Kabahat Bende

zehsdk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2020
54
21
3
Arkadaşlar ben ne yapsam ne etsem bilmiyorum. Eşimin 5tane ablası var. Bende evlenip geldim onun memleketine başta güllük gülistanlıkti herşey. Ama sonradan sorunlar çıkmaya başladı sürekli herşeyi onlara soruyoruz onlara söylemeden bişey almiyoruz falan defalarca eşime söyledim ama huylu huyundan vazgeçmiyor. Herşeyi onlar iyi bilir.... Bana karşı samimiyetsiz bı sevgileri var. İçten bı şekilde sıkıntın var mı nasılsın dedikleri yok sadece benimle konuşmak ve eşime de biz onunla ilgileniyoruz demek için. Tabiki beni kardeşlerini yada evlatları gibi sevmesini beklemiyorum. KV zaten ayrı bir kişilik. O kadar bunaldım ki anlatamam ama bu şehir bu insanlar boğuyor beni eşim asla tayin istemiyor ben ne yapacam bilmiyorum. Eşimin de elinden telefon düşmüyor kalk konuşalım desem sıkılıyor. Bırak telefonu desem sende oynuyorsun deyip bağırıp çağırıp üste çıkıyor valla bunaldım..

Seninle kurduğu ailesinin farkındalığına varamamış. Anne ve ablasının sözünden çıkmıyor. Eve alınan bir çöpte bile senin hatta onun bile değil anne ve ablaların sözü geçiyor.
Üstüne üstlük eşinle bir paylaşımınız, adamın sana ve ilişkinize olan bir ilgisi yok. Sana saygısı da yok.
İletişimi, ilgiyi ve sohbeti zaten içinden gelerek yapması gerekirken, yapmayıp bir de doğal olanı beklediğin için sinirlenip bağırıyor.

Evliliğin ve birlikte olmanızın güzelliği nerede bu durumda? Böyle bir evlilikte mutlu musun gerçekten ve ileride de mutlu olacak mısın?

Çocuğun olduğunda da onlar senin çocuğunun üzerinde senden daha fazla söz sahibi olacak, eşinde sana dönüp sen bilmezsin onlar daha iyi bilir diyecek, tahammül edebilecek misin?

Ayrıca kendi hayatınızı, ailenizi, düzeninizi, her şeyinizi bırakıp kocanızın ve ailesinin peşinden giderken lütfen herşeyi düşünüp analiz ederek gidin, sonra böyle yapayalnız kalınabiliyor ve bazı insanlar buna hiç değmiyor.

Son düzenleme:
Evet kabahat sizde.
Eşiniz dinlemediğine göre demekki yöntemleriniz yetersiz kalıyor.
Yeterli yöntemlere başvurmadığınız, bunlara izin verdiğiniz için kabahat sizde.
Ama sizin tek hatanız bu.
Eşinizinki ise saymakla bitmez.
Tam bir aile kuzusu.
Keşke evlenmeden önce farkına varsaydınız bu durumun.
Şuan yapacak çok fazla birşey yok gibi.
Ya bu deveyi güdecek ya da bu diyardan gideceksiniz. :/

eşinizle bu böyle gitmez konuşması yaptınız mı?

Ben de ablayim ama herşeyi ablaya sormak nedir cidden.Bu ablalar da niye demiyor ,koskoca adam oldun eşine sor diye.Esin zaten çocuk gibi.Sen bence samimi değiller diye düşünmek yerine bak bakalım sana en yakın gelen hangisi ?İçlerinden biri illaki kafana yakındır.Onunla daha iyi iletişim kurarsan kendini daha iyi hissedersin.Muttefik kazanmak gibi düşün .Esin konusunu bilmiyorum ama sakın senin ablalarin...gibi cümleler kurma ,çünkü sana kötü döner,sonra hep haksız olursun,onları kotulemeden konuş ne konuşursan

Hayır aynı evde yaşamıyoruz evlerimiz ayrı. 4yillik evliyim. Eşime bişey söylediğim zaman ailesini savunuyor böyle demek istememiştir o anlamda söylememiştir tarzında. Asla ama asla bu konularda sende haklısın ne yapalım demez. Sadece boşver takma ne yapalım böyle deyip konu kapanıyor. Anlatmakla bitmez yani. Bı dolap alacaz mesela o ablasına soruyo siz nereden almıştınız ona soruyoruz bu pahalı mı sonra gidip babasıyla aliyoruz ama bu duruma bı çözüm bulamıyorum ne desem suçlu oluyorum art niyetli oluyorum.

Yani benim de bir ablam var. Bişey alırken fikir alışverişi yapılır, normaldir. Onda beş tane olduğu için daha çok göze batiyor sanırım.

Ama sürekli izin alma gibi bir durum varsa saçma. Konuşup halletmeniz lazım. 4 sene problem çözmek için çok uzun bir süre.

Sorun eşinizde.Abla anne baba falan değil yani,adam kendisi arayıp soruyormuş onlar da söylüyordur işte veya alışkanlık olmuştur pat sizi arıyorlardır artık şunu aldık baya iyi falan diye.
Ciddi bir konuşma yapmanız lazım.Bu böyle olmaz,hala ayrı bir evde yaşadığının bilincinde değil,sizin suçunuz ne,madem bu kadar ailesine düşkündü otursaydı evinde evlenmeseydi.Korkmayın biraz sesinizi çıkarın.Sizin de hakkınız var o eşyalarda,yediğiniz yemekte.

Severekmi evlendiniz görücü usulümü? Ne bicim adam ablalarina sormadan evine bisey alamiyor kendi düşünceniz fikriniz yok mu yahu. Karakteri oturmamış sanırım. Sizin adınıza cok üzüldüm, tayin istemesi icin elinizden gelen herseyi yapin, hatta sizin yerinizde olsam çalışmıyorsanız tekrar universite sinavina girer, guzel bi sehir yazardim kendime. Eşinizde sizi yalniz birakmayacagi icin mecbur tayin isteyecek :)

Severek evlendim. Memuruz ikimizde eşim tayin istemiyor ben istesem de gelmez yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…