- Emoji Skoru
- 42.952
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
umursamıyorum ben ama cidden karşımdaki aldatılmaya meyilliymiş. elimde aldattığına dair resimler vs var diğer kızla falan şeytan diyor yay ne pislik oldğnu görsün milletHımmm.
İkinizle de eğlenmiş anladığım kadarıyla.
Fakat adam hala ikinizin de umrunda.
Demek ki bu açığı görmüş ve yapmış.
Umursamadığını bilsin.
Hala bayramda mesaj atmam diyorsun.. Yav tabi ki atmayacaksin,bunu soylemenin mantigi nedir?benim telefonumda beyfendinin numarası dahi kayıtlı dğil ki whatsapda bile engelli. facede kendi özel hesabı engelli. kadir gecesi geçti mesaj atmadım. yarın bayram asla mesaj atmam. neyine yapışayım ki adamın. kızı ciddi anlamda uyarayım dedim ama kendi bilir. hani beni aldattıysa o kızı hayli hayli aldatır ki karşımdaki adam çocuk gibi ergenlere tahammülü olmayan biri kızın arkasından dönen laflar ise ergen bu kız yaşı büyük beyni küçük kendni beğenmiş vs
Boşver sen iyi niyetle yaklaşmışsın iyi niyetten maraz doğar derler sende de bu olmuş sadece bırak burnu surtunsun başka türlü iflah olmaz boyleleri forumda da var bundan bi tane o kadar dil döktük kk olarak ne işe yaradı gelmiş burada konu açıyor dalga geçer gibi
Ates olmayan yerden barut cikmaz degil de duman cikmaz derler galiba..
Isguzarlik yapmissin, kiza ne anlatildi bilmiyorsun bile, cool ol muhatap olma geri dur azcik
Canım ya nasıl Bi yoklukta bulduysa artık adamı dört kolla sarılmış uyarıları kale almıyor Allah bilir kıskandığınızı arayı bozmaya çalıştığınızı düşüyordur saf safdiğer kızda yazmış böyle böyle bu adam diye o kızıda engellemiş direk. banane boynuzlarıyla mutlu olsun bu saatten sonra
Canım ya nasıl Bi yoklukta bulduysa artık adamı dört kolla sarılmış uyarıları kale almıyor Allah bilir kıskandığınızı arayı bozmaya çalıştığınızı düşüyordur saf saf
Belki sende ve seni aldattığı kadında bulamadığı şeyi bu yeni kadında bulacak, belki birbirlerine iyi gelip beraber yeni bir sayfa açacaklar. İkinizi de ilgilendirmeyen bir şeye müdahale etmeye çalışmışsınız. Biraz da şey gibi duruyor, adama olan hıncınız yüzünden yoluna taş koymak istemişsiniz. Eğer gerçekten önemsemeseniz ne halleri varsa görsünler deyip meseleyi kurcalamazdınız. En azından diğerlerinin gözündeki imajınız hala bu olayın peşinde olduğunuz yönünde olacak.
Siz niye eski esinizin yeni sevgilisyle muhattap oldunuz ki.
Kim olsa bizi cekemiyor ayirmak istiyor gozuyle bakar.
Siz uyarmak istedim diyorsunuz ama karsi taraf bizi kiskandi ayirmak ostiyor diye algilamis.
Uzak durun. Kapatin bu defteri. Kiminle ne halt yiyorsa yesin. Sizi ilgilendirmesin. Anca o zaman umrumda degil diyebilirsiniz.
İyilik yap denize at demişler. Boşverin ne halleri varsa görsünler.
Açıkcası kızı uyarmanız bana saçma geldi, sonuçta adamın eski sevgilisiydiniz.
Kız büyük olasılıkla kıskandığınız için yaptığınızı düşünmüştür.
Ben olsam mutluluklar dilemekten başka birşey yapmazdım :)
Özellikle ses etmem ki, yaşasın görsün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?