Kabahat bende mi? Acil yardım

bir yardım alın eşinizle birlikte veya tek alıp umursamayın onu beklemeden yatmaya gidin yanında oturmayın konuşmayın kendinize bir aktivite bulun belki düzelir

Buna izin vermeyin bu şekilde bir cinselliğe izin vermeyin neymiş öyle işini bitir tmm ilk önce gönlünüzü hoş etmesi lazım vücudunuza dokunması lazım nefret ediyorum bu şekil bir cinselliği tercih etmelerinden kadınsınız ve buna aslaaaa izin vermeyin gelecekse size düzgün gelsin lütfen siz de salmayın kendinizi ilk önce kendinize değer verin kendiniz için süslenin onu ilgi odak noktasına koymayın özgüveninizi yerine getirin bakın nasıl tıpış tıpış geliyor ilk önce siz değerlisiniz bunu unutmayın aynanın karşısında da ağlayıp durmayın ben de salak gibi zamanında ağladım ilk önce ben değerliyim o değil sizden iyi haberler bekliyorum saçlarınızı makyajınızı yapın kuaföre gidin kaş bıyık temizliğinizi yaptırın kişisel bakımınıza özen gösterin güzel ve şık giyinin biraz fazla kilolarınız varsa da gayret edin vermeye çalışın veremezseniz de onun için üzülmeyin ilk önce kendiniz için yaşayın bakın o zmaan nasıl geliyor gelmiyorsa da eyvallah hayat sizin için tüm güzellikleriyle devm ediyor ve bunu görün

Bencede bi psikologa git.
Ayna onunde saatlerce konusup sonra aglamak filan bunlar normal degil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…