canım kabartma tozu olduğuna eminmisin? karbonat olmasın? ben kızıma hamileyken her hafta 3 er kilo şişmeye başlamıştım. doktorum bana her yemekten önce bir bardak suya bir tatlı kaşığı karbonat ilave edip içmemi önermişti. ayrıca günde 3 lt su içmemi tavsiye etmişti. inanılmaz ama uyguladıktan sonra her hafta 3 kilo verdim. çünkü bu yöntem böbrekleri çalıştırıp vucuttaki ödemleri atıyor.
Gül Kaynak'tan dinlediğime göre:
-KAbartma tozu değilkesinlikle karbonat
-1,5 litre suya dolu dolu 1 çay kaşığı karbona gün içinde bitirilecek
-Ancak bol su ile devam edilmeli güne (toplamda 3 litre)
-tadı kötü diyenler içine bir parça nane veya limon veya salatalık atıp içebilirler.
-Düzenli olarak tüketilmeli
-Yağ yakmaz, ödem attırır.
kızlar erinmeden tüm sayfaları okudum ve dayanamadım hemen bi bardak karbonatlı suda yaptım içiyorum şu an düşünüyorumda ne bu halim benim diyet listelerini okuyorum aklıma yemek geliyo daha çok acıkıyorum tama yarın yapacam az yicem herşeyin başı bu diyorum acıkına kadar haaa inanın yemeğe oturduğumda bitiyo tabaklar egzersiz yapayım diyorum amannn hiçte sevmiyorum sporu obez 1.60 boya 65 kiloyum etim sıkı fazla göstermiyorum kilomu ama bacakları bi görseniz soba borusu gibi valla bende ne yapacağımı şaşırdım dua mı etsek azda acebayada kabullensek incecik manken gibi olamayacağımızı ne derseniz
tşkler alakan için canım kim istemez fit olmayı demi ama 5 kilo versem iyi hissedecem kendimi fakat 30 lu yaşlarda zor oluyo yerleşmiş oluyo hatlarınfazla bir kilonda yokki nekdar dert edinmişsin önce sağlık arkadaşım veremiyorsan boş ver.küçük tabaklarda yemeği dene insan beyni yedikten 1o dk. sonra tokluğunuı hissediyormuş.buda demek oluyorki o son yenen lokmalar ekstraya geçiyor .
bende bu akşam başlıcam bakalım
arkadaşlar merhaba
benim 4,5 aylık bebeğim var sadece anne sütü alıyor,karbonatlı suyu bugün duydum emzirirken içebilir miyim duydunuz mu söylerken gül kaynak,hamilelikten 10 kilo kaldı puffff vermek istiyorum bu kiloları acilllll cevap arkadaşlar lütfen .....
bende bugün duydum gülben ergenin programında 10 aylık bebeği olan biri aradı içebilirsin hiç bir zararı yok sütte yapar dedi...istersen gülben ergenin bugünkü programını tekrar netten izle cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?