• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kabartma tozum bitmi$

MaRaL_

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2009
22.263
12.552
298
iyi geceler
moderatorler isterse ta$iyabilir konuyu ama buraya açmak zprunda hissettim konumu , yemek bolumunde yarin gorurler ancak, $imdiden kusra bakmayin gerçek dertleri olanlar :(

islak kek için butun malzemeleri kari$tirdim, kabartma tozumun bittgini gordum :(

sabaha kadar dolapta bi$ey olurmu ki yumurta falan kirdim hep :(

yada karbonatla nasil olur dersiniz ?

iyi geceler
moderatorler isterse ta$iyabilir konuyu ama buraya açmak zprunda hissettim konumu , yemek bolumunde yarin gorurler ancak, $imdiden kusra bakmayin gerçek dertleri olanlar :(

islak kek için butun malzemeleri kari$tirdim, kabartma tozumun bittgini gordum :(

sabaha kadar dolapta bi$ey olurmu ki yumurta falan kirdim hep :(

yada karbonatla nasil olur dersiniz ?

Bu saatte ne keki :1:

eskiden kabartma tozu mu vardı annem hep karbonatla yapıyordu çok da güzel oluyordu yalnız fazla kaçırmamaya dikkat et tadını bozabilir

:))

Sabah çocuklar yer diye du$undum okula gitmeden
kizim kaç gundur kek sayikliyo , bend egunduz hep unutuyorum yapmayi :(

sorularima cevabin yokmuydu ? :)

eskiden kabartma tozu mu vardı annem hep karbonatla yapıyordu çok da güzel oluyordu yalnız fazla kaçırmamaya dikkat et tadını bozabilir

gerçekmi :)
eskiyi ne bilieyim yenisiyle zor ba$ediyorum, unlu mamuller hiç bna gore deil, yemesi guzelde yapmasini pek beceremiyom sanki :)

neysee

tarifde 1 çay ka$igi karbonat ve 1 çay ka$igi kabartma tozu vardi zaten
1 çay ka$igi karbonati eklemi$tim una, 1 ka$ik daha eklsem yetermiki yada fazlami olurki

orta boy kare demi$ borcam olçuusne

kabartma tozu eşittir karbonat :) aynı işi görür merak etme bence dolaba koyup yarına bekletme sabaha salmasın kendini şimdi bi silme çay kaşığı karbonat koy idare eder seni :)

kabartma tozu eşittir karbonat :) aynı işi görür merak etme bence dolaba koyup yarına bekletme sabaha salmasın kendini şimdi bi silme çay kaşığı karbonat koy idare eder seni :)

iyi o zaman gidip ekliyorum ununu
fazlada seçenegim yok galiba :)
nasibimizde varsa yeriz artik napalim
çok te$ekkurler cevabiniz için

Ben hep karbonatla yapıyorum bi fark olmuyor :)

:))

Sabah çocuklar yer diye du$undum okula gitmeden
kizim kaç gundur kek sayikliyo , bend egunduz hep unutuyorum yapmayi :(

sorularima cevabin yokmuydu ? :)

Ben öğrenciyim ya pek kekle alakam yok hiç yapmadım :(

Ama karbonat oluyor diye duydum arkadaşta demiş zaten

gerçekmi :)
eskiyi ne bilieyim yenisiyle zor ba$ediyorum, unlu mamuller hiç bna gore deil, yemesi guzelde yapmasini pek beceremiyom sanki :)

neysee

tarifde 1 çay ka$igi karbonat ve 1 çay ka$igi kabartma tozu vardi zaten
1 çay ka$igi karbonati eklemi$tim una, 1 ka$ik daha eklsem yetermiki yada fazlami olurki

orta boy kare demi$ borcam olçuusne

gerçek:1:
bir çay kaşığı daha karbonat eklemen yeterli afiyet olsun.. (offf ya acıktım gece gece:56:)

senin şu kek bana dert oldu şimdi canım çekti :)

haydaa :)
netsekki
kalk bi kek de sen yap bari
yakin olsak gel beraber yiyelim diycem ama :))

karbonati ekledim firina attim keki
konuyu kaldirsalarda daha fazla ki$inin cani istemese
guzel olursa tarifide payla$irim yarin Sabah , tabi konunun yerine yeller esmezse :1:

Canim gecen bende yaptim ayni tarif Karbonat koymadim sert oluyor o şekilde o yuzden cok koymadan yap afiyet olsun

Rica ederimm hem çocuklar beklemez ki kötü olmaz ama olsada ne zamandır istedikleri için afiyetle yerler :)

bir çay kasıgı karbonat yeterlı eger çoksa malzemen bırbucuk cay kasıgı da olur ...keşke yumurtayı ayrı bır kapta kabartıp oyle ekleseydınnn söndüyse pek kabarmayabılırr...kekın en güzel kabarmasının yöntemı yumurtadır aslında :)

valla karbonat 2 ka$ik oldu :s

yumurtayi bende hep kabartirim eklemden once ama tarifdekiyle ayni yapiyim dedim bu sefer
gidip bakayim bari kabarmi$mi merak ettim bak $imdi :)

bir çay kasıgı karbonat yeterlı eger çoksa malzemen bırbucuk cay kasıgı da olur ...keşke yumurtayı ayrı bır kapta kabartıp oyle ekleseydınnn söndüyse pek kabarmayabılırr...kekın en güzel kabarmasının yöntemı yumurtadır aslında :)

çok kabarmami$ :43:

Back
X