Kabahat bende

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.429
43.925
798
kızlar daha önce aldatıldım diye bir konu açmıştım. benim eski öküze takan biri vardı aralarında ne var blmiyorum ama benim manevi ablamın samimi arkadaşıydı. benzer işler olduğu için sektörde birbirlerini tanıyorlar. kıza dedim ki böyle böyle karşındaki adam bu yapıda biri. haberin olsun. sende kanma diye. ama ben suçlu çıktım kız bana resmen vazgeç artık dedi. kızı çok önceden tanıyorum. çok sevdiğim birinin elemanı. üstüne üstelik manevi ablamın yakın arkadaşı diye uyarayım dedim ama cidden bazıları aldatılmadan aklı başına gelmiyormuş.
Vazgeç dediği adamla biz ayrılalı bir hafta olmuş ve hiç bir iletişimimiz yok. belli beyefendi kız peşinde. zerre umurumda değil ki aldatılmayı asla hazmedemem ben. ama mani olmaya çalıştıklarımız da kendini birşey sanıyor.
bir dur düşün dimi ateş olmayan yerden barut çıkar mı ? bir sor ben sana o beni aldattığı kızın adı sanına kadr vereyim gör bak nasıl aldatıyormuş insanı

kız birde evinden yeni cenaze kalktığı halde adamın ayağına tatile gitmiş. adamın olduğu yere vay be mideye bak

Son düzenleme:
Bosversene kendi b.klarinda boğulsunlar sende tertemiz bi sayfa aç mutlu olmana bak uğraşma hatta kurtulduguna sevin

Bosversene kendi b.klarinda boğulsunlar sende tertemiz bi sayfa aç mutlu olmana bak uğraşma hatta kurtulduguna sevin
verilmiş sadakam varmış adamn karakterini daha iyi anlıyorum ama hemcinsim karşıdaki kız ya nasıl kabulleniyor anlayamıyorum mantığm almıyor.

kadın şu an, 'tercih edilen' olduğunu düşünüyor
sizin sevilmediğinizi, hatta yapıştığınızı falan büyük ihtimalle
keşke uyarmasaymışsınız
daha da poposunu kaldırmışsınız

kadın şu an, 'tercih edilen' olduğunu düşünüyor
sizin sevilmediğinizi, hatta yapıştığınızı falan büyük ihtimalle
keşke uyarmasaymışsınız
daha da poposunu kaldırmışsınız
benim telefonumda beyfendinin numarası dahi kayıtlı dğil ki whatsapda bile engelli. facede kendi özel hesabı engelli. kadir gecesi geçti mesaj atmadım. yarın bayram asla mesaj atmam. neyine yapışayım ki adamın. kızı ciddi anlamda uyarayım dedim ama kendi bilir. hani beni aldattıysa o kızı hayli hayli aldatır ki karşımdaki adam çocuk gibi ergenlere tahammülü olmayan biri kızın arkasından dönen laflar ise ergen bu kız yaşı büyük beyni küçük kendni beğenmiş vs

Boşversene bırak yaşasın görsün.

Belki aldatilmayi göze aldı? Belki de adam ergen tipli kızlardan hoşlanıyor.

Sizi de aldattığına göre çokta tanımamışsınız.

Boşvermek en iyisi.
Ne diye uğraşıyorsun ki?

Çokta bir dert değil yani.

Kız seni biliyormuş ki vazgeç demiş.
E ikinci kadın olmayı kabul edebilen midedeki birini uyarsan ne uyarmasan ne.
Bırak kendi pisliklerinde boğulsunlar.

ergen tipli kızlardan hoşlanmıyor çnkü defalarca belirtti bnu en nefret ettiğim şey diye. ve kız kalkıp adamın ayağına gitmiş

Kız seni biliyormuş ki vazgeç demiş.
E ikinci kadın olmayı kabul edebilen midedeki birini uyarsan ne uyarmasan ne.
Bırak kendi pisliklerinde boğulsunlar.
aynen öyle boğulsun cnm ben uyardım demek ki ayağına gidecek kadr alçaldıysa kız kendi bilir.

ergen tipli kızlardan hoşlanmıyor çnkü defalarca belirtti bnu en nefret ettiğim şey diye. ve kız kalkıp adamın ayağına gitmiş

E adama göre belki sen de ergen tiplisin?

Yoksa ne diye aldatacak. En sevmediği şeymiş.

şöyle bakarsak aldattığı kızı benden önce tanıyormuş hangimizi hangimizle aldatmış oluyor bu durumda muamma

Hımmm.
İkinizle de eğlenmiş anladığım kadarıyla.

Fakat adam hala ikinizin de umrunda.

Demek ki bu açığı görmüş ve yapmış.

Umursamadığını bilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…