Kabahat bende mi? Acil yardım

Herkese merhaba yazım hatası olabilir şimdiden özür dilerim. Eşim benimle konuşmuyor ilgi göstermiyor zaman geçmek bilmiyor eşimle olduğum zaman. Ama ben çok seviyorum eşimi Ama böyle yaptığı için ben kendime olan güvenimi kaybettim. Bakımlı güzel biriydim Ama şimdi ise saçımı bile taramak içimden gelmiyor . Kim görse beni deli psikolojin bozulmuş diyor bana. İçimden birşey yapmak gelmiyor. Şimdi diyebilir siniz ki Dr felan git onada gitmek istemiyorum. Aklımda hep sorular var. Ben çirkinmiyim acaba kilomu aldım aynada saatlerce konuşuyorum sonrada ağlıyorum. Beraber bir film izlesek asker arkadaşım gibi duruyor yanımda robot gibi. Böyle yaptığı için zamanla duygusuz umutsuz oldum iyice bozuldu psikolojim neden böyle bilmiyorum. Şuan nasıl yazıldığımıda bilmiyorum. Bir örnek vereceğim işten gelir yemek yer ya telefon yada televizyon izler gece de sanki mecbur muş gibi aşkım öpeyim de yatayım diyor ben hayır diyorum sırtını dönüp uyuyor. Ben evde yokmuşum gibi davranıp gece de böyle diyor bende müsaade etmiyorum buna. Birde cinsellik te ne zaman isterse o zaman olur o zaman da acı dan başka birşey hissetmiyorum. Ben duygusal biriyim elimi tutması 5 dk konuşması bana yeteli onu bile çok görüyor bana. Benim suçum var annesi gibi davrandım zamanında çok ilgi gösterdim bayan gibi davranmadım ben bilmez dim böyle olacağını. Resmen beni bir arkadaşı gibi görüyor sanki ama ben çok acı çektim bugüne kadar herşeyi alttan aldım son kez birşeyler yapmak istiyorum ne yapmam lazım kendimde neleri değiştir mem gerekir
bir yardım alın eşinizle birlikte veya tek alıp umursamayın onu beklemeden yatmaya gidin yanında oturmayın konuşmayın kendinize bir aktivite bulun belki düzelir

1 yıldır böyle hep öyle değildi hani istemediğimiz sevmediğiniz bir yemek olur canınız çekmez zorla bir iki lokma yemeye çalışır sınız ya. Benim eşim de benle beraberlik olduğu zaman vücuduma dahi dokunmaz ben 5 dk işini görüp sırtını dönüp uyuyor ben çok kötü oluyorum pasaklı biri değilim hatta eşimden daha temizim böyle olunca kendime olan güvenim yok oldu
Buna izin vermeyin bu şekilde bir cinselliğe izin vermeyin neymiş öyle işini bitir tmm ilk önce gönlünüzü hoş etmesi lazım vücudunuza dokunması lazım nefret ediyorum bu şekil bir cinselliği tercih etmelerinden kadınsınız ve buna aslaaaa izin vermeyin gelecekse size düzgün gelsin lütfen siz de salmayın kendinizi ilk önce kendinize değer verin kendiniz için süslenin onu ilgi odak noktasına koymayın özgüveninizi yerine getirin bakın nasıl tıpış tıpış geliyor ilk önce siz değerlisiniz bunu unutmayın aynanın karşısında da ağlayıp durmayın ben de salak gibi zamanında ağladım ilk önce ben değerliyim o değil sizden iyi haberler bekliyorum saçlarınızı makyajınızı yapın kuaföre gidin kaş bıyık temizliğinizi yaptırın kişisel bakımınıza özen gösterin güzel ve şık giyinin biraz fazla kilolarınız varsa da gayret edin vermeye çalışın veremezseniz de onun için üzülmeyin ilk önce kendiniz için yaşayın bakın o zmaan nasıl geliyor gelmiyorsa da eyvallah hayat sizin için tüm güzellikleriyle devm ediyor ve bunu görün

Herkese merhaba yazım hatası olabilir şimdiden özür dilerim. Eşim benimle konuşmuyor ilgi göstermiyor zaman geçmek bilmiyor eşimle olduğum zaman. Ama ben çok seviyorum eşimi Ama böyle yaptığı için ben kendime olan güvenimi kaybettim. Bakımlı güzel biriydim Ama şimdi ise saçımı bile taramak içimden gelmiyor . Kim görse beni deli psikolojin bozulmuş diyor bana. İçimden birşey yapmak gelmiyor. Şimdi diyebilir siniz ki Dr felan git onada gitmek istemiyorum. Aklımda hep sorular var. Ben çirkinmiyim acaba kilomu aldım aynada saatlerce konuşuyorum sonrada ağlıyorum. Beraber bir film izlesek asker arkadaşım gibi duruyor yanımda robot gibi. Böyle yaptığı için zamanla duygusuz umutsuz oldum iyice bozuldu psikolojim neden böyle bilmiyorum. Şuan nasıl yazıldığımıda bilmiyorum. Bir örnek vereceğim işten gelir yemek yer ya telefon yada televizyon izler gece de sanki mecbur muş gibi aşkım öpeyim de yatayım diyor ben hayır diyorum sırtını dönüp uyuyor. Ben evde yokmuşum gibi davranıp gece de böyle diyor bende müsaade etmiyorum buna. Birde cinsellik te ne zaman isterse o zaman olur o zaman da acı dan başka birşey hissetmiyorum. Ben duygusal biriyim elimi tutması 5 dk konuşması bana yeteli onu bile çok görüyor bana. Benim suçum var annesi gibi davrandım zamanında çok ilgi gösterdim bayan gibi davranmadım ben bilmez dim böyle olacağını. Resmen beni bir arkadaşı gibi görüyor sanki ama ben çok acı çektim bugüne kadar herşeyi alttan aldım son kez birşeyler yapmak istiyorum ne yapmam lazım kendimde neleri değiştir mem gerekir

Bencede bi psikologa git.
Ayna onunde saatlerce konusup sonra aglamak filan bunlar normal degil..

Back
X