Kabartma Tozu ile zayıflama

benim bir aya yaklaştı devam ediyorum hala. en belirgin etkisi regl döneminde hiç ama hiç şişkinlik hissetmemem oldu. inanın yumurtalıklarımda ağrı olmasaydı regl günüm geldiğini hiç hissedemezdim:))

kızlar ben ara ara içiyorum devamlı içmek gerekirmi
kendimde şişlik hissedersem içiyorum 1 hafta kadar sonra bırakıyorum
siz ne kadar süre devam ediyorsunuz?

Evet:)bencede karbonat olmalı.....kabatma tozudegilben karbonatı denedım ama dahada çok şişirdinedense????

ben de ondan dinledim ama diyordu ki;hani keklere pastalara koyup yiyoruz kabartma tozunu...şimdi kafamı karıştıran şey kabartma tozu ile karbonat farklı mı?kadın pastalara atılan şeyden yani k.tozundan bahsetti.içtim kana kana 2 hafta fillan ne bilim sık sık soluğu wc de aldım,zaten normal suyun tadını unuttum. şimdi de yine gül ün dediği tarçına başladım,sanki tarçın daha iyi geldi kilo kaybı konusunda.ne bilim işte biran önce 4-5 kilo vermek istiyorum.mümkünse 10 tabii

ya arkadaşlar k.tozuyla zayıflandığını ilk kez duydum lakin ,mideyi delmesin sakın çünkü mide rahatsızlığım var k.tozu olan pasta böreklerden sonra mideme sancı veriyo heralde suyla içmeye kalkışırsam neler olur düşünemiyorm kullanan vvarsa bi cevap yazarsa nz sevinirm

kızlar erinmeden tüm sayfaları okudum ve dayanamadım hemen bi bardak karbonatlı suda yaptım içiyorum şu an düşünüyorumda ne bu halim benim diyet listelerini okuyorum aklıma yemek geliyo daha çok acıkıyorum tama yarın yapacam az yicem herşeyin başı bu diyorum acıkına kadar haaa inanın yemeğe oturduğumda bitiyo tabaklar egzersiz yapayım diyorum amannn hiçte sevmiyorum sporu obez 1.60 boya 65 kiloyum etim sıkı fazla göstermiyorum kilomu ama bacakları bi görseniz soba borusu gibi valla bende ne yapacağımı şaşırdım dua mı etsek azda aceba yada kabullensek incecik manken gibi olamayacağımızı ne derseniz

fazla bir kilonda yokki nekdar dert edinmişsin önce sağlık arkadaşım veremiyorsan boş ver.küçük tabaklarda yemeği dene insan beyni yedikten 1o dk. sonra tokluğunuı hissediyormuş.buda demek oluyorki o son yenen lokmalar ekstraya geçiyor .

tşkler alakan için canım kim istemez fit olmayı demi ama 5 kilo versem iyi hissedecem kendimi fakat 30 lu yaşlarda zor oluyo yerleşmiş oluyo hatların

gerçekten faydası oluyorsa 2-3 kilo bile çok önemli benim için. doğumdan sonra süt olsun diye aldığım kilolar eşim tarafından sürekli yüzüme vuruluyor kısa zamanda kilo vermemi sağlayacak önerileriniz varsa bekliyorum arkadaşlar.

bence bunu aç karnına değilde yemeklerden hemen sonra için arkadaşlar . benimde mide problemim var ama mikrtarı çok az zarar vermez diye umuyorum

bende bu akşam başlıcam bakalım

arkadaşlar merhaba

benim 4,5 aylık bebeğim var sadece anne sütü alıyor,karbonatlı suyu bugün duydum emzirirken içebilir miyim duydunuz mu söylerken gül kaynak,hamilelikten 10 kilo kaldı puffff vermek istiyorum bu kiloları acilllll cevap arkadaşlar lütfen .....

bende bugün duydum gülben ergenin programında 10 aylık bebeği olan biri aradı içebilirsin hiç bir zararı yok sütte yapar dedi...istersen gülben ergenin bugünkü programını tekrar netten izle cnm...

bende bugün duydum gülben ergenin programında 10 aylık bebeği olan biri aradı içebilirsin hiç bir zararı yok sütte yapar dedi...istersen gülben ergenin bugünkü programını tekrar netten izle cnm...

Teşekkür ederimmmm cnm ya bakayım gerçi sen duymuşsun doğrudur o zaman :)

ben kullandığımdan beri sindiririm sistemim iyi çalışıyor zayıflamada etkisi ne olur
zaman gösterecek

az evvel t.v de izleyip gaza geldim ama tahammul edilebilecek gibi degil. berbat.... odemlerimle mutlu olmayi deneyecegim

Bende yeni duyup uygulamaya başladım kilo verdirirmi bilmem ama bağırsak çalıstırdığı kesin ... Ben aç karnına büyük bir bardak suya 1 tatlı kaşığı karbonat üzerine biraz kaynamış su yavaşça döktüm sonra üzerine oda sıcaklıgında su ekleyip içtim.Kendimi rahatlamış hissediyorum belki zayıflatırda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…