• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaban aldım nasıl sizce

süsü seviyorsan bence gayet şık.yani ayakkabın çantan vesayire tamamlarsa hoş.ama yanında basit kalırlarsa olmaz.

tesekkur ederim ya gun ısıgında bu kadar parlamıyor simleride siyahmıs bu arada:)

moon bunda sadece M yazıyor senin üzerindekinin bedeni kaç canım ayrıca çokta güzel oturmuş üzerine güle güle giyin :lepi:

moon bunda sadece M yazıyor senin üzerindekinin bedeni kaç canım ayrıca çokta güzel oturmuş üzerine güle güle giyin :lepi:

bnimkinin bedeni smalll canım opuyorumnanaktan
aslında daha gusel duruyoda ben ilk aldıgımda hemen hemen resmini cekmiştim burda gene kotu cıkmıs kaydirigubbakcemile3

ay canım çok teşekkürler ilk acemilik işte...small olurmu acaba?bedenleri tam oturuyormu off şimdide beden takıntısı oldu deliricemmmm laelaelaelaelae senin bir fikrin varmı canım kafanı şişirdim bugün ama seninkini görünce gaza geldim sositososito

acık arttırma kapnmıstır yazıyor:(
beyazı aradım ben bulamadım bir mavi bide siyahı var

satılan urun adedini ve kalanı yazar orda zaten..sen satıcıyla gorus ben bulamadım cunku beyzı belki gelmistir yine

Back
X