Herkese merhaba yazım hatası olabilir şimdiden özür dilerim. Eşim benimle konuşmuyor ilgi göstermiyor zaman geçmek bilmiyor eşimle olduğum zaman. Ama ben çok seviyorum eşimi Ama böyle yaptığı için ben kendime olan güvenimi kaybettim. Bakımlı güzel biriydim Ama şimdi ise saçımı bile taramak içimden gelmiyor . Kim görse beni deli psikolojin bozulmuş diyor bana. İçimden birşey yapmak gelmiyor. Şimdi diyebilir siniz ki Dr felan git onada gitmek istemiyorum. Aklımda hep sorular var. Ben çirkinmiyim acaba kilomu aldım aynada saatlerce konuşuyorum sonrada ağlıyorum. Beraber bir film izlesek asker arkadaşım gibi duruyor yanımda robot gibi. Böyle yaptığı için zamanla duygusuz umutsuz oldum iyice bozuldu psikolojim neden böyle bilmiyorum. Şuan nasıl yazıldığımıda bilmiyorum. Bir örnek vereceğim işten gelir yemek yer ya telefon yada televizyon izler gece de sanki mecbur muş gibi aşkım öpeyim de yatayım diyor ben hayır diyorum sırtını dönüp uyuyor. Ben evde yokmuşum gibi davranıp gece de böyle diyor bende müsaade etmiyorum buna. Birde cinsellik te ne zaman isterse o zaman olur o zaman da acı dan başka birşey hissetmiyorum. Ben duygusal biriyim elimi tutması 5 dk konuşması bana yeteli onu bile çok görüyor bana. Benim suçum var annesi gibi davrandım zamanında çok ilgi gösterdim bayan gibi davranmadım ben bilmez dim böyle olacağını. Resmen beni bir arkadaşı gibi görüyor sanki ama ben çok acı çektim bugüne kadar herşeyi alttan aldım son kez birşeyler yapmak istiyorum ne yapmam lazım kendimde neleri değiştir mem gerekir