aayy aynen yaa..benm yorulmamaı istemiyormuş..tıpkı aynıyız bende 1 aylık evliyim..
benm kaynvalidede her gördğnde yarın yemeğe gelin akşam yemeğe gelin,kahvaltıya gelirsinz,şuraya gideirz vs. vs.
bana henüz iğneli laf söylemedi ama fena bi yapıya sahip olduğunun bende farkındayım
hatta eşya alırken baya karıştı eşime tavır yapmıştm ondan sonra biraz geri çekti kendini..
güzel bi konu açmışssn çözümleri bende merak ediyorum..
tabiki görşeceğiz ama tutupta beni çoğu pazar kahvaltıya çağrsın istemem yani!!
demişssn ya yeni gelinler dikkat edin diye sence ne yapmak gerek?
ama sende yeternce görüşüyomussn cidden..
demkki fazla iyi niyetli düşünceli davranmamak gerek..
yoksa sonrasını düşünemiyorum :/
Baştan hata etmişsin güzelim hatır uğruna hayatının yüzde 90'nı olmuşlar. Ben bu tarz görüşmelere çok karşıyım şimdi yeni evli olunca 2 3 günde bir aile görüşmesi çok çok yanlış yakın olduğun için belki hafta da bir normal olur ki bana oda yanlış geliyor. Neyse bende aynı sorunları yaşadım en sonunda çok uzaklara taşındım 1-2 saat mesafede ulaşılacak noktadayım. Şimdi ben müsait olunca davet ediyorum çalıştığım için, böylesi daha iyi hem ben mutluyum hemde kıymet anlaşılıyor. Yakında olunca ne yaparsan yap mümkün değil iyi olamazsın yine bir yanlışın mutlaka oluyor. Bu arada her iki aileye de uzak olmak en iyisi. Ben şuan çok huzurluyum tabi ki eşin desteği ile....
O kadar yoruldum ki süreki akşam telefon çalınca onlarmı arıyor diye korkmaktan, sürekli bahane üretmeye yorulur oıldum ama onlar anlamamaya yeminliler sanki ama bu sefer kararlıyım bir süre her çağırdıklarında gitmiycem kadın zaten sürekli aradığı ve bende sürekli düşündüğüm için sanki her gün görüyormuşum gibi beynimde. çağırınca gitmiyim de biz gelelim dediklerinde mecbur kabulk ediyor insan ama eğer o kadar terbiyesizleşebilirsemm onlar varken oturur vaziyette kafamı koltuğa koyup uyuklamayı düşünüyorum sonra ayy kusura bakmayın diyip kalkarım ayy saçmaladımm resmen
Bazen o da rahatsız oluyor yüzünden anlıyorum ama gene de kendi ailesi olduğu için bir şey söylemek istemiyor.
Ayrıca dediğin gibi herşeye iyi niyet gözüyle bakılıyor.
En küçük kardeşi bana haketmediğim halde çok kötü sözler sarfedip bir fareymişim gibi davrandığı halde o özünde iyi bir insan oluyor ama ben üzüldüğüm için kötü insan oluyorum.
bence uydurmuyordur komşularına herşeyi ayrıntılı anlatıp dert yanıyorsa onlarda gözlem yapıyorlardır
mesela kayınvalidemin komşuları yaz kış demeden apartman önlerinde öbek öbek toplanıp kim gelmiş kim gitmiş elinde ne var bişiy mi almış hep takip halindeler
kv de arada ki mesafeyi koruyamadığından bizi de 10 metreden görürler hemen dedikoduya başlarlar
biz iki tarafa da uzak bir yerden ev tuttuk zorluklarını çektik ama
şimdilerde şükrediyoruz bir sürü sorun çıkardı aynı durumları yaşardık
bence tavrınızı şimdiden koyun cok yeni evlisiniz nasıl alışırlarsa öyle gider
evet benim eşimde öyle rahatsız olsada zatne benim ağzıma laf vermemek içik ses çıkarmıyor hep onlar iyi ben art niyetliyim zaten bazen diyorum git ananın evinde yaşa doyamıyosun uyumaya bile gelmeyebilirsin
madem oyle niye evlenmesine musade etmis baglasaymıs eve cıkartmasaymıslaflara bak ya kopacakda tabi ayrı bir yuva kuruyor 2 gunde bir gidiyomussunuz oda geliyomus daha ne istiyor bu kayınvalideler.. bekarken bu kdr degerli degildir de evlenince kıymete biner nedense
:)Bunları okuyunca ben kesin tembelim diye düşünüyorum . Ben evlenelide 4 ay oldu (maşallah :) Evlendikten 2 hafta sonra Ramazan girdi. Hem iş hem iftar hazırlığı zor olacağından birde iftar olana kadar eve yetişemediğimizden bir akşam kayınvalidemler de bir akşam annemlerde hallettik çok şükür. Ama bu arada bizi sıkıntı bastı. Bizimde bir evimiz var. Artık evimize alışmamız lazım diye konuştuk eşimle. Karar verdik Ramazan çıksın düzenli olarak evde yapalım ve yiyelim diye. Sonra ki süreç ; evde haftasonu yemek yapıyorum o gün yiyoruz , ertesi gün annem veya kayınvalidem şu yemeği yaptım siz seversiniz hadi gelin diye çağırıyorlar ve bir bakmışım biz 3 akşam eve uğramamışız , evde ki yemekte çöpe dökülme kıvamına gelmişböyle böyle derken 4 ayı devirdik şükür. Şimdi plan yapmıyoruz yemek de yapmıyoruz :) günlük önce kim çağırırsa ona gidip yemeği yeyip evimize geliyoruz. Bazen ben her iki tarafı ben çağırıyorum .Denge tutturmak açısından :) Bende dahil herkes halinden memnun şükür :))
Canım gene de sert çıkma kaybeden sen olursun. Ama kv sık gitmemek için gerekirse kadınlığını da kullan.
aynen öyle evlendirmesin hanfendi . Yok cnm bekarkende böyleydi bu evde bebek büyütürr gibi koca adamı o kadar peşinden koşardı yemeğini ye çorabını giy sütünü iç vs vs vs bazen diyorum eşime zaten annen senin gerizekalı olduğunu düşünüyo galiba 30 yaşında adamla böyle ilgilenilmez diyorum kızıo bana
Canım çok da kafana takma sen uygun bir dille anlat eşine çalıştığın için yorgun olduğunu, evinde dinlenmek istediğini ve eşinle başbaşa kalmak istediğini. İnşallah anlar seni.
Olabilir bunlar ama sen halinden memnunsun herkesin yaşam tarzı belkide. beni defalarca çağırdı ,çağırmalarında gitsem diycem tamam ben aranıyorum her defasında hayır dedim ilk 1,5 ay hala niye arar ki insan istemediğimi bile bile. Yolda annemle karşılaşmış sovr86 gelmiyo yemeğe çağırıyorum falan demiş annemde işten yorgun geliyo evinde rahat ediyo demekki bana da gelmiyo demiş . İyi demişsin dedim anneme
aman ya kaçılası kayınvalide tam bide boyle bebek sever gibi seven versiyonları vardır ah yavrum ah canım falan diye ya yakısmıyor tamam anne taiki oglunu dusunecek sevicek ama koca adam bunlar hicmi dusunmezler ben su kız halimle annem canım cicim yapsa pesimden kossa sıkılırım buyuduklerinin farkında degiller sanırım bide kıskanclıkda vadır simdi yemegi sen yapıyon utusunu camasırını sen yıkıyon hani sanki artık ona muhtac degilmis gibi hissediyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?