• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık KAAN mı ARAS mı? Yardım ediiiiiiin .....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

PATELLAA

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2012
213
63
318
Mrb. oğluma isim konusunda bir türlü karar veremiyorum, kaan ve aras arasında kaldık sizce hangisi daha güzel ya da ikisi de değil mi, farklı isim önerileriniz varsa onları da düşünebilirim. O derece kararsızızm bu isim koyma işi ne zormuş oğlum ilerde beğenecek mi diye bile düşündüğüm oluyor. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

canım aras nehır adı aynı zamanda arkadas soylemıs at kılı da demek ama kulaga hos gelıyor guzel de bı ısım kaan anlam bakımından daha da guzel imparatorlara verılen ad benım tercıhım kaan olurdu ama tabıkı secım sızın hayırlı dogumlar :nazar:

Son düzenleme:
Kaan ismi çok güzel canım, ama "ğ" harfi var mı yok mu sorusu bazen çocukları yıldırıyor. Özellikle okulda öğrencilerimin arasında bu sık karşılaşılan bir durum. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

oğullarımdan birinin adı oluğu için kağan diyorum,öz türkçede 'ğ' var,iki sesli yanyana gelmeyeceği için.

aras ismi çok karizma ama gel gelelim internette isim anlamlarında at kılı manası çıkıyor yaaaaa:(((

Kesinlikle Aras diyorum at kılı falan bunlar saçma şeyler Arası herkes nehir ismi olduğu için koyuyor Erzurumdan Hazara dökülen Türklerin anadoluda ilk otağ kurduğu yer Aras havzasıdır.Mesela Arda ismide nehir ismidir fakat ardanın arkadan gelen işaret için dikilen değnek gibi saçma anlamlarıda var kıla tüye takılmayın Aras ismi hem karizma hemde çok güzel bi tınısı var

Back
X