- 12 Temmuz 2006
- 5.740
- 653
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aradaki iliskinin niteligine baglu bence.
Iliski gonul isidir.
Sevip seviliyorsan , anne kiz gibiysen arar sohbet eder hatta ozlersin.
Kirginliklar varsa, gonlun aramak istemiyorsa
Gorev bilinciyle ararsin oda ancak bukadar olur.
Teshisi kymussun.
Tabiki ego problemi.
Kendini saydirma, onemli hissetme,boyun egdirme arzusu.
Otorite kurmanin ilk adimi onlara gore.
Bunun adina iliski diyorlarsa ben almayim.
Bende gorumce adayiyim.
Kardesim kimi secerse , severse benimde sevdigim odur.
Abla , olurum, arkadas olurum, destek olurum ama dayatmam.
Olmuyorsa da huzurlarini bozmam.
Bu arada banlanmaktan yirtmissin Nemesisgil:))))
pekiii kızlar,annenizin canı gelininiz ve kardeşinizden yanmışsa ne düşünürsünüz,ne hissedersiniz:26:
pekiii kızlar,annenizin canı gelininiz ve kardeşinizden yanmışsa ne düşünürsünüz,ne hissedersiniz:26:
abla sizin durumda kardeşin aramıyodu galiba yanlış hatırlıyoda olabilirim, kardeşimi iyi bi azarlardım heralde, çekinirde benden bizimki, tabi evlenince nolur bilemiyorum, gelin de olsa evlat da olsa yapmayınca yapmıyo be ablacım, olmayınca olmuyo, genelde erkeklere bu durumda hanım köylü derler ama bazen evlat geldiği yeri unutuyo, Allah biliyo ben eşimi dürterim hep bak ben aramıyorum sende aramazsan derler ki gelinin aklına uydu, sen ara uzun uzunda konuş diyorum, telefon konuşmalarını pek sevmiyo bizimki
evet sorun kardeşimyeğenlerimde annesinin doldurmasıyla hareket ediyorlar.kardeşim için doluyor diyemem,dolmamalı diyorum koca adam 43 yaşında.babam öldüğünde başını taşlara vurmuştu sözde aylarca kendine gelememişti ama demekki göstermelikmiş.aynı hareketlere devam ediyor.halbuki annem asıl şimdi ona muhtaç.biz uzaktayız o yakında.annem için canım yanıyor
![]()
abla sizin durumda kardeşin aramıyodu galiba yanlış hatırlıyoda olabilirim, kardeşimi iyi bi azarlardım heralde, çekinirde benden bizimki, tabi evlenince nolur bilemiyorum, gelin de olsa evlat da olsa yapmayınca yapmıyo be ablacım, olmayınca olmuyo, genelde erkeklere bu durumda hanım köylü derler ama bazen evlat geldiği yeri unutuyo, Allah biliyo ben eşimi dürterim hep bak ben aramıyorum sende aramazsan derler ki gelinin aklına uydu, sen ara uzun uzunda konuş diyorum, telefon konuşmalarını pek sevmiyo bizimki
doğru diyosun 20li yaşlarda olsa derimki hanım dolduruyoda 43 yaşında adam, sebep olarak ne sunuyo peki, teyze bişey mi demiş bişey mi yapmış ya da yapmamış, nedir yani torunlarını bile esirgicek kadar mesafe koymak
bu erkeklerde denge problemi yok demek ki, ya eşlerini ezdiriyolar ya annelerini,ben belki biraz soğuk biriyim ama vicdansızda değilim yani tek başına kalmış bi kadını arada ziyaret etmek torunlarını göstermek ona hayata devam edebilmek için bi sebep vermek lazım, bu yaştan sonra hayattan ne beklicek teyze, işte torunları gelsin evde koştursun,evlatlar hal hatır sorsun bu yani
oğlum demiyormuş,yeğenimden duyduklarımız haaaaaa birde annem ihtiyacı olduğunda arıyormuş,başka kimi arayacaksa annem
torunlar da büyük artık biri 21,biri de 18 yaşında.onlarda büyütüyor.allah büyüktür.annemin döktüğü gözyaşlarını onlar da döksün ......
sadece bahane.biz kalabalık ailede büyüdük.babaanne dede amca yenge çocuklar.o zamanlar çocuklarını kucaklarına bile alıp doğru dürüst sevilmezmişti.büyük yanında ayıp karşılanırmıştı.bu nedenle annem de babam da oğlum kızım diyememişler.annem bize de kızım diyemiyor.alışmamış.bir ara yepenimle annem kız kardeşime gitmişler.yeğenimin dikkatini çekmiş.babaanne sen halama da kızım demiyorsun demiş.demekki yanlarında böyle konuşuluyorAna - baba ahi almaktan cok korkarim.
Allah vicdan versin.
Tabiki ihtiyaci oldugunda arayacak , kimi arayacak.
Dunya kadar problem yasadim yukarida Allah var,
Ihtiyac aninda esimden once giderim .
Evlat yetistiriyorlar bugun annesine, yarin ona.
Merhamet etmeyen merhamet bulamaz.
Cocuklari alet etmek hic dogru degil.
Yalniz sorunu anlayamadim.
Oglum demiyor mus derken?
bahane yapmış belli, sebepte şu olabilir: samimi olursam oğlum yalnız kaldım size yerleşiyim derse anem diye düşünüyodur, gelinlerde istemez istemiyolar yalan değil, sıyrılmanın yolunu bulmuş, kendi işini gücünü yapabiliyomu peki teyze?