eylul77 Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Aralık 2007 1.322 33 118 - Yurtdışı 10 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi eylul77 #1 kabak lifı cıldı olühücrelerden arındırır cıldın nefes almasını saglar kan dolasımını hızlandırır duzenli kullanıldıgında seluluit olusumunu engeller.kızlar yuzunuze en masrafsız ve guzel yapabılecegınız peeling bence kabak lıfıyle kese yaptıkan sonra bebek gıbı bır teniniz oluyor ayrıca sıyah noktalara ve gozeneklere cok ıyı gelıyor.
kabak lifı cıldı olühücrelerden arındırır cıldın nefes almasını saglar kan dolasımını hızlandırır duzenli kullanıldıgında seluluit olusumunu engeller.kızlar yuzunuze en masrafsız ve guzel yapabılecegınız peeling bence kabak lıfıyle kese yaptıkan sonra bebek gıbı bır teniniz oluyor ayrıca sıyah noktalara ve gozeneklere cok ıyı gelıyor.
eylul77 Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Aralık 2007 1.322 33 118 - Yurtdışı 10 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi eylul77 #2 ayrıca kıl donmelerınede faydalı kızlar ben bunun sayesınde kurtuldum kıl donmelerınden
AbukPrensess Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Eylül 2008 19 1 86 İstanbul 10 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi eylul77 #3 merhabaa.s.bende 1 aydır kabak lıfı kullanıyorum.daha gözle görülür bı faydasını göremedım:çok üzgünüm:kese daha kuwwetlı sankı:uhm:kullanmaya dewam o zaman
merhabaa.s.bende 1 aydır kabak lıfı kullanıyorum.daha gözle görülür bı faydasını göremedım:çok üzgünüm:kese daha kuwwetlı sankı:uhm:kullanmaya dewam o zaman
eylul77 Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Aralık 2007 1.322 33 118 - Yurtdışı 11 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi eylul77 #4 keseden daha ıyı geldı bana canım asırı derecede vardı kıl donmesı bence devam et bır sure daha