kabile halinde yaşamamızı istiyorlar sanırım...

O kadar yoruldum ki süreki akşam telefon çalınca onlarmı arıyor diye korkmaktan, sürekli bahane üretmeye yorulur oıldum ama onlar anlamamaya yeminliler sanki ama bu sefer kararlıyım bir süre her çağırdıklarında gitmiycem kadın zaten sürekli aradığı ve bende sürekli düşündüğüm için sanki her gün görüyormuşum gibi beynimde. çağırınca gitmiyim de biz gelelim dediklerinde mecbur kabulk ediyor insan ama eğer o kadar terbiyesizleşebilirsemm onlar varken oturur vaziyette kafamı koltuğa koyup uyuklamayı düşünüyorum sonra ayy kusura bakmayın diyip kalkarım ayy saçmaladımm resmen

Tabiki mesela onlar böyle yapmasa ben istediğim zaman gitsem daha güzel güler yüzle giderim yada evime çağırırım kıymetleri arttar gözümde ama böyle olunca vakit geçsede gitseler modundayım hep. Keşke bende uzağa gidebilsem ama daha yeniyiz ev sahibi atmadan da gitmeyiz sanırım ahh ahh keşke atsa böyle dua edeceğim hiç aklıma gelmezdi.

birde ben eşime kendi ailemden gönderme yapıyorum..
uslubunda tabii..
"yeni evliyiz yaaa gitmeyelim amaaann ne işimz var" falan die başkalarından örnek veriyorum
eşimde bunu anlıyo sanırım ve k.v ye gittiğmzde fazla oturmaktan çekiniyo bile :)

Bu kadar kurma kendini.
Biraz oluruna birak. Tavrini yavas yavas hissettirmeden koy.
Yada acik acik konus.
Asla terbiyesizlik yapma.
Esine karsi kendini savunmak zorunda birakma.
Zamanla duzene girer ama bu sana da bagli.
Onlemini almaya basla.

evet benim eşimde öyle rahatsız olsada zatne benim ağzıma laf vermemek içik ses çıkarmıyor hep onlar iyi ben art niyetliyim zaten bazen diyorum git ananın evinde yaşa doyamıyosun uyumaya bile gelmeyebilirsin

:)Bunları okuyunca ben kesin tembelim diye düşünüyorum . Ben evlenelide 4 ay oldu (maşallah :) Evlendikten 2 hafta sonra Ramazan girdi. Hem iş hem iftar hazırlığı zor olacağından birde iftar olana kadar eve yetişemediğimizden bir akşam kayınvalidemler de bir akşam annemlerde hallettik çok şükür. Ama bu arada bizi sıkıntı bastı. Bizimde bir evimiz var. Artık evimize alışmamız lazım diye konuştuk eşimle. Karar verdik Ramazan çıksın düzenli olarak evde yapalım ve yiyelim diye. Sonra ki süreç ; evde haftasonu yemek yapıyorum o gün yiyoruz , ertesi gün annem veya kayınvalidem şu yemeği yaptım siz seversiniz hadi gelin diye çağırıyorlar ve bir bakmışım biz 3 akşam eve uğramamışız , evde ki yemekte çöpe dökülme kıvamına gelmiş böyle böyle derken 4 ayı devirdik şükür. Şimdi plan yapmıyoruz yemek de yapmıyoruz :) günlük önce kim çağırırsa ona gidip yemeği yeyip evimize geliyoruz. Bazen ben her iki tarafı ben çağırıyorum .Denge tutturmak açısından :) Bende dahil herkes halinden memnun şükür :))

madem oyle niye evlenmesine musade etmis baglasaymıs eve cıkartmasaymıs laflara bak ya kopacakda tabi ayrı bir yuva kuruyor 2 gunde bir gidiyomussunuz oda geliyomus daha ne istiyor bu kayınvalideler.. bekarken bu kdr degerli degildir de evlenince kıymete biner nedense

Son düzenleme:

keşke bizde gidebilsek taşınabilsek ama çok zor en azından şimdilik, zaten o laf eden konu komşu bi gün yüzüme söylese tüm nefretimi,hıncımı ondan alıcam ne dediğini şaşırcakk. Araya mesafe koymaktan başka çarem yok o da zamanla umarım olur

evet benim eşimde öyle rahatsız olsada zatne benim ağzıma laf vermemek içik ses çıkarmıyor hep onlar iyi ben art niyetliyim zaten bazen diyorum git ananın evinde yaşa doyamıyosun uyumaya bile gelmeyebilirsin

