kabile halinde yaşayan gelin

siz beni anlamamkta ısrar ediyosunuz ama ben anlatıcam belkide ben anlatamıyorum bakın sizin evinize biri gelsin 3 ay yaşasın özel hayatınz kalırmı kim olursa olsun haa ben çok geniş insanım derseniz onu bilemem o sizin özel hayatınız :)

arkadaşımm sana 1 tavsiyem dön konuyu tekrar oku
2. tavsiyem benim yorumlarımı 2 kere oku....
3.tavsiyem yanlış bildiğin yada bilmediğin konuları araştır ve öğren..
4.tavsiyem bilmiyorsanda diretme çünkü senin için hoş olmuyor

özel hayat nedir ;

Kişinin kendine özgü yaşayışı, yaşama tarzı kendisini ilgilendiren tutum ve davranışı, özel yaşam.

yanii evimde 3 ay misafir ağırlamak kendimi ilgilendiren bir tutumdur ve özelimdir.

anladınmı güzel kardeşim...

haa birde cümlenin sonunda yazmışın ben çok geniş insanım derseniz onu bilemem o sizin özel hayatınız

sen neye inanıp ne yazıyorsun,burası ne,tartıştığın konu ne farkındamısın ?iyii düşün bencee

tamam tavsiyelerine uyarım saol bendende sana tavsiye görümcelerinizle yarışıp durmayın isterseniz kimse kimsenin sahibi değil görümcem yemesin gelsin kendi kardeşim yesin mantığınız var sizin buda yanlış herkes baksın hayatını mutluluklar sizede

bende pek sorun görmedim olabilir kendi tercihleri
bizde pek basbasa kalmayız ailem gelir gider ben giderim eşimin ablasına gideriz hep bi hareket vardır ve bu bızım daha cok hosumuza gider

İşte şimdi tam saçmalamışsın.Ben de görümceyim istediğine yedirsin etsin abimin aklı fikri yok mu?Bu kadar kıskanç olmayın yahu

ahahahha komiksinn

görümcem olsaydı tavsiyene uyup onunla yarışmazdım tşkler...

ayrıca farkındalığının az olduğunu bir defa daha göstermiş oldun çünkü konu benim değil.ben sadece fikrimi yazdım.okumuş olsaydın kalabalıktan ve yatılı misafirden haz etmediğimi bilirdin.eleştirim başka yanii..

1 eltim ve kayınvalidem var çok şükür ki saygı ve sevgi çerçevesinde,birbirimizin hayatına müdahele etmeden (ki böyle bir hakkımızda yok) iletişim halindeyiz.kendilerini seviyorum yanii .görümcem olsaydı da aynı şekilde olurdu netice de onu yetiştirende sevgili kayınvalidem olucaktı dimii....

haa birdee kimse gelip bir şeyimi yemesin arkadaşım ne kendi kardeşim ne eşimin ...yemek çok çirkin bir tabir...ama tüm değer verdiğim insanlar evime konuk olsun bende evsahibesi olarak ikramlarda bulunayım.

ne ekersen onu biçersin güzel kardeşim,sevgi tohumları ek ki çiçekler açsın içinde....

Son düzenleme:

Gerçekten hiç hoş bir ifade olmamış.

Sanirim abin onlari sicak kanli buluyor, yoksa onca ay /onca zaman burun buruna yasamak istemez, karisina resti cekerdi. Sahsen bazi erkekler kayinvalidelerin ziyarete gelip bir saat oturmasina bile dayanamaz. Nasil istiyorlarsa öyle yapsinlar, mutlu mesut yasadiklari sürece sorun yok, bugün abin onlara harcar, yarinda o insanlar nankör cikmassa onlarda abine harcar, gün gelir devran döner, kimin kime muhtac olacagi belli olmaz. Hatta belkide abinin bir beklentileri vardirki karsi taraftan, onun ne düsündügünü biz, siz nerden bilebiliriz. Sadece siz onlarin ikisini cagrinca baskalarinida getirmeleri hic olmamis, söylediginiz iyi olmus tek sizi cagriyorum diye.

