eşinizle bu böyle gitmez konuşması yaptınız mı?Arkadaşlar ben ne yapsam ne etsem bilmiyorum. Eşimin 5tane ablası var. Bende evlenip geldim onun memleketine başta güllük gülistanlıkti herşey. Ama sonradan sorunlar çıkmaya başladı sürekli herşeyi onlara soruyoruz onlara söylemeden bişey almiyoruz falan defalarca eşime söyledim ama huylu huyundan vazgeçmiyor. Herşeyi onlar iyi bilir.... Bana karşı samimiyetsiz bı sevgileri var. İçten bı şekilde sıkıntın var mı nasılsın dedikleri yok sadece benimle konuşmak ve eşime de biz onunla ilgileniyoruz demek için. Tabiki beni kardeşlerini yada evlatları gibi sevmesini beklemiyorum. KV zaten ayrı bir kişilik. O kadar bunaldım ki anlatamam ama bu şehir bu insanlar boğuyor beni eşim asla tayin istemiyor ben ne yapacam bilmiyorum. Eşimin de elinden telefon düşmüyor kalk konuşalım desem sıkılıyor. Bırak telefonu desem sende oynuyorsun deyip bağırıp çağırıp üste çıkıyor valla bunaldım..
Yani benim de bir ablam var. Bişey alırken fikir alışverişi yapılır, normaldir. Onda beş tane olduğu için daha çok göze batiyor sanırım.Hayır aynı evde yaşamıyoruz evlerimiz ayrı. 4yillik evliyim. Eşime bişey söylediğim zaman ailesini savunuyor böyle demek istememiştir o anlamda söylememiştir tarzında. Asla ama asla bu konularda sende haklısın ne yapalım demez. Sadece boşver takma ne yapalım böyle deyip konu kapanıyor. Anlatmakla bitmez yani. Bı dolap alacaz mesela o ablasına soruyo siz nereden almıştınız ona soruyoruz bu pahalı mı sonra gidip babasıyla aliyoruz ama bu duruma bı çözüm bulamıyorum ne desem suçlu oluyorum art niyetli oluyorum.
Hayır aynı evde yaşamıyoruz evlerimiz ayrı. 4yillik evliyim. Eşime bişey söylediğim zaman ailesini savunuyor böyle demek istememiştir o anlamda söylememiştir tarzında. Asla ama asla bu konularda sende haklısın ne yapalım demez. Sadece boşver takma ne yapalım böyle deyip konu kapanıyor. Anlatmakla bitmez yani. Bı dolap alacaz mesela o ablasına soruyo siz nereden almıştınız ona soruyoruz bu pahalı mı sonra gidip babasıyla aliyoruz ama bu duruma bı çözüm bulamıyorum ne desem suçlu oluyorum art niyetli oluyorum.
Evet çalışıyorumÇalışıyor musunuz?
Severek evlendim. Memuruz ikimizde eşim tayin istemiyor ben istesem de gelmez yani.Severekmi evlendiniz görücü usulümü? Ne bicim adam ablalarina sormadan evine bisey alamiyor kendi düşünceniz fikriniz yok mu yahu. Karakteri oturmamış sanırım. Sizin adınıza cok üzüldüm, tayin istemesi icin elinizden gelen herseyi yapin, hatta sizin yerinizde olsam çalışmıyorsanız tekrar universite sinavina girer, guzel bi sehir yazardim kendime. Eşinizde sizi yalniz birakmayacagi icin mecbur tayin isteyecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?