Kabahat bende

Hımmm.
İkinizle de eğlenmiş anladığım kadarıyla.

Fakat adam hala ikinizin de umrunda.

Demek ki bu açığı görmüş ve yapmış.

Umursamadığını bilsin.
umursamıyorum ben ama cidden karşımdaki aldatılmaya meyilliymiş. elimde aldattığına dair resimler vs var diğer kızla falan şeytan diyor yay ne pislik oldğnu görsün millet

Boşver sen iyi niyetle yaklaşmışsın iyi niyetten maraz doğar derler sende de bu olmuş sadece bırak burnu surtunsun başka türlü iflah olmaz boyleleri forumda da var bundan bi tane o kadar dil döktük kk olarak ne işe yaradı gelmiş burada konu açıyor dalga geçer gibi

Hala bayramda mesaj atmam diyorsun.. Yav tabi ki atmayacaksin,bunu soylemenin mantigi nedir?

Ates olmayan yerden barut cikmaz degil de duman cikmaz derler galiba..
Isguzarlik yapmissin, kiza ne anlatildi bilmiyorsun bile, cool ol muhatap olma geri dur azcik

diğer kızda yazmış böyle böyle bu adam diye o kızıda engellemiş direk. banane boynuzlarıyla mutlu olsun bu saatten sonra

diğer kızda yazmış böyle böyle bu adam diye o kızıda engellemiş direk. banane boynuzlarıyla mutlu olsun bu saatten sonra
Canım ya nasıl Bi yoklukta bulduysa artık adamı dört kolla sarılmış uyarıları kale almıyor Allah bilir kıskandığınızı arayı bozmaya çalıştığınızı düşüyordur saf saf

Belki sende ve seni aldattığı kadında bulamadığı şeyi bu yeni kadında bulacak, belki birbirlerine iyi gelip beraber yeni bir sayfa açacaklar. İkinizi de ilgilendirmeyen bir şeye müdahale etmeye çalışmışsınız. Biraz da şey gibi duruyor, adama olan hıncınız yüzünden yoluna taş koymak istemişsiniz. Eğer gerçekten önemsemeseniz ne halleri varsa görsünler deyip meseleyi kurcalamazdınız. En azından diğerlerinin gözündeki imajınız hala bu olayın peşinde olduğunuz yönünde olacak.

Siz niye eski esinizin yeni sevgilisyle muhattap oldunuz ki.

Kim olsa bizi cekemiyor ayirmak istiyor gozuyle bakar.

Siz uyarmak istedim diyorsunuz ama karsi taraf bizi kiskandi ayirmak ostiyor diye algilamis.

Uzak durun. Kapatin bu defteri. Kiminle ne halt yiyorsa yesin. Sizi ilgilendirmesin. Anca o zaman umrumda degil diyebilirsiniz.

maalesef öyle neyse çeksin cefasını

başka av peşinde olan adam mı yeni bir sayfa açacak o kadınla. o kadını da aldatmayı amaçlıyor adamın amacı boşandığı eşinden intikam almak. bak senin yerin dolduruluyor demesi. bütün kadınların eski eşine benzemesi de tesadüf o zaman

eski sevgilim eski eşim değik

Açıkcası kızı uyarmanız bana saçma geldi, sonuçta adamın eski sevgilisiydiniz.

Kız büyük olasılıkla kıskandığınız için yaptığınızı düşünmüştür.

Ben olsam mutluluklar dilemekten başka birşey yapmazdım :)

Özellikle ses etmem ki, yaşasın görsün...

İyilik yap denize at demişler. Boşverin ne halleri varsa görsünler.

aynen öyle cnm

Açıkcası kızı uyarmanız bana saçma geldi, sonuçta adamın eski sevgilisiydiniz.

Kız büyük olasılıkla kıskandığınız için yaptığınızı düşünmüştür.

kızı çok önceden tanıyorum dedim ya patronu arkdşm. yakın arkadaşı manevi ablam.

Ben olsam mutluluklar dilemekten başka birşey yapmazdım :)

Özellikle ses etmem ki, yaşasın görsün...

diğer kız da uyarmış kızı engellemiş bu saatten sonra boynuzları ile mutluluklar ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…