Kabahat bende mi? Acil yardım

Gitmez ki ben dedim ben sapına kadar adamım diyor anlamıyor ki
Kocanız gitmez doktora,size gidin diyorum ben gitmem diyorsunuz.Her öneriye kapalisiniz..Duymak istedikleriniz var sadece.Ne dememizi istiyorsunuz kocan seni seviyor,seni aldatmaz dememizi mi?Böyle mutlu olacak mısınız?
Şimdi başta yazdıklarımdan vazgeçerek diyorum ki,kabahat sizde...

Hep ben kendimi sorguluyorum birşey mi eksik diye

Şimdi Stockholm ne diyeceksin, sormadan tarif edeyim:)
Sen bu canlıya kaçarak evlenmişsin ya, adam sana zulmediyor ama farkında değilsin
Muhtemelen önceden de öyleydi, sen kendini çaresiz hissedip ona baglaniyorsun, gözünde git gide büyütüyorsun çünkü senin beynini yıkıyor, kendini aciz ve muhtaç hissetmene sebep oluyor.
Buna Psikolojide Stockholm Sendromu denir, kendini kaçıran, alikoyan ya da kötü birine elinde olmadan bağlanmaktır.

Evet, kocanızın anormalligine ayak uydurmaya çalıştığınız için.
Bacım kocan ayı diyorum ayı, valla Stockholm yaşıyorsun herhalde.
Ben böyle kabul ettiğim için olabilir mi acaba peki konuşmak istiyorum bu konuyu eşimle ama yanlış anlar diye korkuyorum

Anladım evet ben öyle oldum ama bekar Ken vurdum duymaz hiper aktif tim evlenince böyle oldum yaklaşık 3 yıldır

Evet öyle yapıuor peki bunu bilerek mi yapıuor

Yeni üye olsaydınız, bu ilk konunu olsaydı kesinlikle fake derdim. Gerçek olamayacak kadar absürt yaşadıklarınız.

Sizin kesinlikle doktora gitmeniz lazım. Normal olmadığınız kabullenin. Tepkilerini, söylemleriniz, istekleriniz normal değil.

Sorun sizde evet 6 yıldır sizi öpmeyen, sevişmeyen sizi sadece ihtiyacını göreceği bir makine gibi gören bir adamın bu kadar peşinde koştuğunuz için sizde. Siz kendinize saygı duymuyorsunuz eşinizden saygı bekliyorsunuz, kendinizi sevmiyorsunuz eşinizden sevgi bekliyorsunuz. Neden göstersin ki? Size bakınca, yazdıklarınızı okuduğumda gözümde canlanan profil evde kocasını bekleyen, bütün hayatı kocası olmuş, kendi karakteri olmayan, kocası için yaşayan takıntılı bir kadın. Biraz olsun saygınız kaldıysa kendinize tedavi olmayı deneyin

Hangi isteğim anormal yazar mısınız

zerre zevk almadigim cinselligi yasamak istemem, kabus gibi.
bosanin bu adamdan.
sadece kendini düsünen, kendi zevkinin pesinde ve size hic deger vermeyen biri.

kocanız çok samimiyetsiz. tüm gün odun gibi davranıyor yüzünüze bakmıyorken gece uçkurunun peşine düşmüş. son cümlenize şaşırdım, kesin beğenilmek için evet dersiniz diye düşünmüştüm

Kendine bakman gereken konular var..
eğer sen amaan zaten ilgilenmiyo iyice salayım dersen bakımsız gezersin tatlım ama tam tersi madem ilgi göstermiyorsun o zaman gör bakalım nasıl geziyorum tozuyorum dışarı erkek kaynıyo illa ilgi gösterecek birini bulurum havasına gir neyi kaybetmek üzere olduğunu görsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…