- 30 Ocak 2013
- 29.429
- 43.925
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
verilmiş sadakam varmış adamn karakterini daha iyi anlıyorum ama hemcinsim karşıdaki kız ya nasıl kabulleniyor anlayamıyorum mantığm almıyor.Bosversene kendi b.klarinda boğulsunlar sende tertemiz bi sayfa aç mutlu olmana bak uğraşma hatta kurtulduguna sevin
öyle oldm zaten ama anlatamıyorum şuan içimdekileri sinirden. hani cidden kız da yaşamasın aynı şeyi diye düşündmAy hic ugrasmayin kotu olan siz olursunuz.
verilmiş sadakam varmış adamn karakterini daha iyi anlıyorum ama hemcinsim karşıdaki kız ya nasıl kabulleniyor anlayamıyorum mantığm almıyor.
akıl yok çnkü bir çok kişi arkasından ergen vs diye laf yapıyor kadının cidden.Kadında akıl yokmus canım biraksana
benim telefonumda beyfendinin numarası dahi kayıtlı dğil ki whatsapda bile engelli. facede kendi özel hesabı engelli. kadir gecesi geçti mesaj atmadım. yarın bayram asla mesaj atmam. neyine yapışayım ki adamın. kızı ciddi anlamda uyarayım dedim ama kendi bilir. hani beni aldattıysa o kızı hayli hayli aldatır ki karşımdaki adam çocuk gibi ergenlere tahammülü olmayan biri kızın arkasından dönen laflar ise ergen bu kız yaşı büyük beyni küçük kendni beğenmiş vskadın şu an, 'tercih edilen' olduğunu düşünüyor
sizin sevilmediğinizi, hatta yapıştığınızı falan büyük ihtimalle
keşke uyarmasaymışsınız
daha da poposunu kaldırmışsınız
ergen tipli kızlardan hoşlanmıyor çnkü defalarca belirtti bnu en nefret ettiğim şey diye. ve kız kalkıp adamın ayağına gitmişBelki aldatilmayi göze aldı? Belki de adam ergen tipli kızlardan hoşlanıyor.
Sizi de aldattığına göre çokta tanımamışsınız.
Boşvermek en iyisi.
Ne diye uğraşıyorsun ki?
Çokta bir dert değil yani.
aynen öyle boğulsun cnm ben uyardım demek ki ayağına gidecek kadr alçaldıysa kız kendi bilir.Kız seni biliyormuş ki vazgeç demiş.
E ikinci kadın olmayı kabul edebilen midedeki birini uyarsan ne uyarmasan ne.
Bırak kendi pisliklerinde boğulsunlar.
ergen tipli kızlardan hoşlanmıyor çnkü defalarca belirtti bnu en nefret ettiğim şey diye. ve kız kalkıp adamın ayağına gitmiş
o zaman anlar ne demek istediğimiBoşversene bırak yaşasın görsün.
aldığı nefesi rabbim gırtlağına dizsin inş onunnefes alsın yeter bir adama bulaşmışsın..
ne dediğinin önemi yok ne yaptığı ortada..
ergen tipli kızlardan hoşlanmıyor çnkü defalarca belirtti bnu en nefret ettiğim şey diye. ve kız kalkıp adamın ayağına gitmiş
E adama göre belki sen de ergen tiplisin?
Yoksa ne diye aldatacak. En sevmediği şeymiş.
şöyle bakarsak aldattığı kızı benden önce tanıyormuş hangimizi hangimizle aldatmış oluyor bu durumda muamma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?