın canım sizde sorun neydi...
yapılan tahlilde eşimde azospermi çıktı.Dün Kaan hocayla konuştum.FSH ve total testesteron tahlillerini yaptırıp bana e-mail atın dedi.
Size sormak istediğim bu tahlilleri araştırma hastanelerinde mi yaptırsak(çapa,cerrahpaşa) daha doğru sonuç alırız yoksa özel hastanelerde mi yaptırsak karar veremedik.Ben 15 gün önce kadın doğum doktoruna muayene oldum sende bir problem yok dedi.Yinede FSH tahlilini benimde yaptırmam gerekiyor mu?
Cevaplarsanız çok sevinirim.
günaydın cnm , kadın doğum doktoru benden birşey istemedi.tahlil fsh vs.gibi.beni muayene ettikkten sonra sende birşey yok dedi.eşimden sperm testi istedi onu yaptırdık.Daha sonra ben kaan hocayı aradım fsh ve total testosteron tahlillerini istedi onları yaptırdık gönderdik dün akşam email yoluyla.bu arada eşimin değerleri fsh : 24,8 total testosteron 2,84 çıktı sizce nasıl?? bu değerlerde olup hocanın nasıl bir tedavi uyguladığını biliyormusunuz.?Ayrıca daha önceki sorularımı cevapladığınız içinde teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?