Canım gene de sert çıkma kaybeden sen olursun. Ama kv sık gitmemek için gerekirse kadınlığını da kullan.

aynen öyle evlendirmesin hanfendi . Yok cnm bekarkende böyleydi bu evde bebek büyütürr gibi koca adamı o kadar peşinden koşardı yemeğini ye çorabını giy sütünü iç vs vs vs bazen diyorum eşime zaten annen senin gerizekalı olduğunu düşünüyo galiba 30 yaşında adamla böyle ilgilenilmez diyorum kızıo bana

Olabilir bunlar ama sen halinden memnunsun herkesin yaşam tarzı belkide. beni defalarca çağırdı ,çağırmalarında gitsem diycem tamam ben aranıyorum her defasında hayır dedim ilk 1,5 ay hala niye arar ki insan istemediğimi bile bile. Yolda annemle karşılaşmış sovr86 gelmiyo yemeğe çağırıyorum falan demiş annemde işten yorgun geliyo evinde rahat ediyo demekki bana da gelmiyo demiş . İyi demişsin dedim anneme

bende.kv.ile.yan.yana.evler..iki.gün.gitmesem..yüzünü.gören.cennetlik.derler...yüzümü.görünce.ne.olacak.anlamıyorum...

Canım gene de sert çıkma kaybeden sen olursun. Ama kv sık gitmemek için gerekirse kadınlığını da kullan.

evet sert çıkmamaya çalışıyorum suratlar asılıyo huzurum kaçıyo çünküç İyi de kullan kullan n ereye kadar bazen kullanıyorum bazen arkadaşlarla plan yapıyorum arkadaşları ddavet ediyorum yada biz gidiyoruz . Ama insan sürekli bi uğraş içinde bunalıyoo birşey yapmak istemiyorum ama anlayan nerde hep diken üstündeyim maalesef

aman ya kaçılası kayınvalide tam bide boyle bebek sever gibi seven versiyonları vardır ah yavrum ah canım falan diye ya yakısmıyor tamam anne taiki oglunu dusunecek sevicek ama koca adam bunlar hicmi dusunmezler ben su kız halimle annem canım cicim yapsa pesimden kossa sıkılırım buyuduklerinin farkında degiller sanırım bide kıskanclıkda vadır simdi yemegi sen yapıyon utusunu camasırını sen yıkıyon hani sanki artık ona muhtac degilmis gibi hissediyordur

Canım çok da kafana takma sen uygun bir dille anlat eşine çalıştığın için yorgun olduğunu, evinde dinlenmek istediğini ve eşinle başbaşa kalmak istediğini. İnşallah anlar seni.

İnşallahh.... tatlı tatlı beynine sokmam lazım

kendi kv mi görüyorum bktım artık her akşam oraya gitmekten aynı evde yaşıyo gibiyiz her akşam gelin dye arıyo gitmezsek ağlıyo üzülüyo die eşm kıramıyo şimdi bide çocuğa bakıo hiç bırakmıyo yakamıı her akşam ordayız hafta sonu gitmezsek gene kızıyo
bu durumdan hoşnut olmadığımı kaç kez söyledim hem eşime hem kv me ama değişen bişi yok çok sıkıldım 2,5 yıldır aynı bu bıktım artık

evet anneniz cidden doğru cevabı vermiş. Artık bu cevaptanda bir çıkarım yapıp "şu gençleri bir rahat bıraksak iyi olacak sanırım" sonucuna varabilir diye düşünüyorum kayınvalideniz.

evet aynen öyle baba evimde yumurta dahi kırmazdım ama evlendim evleneli şükür netten baka baka yapmadığım yemek kalmadı bir gün önceden yapıyorum yemeğimi sıkıştığım yerde de balık yada makarnayla her günümü dolduruyorum o ona muhtaç olucamı düşündü ama düşündüğü gibi olmadı. Her geldiğinde ikramlarımı da yapıyorum ama bu sefer sadece çay koyucam kifazla muhabbetin iyi olmadığını belki yavaş yavaş idrak eder

e oturtmuşun işte 2 haftadır artık eskisi gibi değil demişsiniz...
e böyle dedi ama dersenizde
yani kimsenin hayatı 4X4 lük değil tabi arada böyle laf atmalar olacak ayrıca ağzını kapatmışlar bence hiç takılmayın artık bu konuya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…