eşlerin yakınlarının aile hayatına müdahale etmesi iyi niyetle olsa bile huzursuzluk çıkarıyor..onların huzurunu isterken huzurlarını kaçırmamız ne büyük ironi..benim de kızkardeşim evleniyor,18 yaşında bir görümcesi var..ve hep abisiyle takılıyor,evlendikten sonra da sizde kalırım diğer abimde rahat değilim diyormuş.kızkardeşime abimle türkiyeyi gezme planım vardı,şimdi evleniyor ama bu değişmeyecek demiş.anne yok,baba ilgisiz.kardeşlerinde kalıyor kız..ben bunu duyunca gıcık oldum...bu kızı evlat edinme sakın,başka kardeşi yok mu diye bacıma çemkirdim..ama farkettim ki sorununu çözmüyor böyle bir tavsiye ..ancak onu huzursuz ediyor..ben de vazgeçtim..sorun onun sorunu,çocuk ta değil..bunu kendisi halledebilir..kabullenebilir ya da etmeyebilir..hepsi onun meselesi..

eğer bizden akıl isterlerse içimizden geçeni saklayacak değiliz,ama bize danışmıyorlarsa bizim onlar yerine dertlenmemiz gereksiz bence..

Yok abi de rahatsizmis da yok soyleyemiyomus da oyleyse helal olsun oyle geline adami muma cevirmis. Ben esim istemiyo diye evime davet ettigim misafire ezile buzule gelme dedigimi bilirim. Biz becerememisiz...

Yok abi de rahatsizmis da yok soyleyemiyomus da oyleyse helal olsun oyle geline adami muma cevirmis. Ben esim istemiyo diye evime davet ettigim misafire ezile buzule gelme dedigimi bilirim. Biz becerememisiz...

adam zaten önceden de mum dur şekerim.yedisinde neyse yetmişinde de o dur diye boşuna sölememişler dimi ama..

Ben kendimde görümceyim aynı şey kardeşimin başına gelse evet üzülürüm, çocuğun maaşı ne ki bu kadar insanı nasıl ağırlasın dinlenemiyor diye üzülürüm, ama kardeşim bu konu ile ilgili yakınmıyorsa onunla konuşup onu dolduruşa getirmek istemem. Ama derse ki abla böyle böyle nasıl davranacağımı şaşırdım bu durumdan rahatsızım diye o zaman akıl vermeye çalışırım. Hele ki ben veya annem babam gittiğinde gelin bize de iyi davranıyor ağırlıyorsa hiç sesimi çıkarmam. Onların hayatı onların evi hatta onların kararı

Ben görümceyim ablayım onlardan önce ben vardım kardeşimin evi istediğim gibi giderim kalırım mantığı yanlış. Evet öyle ama artık o evde başkası da var, kardeş için öyle ama gelin bana aynı hisleri beslemek zorunda değil bende bu düşünceyi en baştan dayatamam, zamanla bana ısınır sever ayrı ama en baştan geline bunu dayatmak yanlış diye düşünüyorum bir gelin olarak, dayatma olduğu zaman karşınızdaki insanı nasıl sevebilirsiniz ki?

Her iki tarafında anlayışlı olması gerekiyor kızımın/oğlumun/kardeşimin evi diye yayılmak yanlış eşini de düşüneceksin.

O modelden. Bi adette bizde var ama ben abime suc bulurum o meydan verio böyle seylere ve gayet memnun gözüküyor

Derdinizi anladigimi sanmistim,okuyunca asil derdinizin baska oldugununanladim sanki.baldizlari besliyor da sizin akrabanin kizini beslemiyor diye hatta o daha cok hakediyor demissiniz kizmissiniz abinize.

Onlar memnun suyu bulandirmaya ne gerek var sevgiyle yaklassaniz belki de farkli gorunecek hersey.defansla yaklasiyosunuz direk.

Ne diyecekti. Allah kahretsin çekiyoruz işte mi yazacaktı? Bunu çaresizlik olarak algılamak garip. Hem koskoca adam nasıl çaresiz olabiliyor, istemiyorum desin biter bu olaylar.

Mobilya tercihi eşlerin tercihi. Bence yatabilir. Ben de misafir gelince rahat etsin diye açılır koltuk takımı aldım.
ben bir görümceyim görümce olarak tabiki herşeye hakkım var.muhteşem yüzyılda hürrem olsun mahidevran olsun görümcelerinin eteğini öpmüyorlar mı?aynı ilgiyi beklemek benim hakkım.
Buna cevap verilmiş ama bende çok güldüm gerçekten. Herkes insan olarak saygıyı hakeder. Gelininiz sana sen de ona asgari saygıyı göstermelisiniz.

Ben yaşananların hiç hoş olamdığını söylemiştim. Aynı şeyi erkek tarafı da yapsa kız tarafı da yapsa hoş değil. Ama buna karar verecek olan abin ve eşi. Başka kimseye laf söylemek düşmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…