Kabartma Tozu ile zayıflama

bu sekılde ıcımı daha kolay olur sanırım her rengı boyadık bır fıstık yesılı kaldı onuda yapalım tam olsun

Arkadaşlar karbonatı ben de henüz deneyemedim ama geçen gün tv de bi doktordan şunu duydum ;onu denicem maydanozun ödem atıcı etkisi var ve bilimsel olarak ta kanıtlandı dedi ama şu şekilde yiyecekmişiz;çiğ maydanoz salatası yapacakmışız bol bol , üstüne de limon ,yani salatanın içine maydanoz değil maydanoz salatası yapacakmışız,yalnız ben biraz zeytinyağı ve domates te koyuyorum güzel oluyo ,bayanlar kaynatıp suyunu içiyolar ama yanlış diyo etkisini azaltıyolar diyo

merabalar arkadaşlar... ben 5 gün önce karbonatlı suyla tanıştım. 1 aydır ayak bileklerimde ve eklemlerimde ağrı vardı geçen gün nöbetteyken bir hemşire arkadaşıma bunun derdini yanıyodum ve bana alkali seviyen düşmüştür dedi. ph ı yüksek 1 litre suyun içine 1 tatlı kaşığı karbonat ekleyip içmemi önerdi. her 20 kilo başına 1 litre tüketilmesi gerekiyormuş. alkali yiyecek, içeçek ve vücudumuzda ki alkali durumla ilgili bir kitap önerdi. ben kitabı henüz yeni aldım ama bana söylediği andan beri karbonatlı su tüketiyorum. haşimato hastasıyım ve aralıklarla ödemlerim oluyor. 2 gündür ödemlerim çözüldü ve ayak bileği ağrılarım geçti. şimdilik bana çok iyi geldi ve kullanmaya devam ediyorum. kitapta da çok öğretici bilgiler var. sizlerle paylaşmak istedim.

kimse sürekli denememiş... deneyende ödemleri söktüğünü söylüyor. midemde fıtık ve gastirit var. korkuyorum... tüm yazıları okudum mide ağrısı yaptığını yazmamışsınız. mide ağrısı olan varsa yazabilirmi. denesem mi acaba.

Kizlar hic usenmedim tum sayfalari tek tek okudum.az once de gittim bir bardak suya bir tatli kasigi karbonat ve limon suyu ekleyip ictim.1hafta deneyecegim.sonucu hergun yazarim.bu arada icine limon katinca tadi gayet guzel oldu,bilginize...

Kizlar hic usenmedim tum sayfalari tek tek okudum.az once de gittim bir bardak suya bir tatli kasigi karbonat ve limon suyu ekleyip ictim.1hafta deneyecegim.sonucu hergun yazarim.bu arada icine limon katinca tadi gayet guzel oldu,bilginize...

filozof79 ben sabırsızlıkla bekliyorum... umarım işe yarar...

bugün bi kilo azalışı olmadı.Ama bağırsakları çalıştırdığı kesin,bu bile güzel.Yarın akşam tekrar yazarım kızlar.

evet gidiyo canım.Bağırsakları çok güzel çalıştırıyor günde iki kez tuvalete çıkıyorsun,bu zaten kilo vermende çok yardımcı oluyor.Bir de ben kalori sayım yöntemini de uyguluyorum.normalde hep 66.5 gelirdim.Bugün ilk defa 65.3 geldim :) daha başlayalı iki gün oldu :))

çok sevindim.... birde midende sorun oldumu?
cevapladığın için sağol:)

kilo vermeye devam ediyormusun. ben bu arada sigarayı bıraktım ve kilo almaya devam ediyorum. :2: işallah istediğin sonucu alıyorsun bende başlamak istiyorum ama midem bu sıralar ağrıyor. (ne yapsam ağrıyo aç kalsamda tok kalsamda )

bir bardak suya 1 tatlı kaşığı çok değil mi :/

1 lt diyen olmuş. 1.5 hatta 4.5 diyen bile olmuş. Kilo verende nedense hep komşu... :)) Bu arada 4.5 lt su içebilmeniz imkansız. İçseniz bile zararı var. Aman diyeyim!

1 lt diyen olmuş. 1.5 hatta 4.5 diyen bile olmuş. Kilo verende nedense hep komşu... :)) Bu arada 4.5 lt su içebilmeniz imkansız. İçseniz bile zararı var. Aman diyeyim!

kesinlikle katılıyorum 4,5 fazla ıyı hos herkesın kapasatesı farkılı kımı 2 lıtre kımı 3 ltre dır bu arada 1 ltreke 1 tatlı kasgımı 1 çay kaşıgımı ?

denemedıgımız bır bu kalmıştı zatten hıc bır sey olmasada o kadar sıvı yuzunden kılo verıcez

Gerçi mide bulantısı yapıyormuş. Ben egzersiz de yapıyorum. Egzersiz tek başına mide bulantısı yaparken bununla beraber ne olacak bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…