merhaba eşimde kaan beyin hastası. tüp bebek önerdi bize bizde başladık tedaviye öncelikle aşılama olacak. Ama hastaneye gittimizde beni beni çagatay bey muayene etti murat beye danışıp ona göre tedavi uyguluyo. Burda bülent beyin hastası olanlar yazmış sizde de mi öyle oluyo yoksa siz direk bülent beyemi muayene oluyorsunuz bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim. Birde murat beyin hastası olan yokmu? nasıl doktordur bilgilimidir?
Arkadaşlar Ankara tıp fakültesinde tüp bebek yaptıranlar yumurta toplama esnasında lokal anestezi mi yapılıyor yoksa genel anestezi mi?
merhaba eşimde kaan beyin hastası. tüp bebek önerdi bize bizde başladık tedaviye öncelikle aşılama olacak. Ama hastaneye gittimizde beni beni çagatay bey muayene etti murat beye danışıp ona göre tedavi uyguluyo. Burda bülent beyin hastası olanlar yazmış sizde de mi öyle oluyo yoksa siz direk bülent beyemi muayene oluyorsunuz bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim. Birde murat beyin hastası olan yokmu? nasıl doktordur bilgilimidir?
esmerim çok saol canım, peki seninki uzun mu protokol yoksa kısa mıydı ?eğer kısa olduysa kaç kez ultrasona girdin ve hormon tahlili için kaç kez kan verdin ?hangi ilaçları kullandın? birde son olarak transfer hastenin alt katında mı yoksa üst katında mı gerçekleşti ?valla sorularım çok fazla oldu şimdiden hakkını helal et canım ,senin tutmadı ?
benim doktorum murat beydi güya ama yüzünü bir veya iki defa gördüm,ben memnun kalmadım, bir daha ona gitmeyi düşünmüyorum ama hastanede başarılı olduğunu söyleyen hastalar da vardı
benım doktorum da bulent bey her kontrolde o baktı yumurtalara
cok ta ılgıller
bana ıy bı ekıp gıbı geldı
Azosperm olabilir.yinede çarenizi arayın canım peşini bırakmayın.Allah yar ve yardımcınız olsun.eşim azoosperm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?