• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kabartma tozum bitmi$

kabartmatozu olmayınca bende karbonat kullanıyodum kek bazen sert ve kuru gibi üstü değişik oluyodu.

burda yazılınca aklıma geldi demekki bende arada kabarsın diye fazla koyuyomusum :51:

neyse artık bu seferlik böyle olsun ocuklar nıe kabarmamaıs demez :) varsa pudıng yap ustune anlaşılmaz fazla kabarmadığı pasta gıbı olur :)

ooyy kuzularim benim ne bilecek kabarmadigini
kek diye tutturan cadim daha 5 ya$inda
uzeri kurumaz in$alalh :s

aslinda kabarmi$ gibide duruyor ama ince gorunyor bu kek
tepsimi buyuk geldiki
orta boy oval borcama koymu$tum
bi dahasina yuvarlaga yapayim olmazsa

millet koca tepsiler yapiyor hemde nasil kalin oluyor kabariyor

ooyy kuzularim benim ne bilecek kabarmadigini
kek diye tutturan cadim daha 5 ya$inda
uzeri kurumaz in$alalh :s

ozaman kuzucuk onu anlamaz bıle soğuyunca üstüne buzdolabı posetıyle kapat kurumaz bısey olmaz

ozaman kuzucuk onu anlamaz bıle soğuyunca üstüne buzdolabı posetıyle kapat kurumaz bısey olmaz

valla sosu dokdum hepsini çekdi
karbonaton azizligina ugramazsam sonuç guzel duruyor
ne kekmi$ be, bi saatdir ugra$iyorum bide sogumasini bekliycem $imdi uykum geldii:14:

valla sosu dokdum hepsini çekdi
karbonaton azizligina ugramazsam sonuç guzel duruyor
ne kekmi$ be, bi saatdir ugra$iyorum bide sogumasini bekliycem $imdi uykum geldii:14:

neyse bıtmıs en azından azıcıkbekle sonra dolaba at canım bısey olmaz

haydaa :)
netsekki
kalk bi kek de sen yap bari
yakin olsak gel beraber yiyelim diycem ama :))

karbonati ekledim firina attim keki
konuyu kaldirsalarda daha fazla ki$inin cani istemese
guzel olursa tarifide payla$irim yarin Sabah , tabi konunun yerine yeller esmezse :1:
yapcam bende yarın :) avucumu yaladım bi yerim şişçek :)afiyet olsun size canım allahtan kek yani yapması kolay herkesın bildigi bişey .

Sabah sabah nasil canim cekti. Ustelk daha kahvalti yapmadm yaaaa...
Kakaolu olursaaa üffff süper olur. Ama yapamamkiii dhaa dün gece zayiflamaya karar verdm... size cocuklnrnza afyt olsuuun.

Back
X