Saç Kesim Şekilleri kabaran saçlara çözümm :))

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Canım ben onu demedim.Youtubea Flatiron Tutorial - for NATURAL HAIR bunu yazdığın zaman kıvırcık saçlı bi kız var saçları dümdüz oluyo ama süper oluyo ya.Nasıl yaptığını anlayamadım ama krem falan kullanmış sanırım.Girip bakıp anlayan varsa söyleyebilir mi?

valla cnm ben de baktım ama anlamadım. yani 8 ay boyunca dayanan şey saça sıvı ipek özleri verilerek yapılıyor benim bildiğim, straight therapy deniyor ona. 8 ay sonraki hali diye bi foto da koymuşlar. önce bonus bi kafa, sonra çok güzel kıvırcıklar??? başka bi resimde dipler kıvırcık uçlar düz???

ama videoda yazanlar fön makinesi ve düzleştiriciden ibaret.

kızıl saçlı kızda hem fön makinesini hem de düzleştiriciyi kullanmışlar, fön makinesiyle yapıln kabarık ama düzleştiriciyle yapılan dümdüz olmuş.
krem diye bahsettiği bildiğin saç kremi, nemlendirici şampuan ve saç kremi kullanmış sadece.
warning kısmında diyo ki düzleştirme aşamasında bişey kullanmıyoruz, bakımı saçınızı yıkamadan önce yaparsınız. :bbo:
az ilerisinde de düzleştirici serum kullandığını söylüyo:bbo:

karmakarışık ya, bu videonun verdiği akılla yola çıkılmaz!
eğer düzleştirici serun-krem tarzı bi ürün arıyosan toni&guy ürünlerini inceleyerimseniben

Son düzenleme:
bebe yağını anladım ama hadi arkaları güzelleştirdik önleride güzel duruyomu peki bide hiç kuru gibi görünmüyomu saç :uhm:

MeRaba bn Bu SiTeye Yni Uye oLdumm.. BnmDe SaçlaRım Cok KabaRıyor. DaLqaLıda ayrıca.. SAçLarımı duzLesTirmeye Korkuyorum Cunlu oyLe Daha Da Kabarıyor Acaba SacLarıı oyLe DuzLestirsekk Kabarmaz Diymii CewapLarınızı bkLiormm .... alkisalkisalkis

Bende duştan sonra vücuduma bebe yağı sürerdim sonra durulardım vücudumu, şimdi bıraktım (sivilce yaptı). O zamanlar saç uçlarıma sürerdim kırıklara iyi gelirdi, kendi kafamdan uydurmuştum tamamen -tatlicadiarzu-, burdada görünce şaşırdım, aklın yolu birmiş vereliniortak, bu aralar pek yapmıyordum. Akşam tekrar denicem a.s

bnde denedm kızlar gerçekten çözüm buymuş ne saç kremi ne jole onlar kuruduktan sonra bi işe yaramıyo kesinlikle tavsiye ederim güzel oluyoopuyorumnanaktan

ben de hep duymama rağmen cesaret edip kullanamamıştım ancak dün akşam denedim bebek yağlarından aldım banyodan sonra hafif nemliyken saçıma biraz süredüm inanın çok güzel oldu ya. yani ben ancak jöleyle buklelelimi belirginleştirebilmiştim ama onunda sertliğinden rahatsızdım ve saçımı tutan herkesde ne kadar sert saçın derdi ama şimdi aynı şekilde yumuşacık saçlarım oldu. şidetle tavsiye ederim kızlar.

kizlar ben denedim ama ilk kullanimda benim yanlisim oldu diplerede sürmüsüm agirlik yapti tabi sacimda ama uclari mükemmeldi bide fazla sürmüsüm bugün yine yapcam artik kabarmiyo tesekkürler konu sahibine

ya bit mit yapmaz mı sonucta yağ???:uhm:

:roflol: yok canım yapmıyor bebe yağı onlar vücut için yani istersen kuru cildinede sürebiliyorsun güneşe çıkınca falan ...ben saçıma yıkamadan önce bu akşam uyguladım dalin bebe yağını sonra şampuanla yıkadaım kepeğede iyi geliyor eğer evde zeytinyağı varsa onuda saçınızı yıkamadan önce sürün kepek falan da kalmıyor besliyor saçı

çok güzel yöntem ya
saçlarımı düzleştirmeden rahat edemiyordum çok kabarıyordu
bebe yağımı alayım hemen deneyecem hihoyyyt

bende deneyecegım...çok kabarık...elektırıge tutulmus gıbı bnım...

-tatlicadiarzu-ayy nedir bu kabaran saçlardan çektiğimiz kızlar hemen bende alıyorum bebe yağı

denedim fakat benım saçlarım cok kuruu
sürünce de tülerme oluyor alt taraflarında
uzun saçlarım ondan mı anlamadım
olmadı bende

evet bendede olmuyor elektrikleniyor nedense niye yatışmıyor bu saçlar ya :sinifsinif: hazır kurbanda yaklaştı bir ineğe mi yalatsam saçlarımı acaba sırnaşık şey

ben denedim kızlar
banyodan çıktıktan sonra havluyla kurulladım ve 2 sefer ellerime yedirerek uçlarına sürdüm kurutmadan açık saçla yattım
sabah kalktığımda parlak yumuşak yatışmış saçlarla uyandım

bende denedim ama sonuç hiç hoş olmadı.lmaz:yağlı yağlı oldu saçlarım sanki bir haftadır yıkamıyomuş gibi.ayrıca hala da kabarıyo ve düzgün kıvırcık olmadı mafoldumben

bende denicem kızlar.inşallah işe yarar.paylaşım için teşekkürler alkisalkisalkis

evet saçları fazla kabartmıyor ama sakın iki damladan fazla sürmeyin çok yağlanır saçlarınız.bi nevi saç serumu gibi yani ama koruyuculuğu hakkında pek bilgim yok.ben de hep göz makyajımı çıkartmak için bebek yağı kullanırım.tek sürüşte mükemmel çıkartıyor göz makyajını deneyin derim ve göz çevresini de yumuşacık yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…