bende eşim vardiyalı zaten kısıtlu görüşüyoruz buna rağmen böyle yapmaları resmen anlayışsızlık zaten buna kızıyorum dur daha 2 aylık evliyiz adamı doğru dürüst göremiyorum 2 çift laf edelim sarılıp tv izleyelim yok vardiyası uyduğu gün onlara ayırmak zorundayız sanki
yok Allahtan öyle patavatsızlıkları olmadı (şimdilik yani) misafirim geldiğinde ben çağırmadan gelmez ben hiç çağırmam da bu zamana kadar gelmedi. Gelse suratımı asar hiç konuşmazdım heralde ilk baştan tepkimi koymak adına
Kız ailesi her zaman daha anlayışlı olur..
Erkek tarafı 'gelin aldık' mantığındadır.. Hatta sizin evinizi bile kendi evi gibi görürcesine rahattırlar..
Sonracıma gelelim komşulara, ben kayınvalidenizin uydurduğunu düşünmüyorum.. Böyle meraklı komşular olmuyor değil.. Sadece orda pat diye size ve eşinize söylemesini uygun bulmadım..
Her gün de gitseniz 'aferin' almayacaksınız.. Bence eşinizle konuşup bi orta yol bulun.. Annesini her gün kahvaltı da görüyormuş zaten, sizi biraz anlayışla karşılamalı en azından eşiniz..
Komşu ya da ailesi konuşmak istedikçe konuşacak çoook şey bulurlar..
pekı vardıyalı oldugunda yanı aksam veya gece olmadıgını varsayıyorum benımkı gece olmuyor evde aksam ustu cıkıyor sabha gelıyor o gelmeden ben cıkıyorum
o zamanlarda sızı tek basınıza cagrıyorlarmı yada gelıyorlarmı?
ayni yoldan gectim sizi cok iyi anliyorum.
bu sebepten bosanmis biri olarak, tepki verirseniz kaybedersiniz. Siz siz olun, iyilikle esinize anlatin.
Ona söyleyin düsüncelerinizi, annesini sevdiginizi falan.
Daha cok esinizle konusun bu durumu.
Allah kolaylik versin
evet allah bana sabır versin kv benimle arkadaş olmay çalışıyo yoruluyorum diye yemeği burda yiyi diyormuş ama insan da her akşam aranmazki birkaç kere söylersin baktın gelmiyo ses etme demi. Kendisi çalışm ıyo sıkılıyo olabilir gün boyu ama bende gün boyu insanlardan sıkılıyorum ayaklarımı uzatıp dinlenmek istiyorum . Tipi kaynanamı bilmiyorum ama anlayışsız olduğu kesin onun evinden benim ev gözüküyo ışığımızı bile takip ediyormuş uyuma saatlerimi bazen ısık yanmayınca birşeymi oldu ışığın sönük diye bile aradı yahu belki banyodayım belki erken uyudum arka odadayım. Oğluyla hergün 2-3 defa konuşuyorlar kon uşsunlar bana zararı yok ama bir erkeğin de b u kadar anneci olması ve bu erkeğin eşim olması bana batıyo resmen başka konudan sıkıntı yaratıp tartışma çıkartır oldum resmen. çok yoruluyorum eve gelince salaşça giyinip uzanıyorum erkenden uykum geliyo vs diye laflarım oluyo ara sıra yanlarında ama anlayan yok sanırım. Acaba açık açık konuşsammı anne evime alışmaya çalışıyoruım zaten gündüz çok yoruluyorum sık sık gelemiyorum kusura bakmayın mazur karşılayın gibilerinden...
Daha yeni evli oldugunuzu,
Birbirinize alisma, duzeninizi otrtma surecinde oldugunu guleryuzle
Ve sakince anlatin.
Hatta arkadasinizdan bahsederk biraz icinizde bulundugunuz durumu anlatin.
Eminim mesaji alacaktir.
Esinizi arada birakmayin.
Isinizi kendiniz halledin.
Anlayis dagitilirken bunlar neredeydi acaba. Yada kv olunca mi derinlere gomuyorlar acaba.
düşünüyorum acaba diyorum hani eşime desem sen aileni her gün görüyorsun bende sen vardiyadayken tek gidiyorum ara sıra ailelere gitme konusunda biraz arayı açsak 2 haftada bir gidip birbirimize daha fazla zaman ayırsak , çok yoruluyorum seni ve evimizi özlüyorum ev işlerini ihmal etmek istemiyorum( eşim aşırı titiz çünkü)desem yanlış yerlere çekmez gibime geliyo ama sanırım bu konuşma için biraz erken bilemiyorum kafam bunaldı iyice
Ah be canım seni öyle iyi anlıyorum ki ben aşağı inmediğim gün gelirler evime merak ettik vs diye.
Teşekkürederim iyilikle ara sıra çıtlatıyorum annen çok iyi niyetli iyiliğimiz için hep üzerimizde ama ben bunalıyorum diyorum kendi annem benim ara sıra üstüme gelse ööff yeter anne diyebiliyorum ama bunu senin annene diyemiyorum haliyle bunalıyorum diyorum. Çok evhamlı he de geç falan diyo ama bu gelme gitme mevzuunda hiç konuşmadım bi kere tartışmıştık her gün hergün hiçbiryere gidemem göremem onları düzenim var demiştim papaz olmuştuk baya son ra oturup düzgünce konuşunca hak verdi ama her hafta görüşme olayına ne tepki verir bilmiyorm. Ona dahi çaktırmadan sık sık bişiler uydurarak ( başka plan,rahatsızlık,yorgunluk vs ) süreyi uzatmayı düşünüyorum. İşte ona çaktırmıyorum ama gün boyu hep bu konuları düşünmek yoruyo mide mi ağrıtıyo resmen
ben sık sık gelemem çalışıyorum zaten de..eve geliyorum çamaşırmış ütüymüş temizlik yemekmiş halim kalmıyor..sizi kırmak istemem ama sürekli gelemem ben de...
Bunda hiçbir kötülük yok ayrıca..
Eşinin annesine düşkünlüğünüde hiç dert etme...sana alışsın evine alışsın bukadar düşkünlüğü kalmaz..eşinle evde güzel vakit geçir ki oda hep evde seninle olmak istesin..senden aldığı huzur daha ağır bassın..
ahhh ahh evet eşine desen Allah bilir ne kadar fesatsın iyi niyetlerinden geliyorlar diye düşünür ama erkekler kendi ailesi olunca herşeye iyi niyet gözüyle bakıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?