evet anneniz cidden doğru cevabı vermiş. Artık bu cevaptanda bir çıkarım yapıp "şu gençleri bir rahat bıraksak iyi olacak sanırım" sonucuna varabilir diye düşünüyorum kayınvalideniz.
keşke bizde gidebilsek taşınabilsek ama çok zor en azından şimdilik, zaten o laf eden konu komşu bi gün yüzüme söylese tüm nefretimi,hıncımı ondan alıcam ne dediğini şaşırcakk. Araya mesafe koymaktan başka çarem yok o da zamanla umarım olur
e oturtmuşun işte 2 haftadır artık eskisi gibi değil demişsiniz...
e böyle dedi ama dersenizde
yani kimsenin hayatı 4X4 lük değil tabi arada böyle laf atmalar olacak ayrıca ağzını kapatmışlar bence hiç takılmayın artık bu konuya....
kendi kv mi görüyorum bktım artık her akşam oraya gitmekten aynı evde yaşıyo gibiyiz her akşam gelin dye arıyo gitmezsek ağlıyo üzülüyo die eşm kıramıyo şimdi bide çocuğa bakıo hiç bırakmıyo yakamıı her akşam ordayız hafta sonu gitmezsek gene kızıyo
bu durumdan hoşnut olmadığımı kaç kez söyledim hem eşime hem kv me ama değişen bişi yok çok sıkıldım 2,5 yıldır aynı bu bıktım artık
bende.kv.ile.yan.yana.evler..iki.gün.gitmesem..yüzünü.gören.cennetlik.derler...yüzümü.görünce.ne.olacak.anlamıyorum...
oturtmak derken 2 haftadır her akşam yemeğe çağırmıyo ama gelmiyosunuz diye hala söyleniyo yani bana oturtumuşuz gibi gelmediği için konuyu açtım zaten. Evt ne kv ler haklısın şükretmem lazım belki ama insana da öyle batıyo ki sık sık aynı şeyleri yaşamak
Kızlar ben evlendikten sonra hiç aralıksız 4 sene kadar işten çıkıp kaynanama gittim.Eşim bu durundan hiç rahatsız olmadı maalesef.Gece 12 lerde eve döndük.Çok kez kavga ettim ağladım olmadı eşimle bu yüzden çok kez boşanma noktasına geldik.Ben çok büyük bir aşkla evlendim ama anladımki sadece eşinizle evlenmiyor onun ailesiylede evleniyorsunuz.Evlenmeden muhakkak ailesini çok iyi tanıyın derim
O kadar yoruldum ki süreki akşam telefon çalınca onlarmı arıyor diye korkmaktan, sürekli bahane üretmeye yorulur oıldum ama onlar anlamamaya yeminliler sanki ama bu sefer kararlıyım bir süre her çağırdıklarında gitmiycem kadın zaten sürekli aradığı ve bende sürekli düşündüğüm için sanki her gün görüyormuşum gibi beynimde. çağırınca gitmiyim de biz gelelim dediklerinde mecbur kabulk ediyor insan ama eğer o kadar terbiyesizleşebilirsemm onlar varken oturur vaziyette kafamı koltuğa koyup uyuklamayı düşünüyorum sonra ayy kusura bakmayın diyip kalkarım ayy saçmaladımm resmen
bak çocuk olunca nasıl olur düzen değişirmi o konuda pek birşey diyemiycem ama ben istemediğim halde eşim hergün kıramayıp gidelim derse bilmiyorum baya sorun çıkartırdım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?