arkadaşım size göre anormal kendi düşüncenizi doğru kabul edip başkalarından da aynı davranmalarını bekleyemezsiniz.
karı koca evlerine istediklerini alırlar tabi ve bu da onların özeli,yanii hala buna özel hayat diyemezsiniz diyorsunuz.senin evin özelin değilmi,neye göre msafir ağırlıyorsun ?
ya da misafiri sevmiyorsan bu da şahsi bi karar değilmi.yapmayın allah aşkınıza.
siz beni anlamamkta ısrar ediyosunuz ama ben anlatıcam belkide ben anlatamıyorum bakın sizin evinize biri gelsin 3 ay yaşasın özel hayatınz kalırmı kim olursa olsun haa ben çok geniş insanım derseniz onu bilemem o sizin özel hayatınız :)
arkadaşımm sana 1 tavsiyem dön konuyu tekrar oku
2. tavsiyem benim yorumlarımı 2 kere oku....
3.tavsiyem yanlış bildiğin yada bilmediğin konuları araştır ve öğren..
4.tavsiyem bilmiyorsanda diretme çünkü senin için hoş olmuyor
özel hayat nedir ;
Kişinin kendine özgü yaşayışı, yaşama tarzı kendisini ilgilendiren tutum ve davranışı, özel yaşam.
yanii evimde 3 ay misafir ağırlamak kendimi ilgilendiren bir tutumdur ve özelimdir.
anladınmı güzel kardeşim...
haa birde cümlenin sonunda yazmışın ben çok geniş insanım derseniz onu bilemem o sizin özel hayatınız
sen neye inanıp ne yazıyorsun,burası ne,tartıştığın konu ne farkındamısın ?iyii düşün bencee
tamam tavsiyelerine uyarım saol bendende sana tavsiye görümcelerinizle yarışıp durmayın isterseniz kimse kimsenin sahibi değil görümcem yemesin gelsin kendi kardeşim yesin mantığınız var sizin buda yanlış herkes baksın hayatını mutluluklar sizede
tamam tavsiyelerine uyarım saol bendende sana tavsiye görümcelerinizle yarışıp durmayın isterseniz kimse kimsenin sahibi değil görümcem yemesin gelsin kendi kardeşim yesin mantığınız var sizin buda yanlış herkes baksın hayatını mutluluklar sizede
Gerçekten hiç hoş bir ifade olmamış.
Yok abi de rahatsizmis da yok soyleyemiyomus da oyleyse helal olsun oyle geline adami muma cevirmis. Ben esim istemiyo diye evime davet ettigim misafire ezile buzule gelme dedigimi bilirim. Biz becerememisiz...
yani kk da bir konu açılınca konu sahibini değil de karşı tarafı haklı çıkarmak için demeyeceğiniz şey yok.belki öyledir de belki böyledir.sürekli birileri var,bir kere 3 aylık misafir geldi gitti değil ki habire.evde her daim 3.şahıs yani birbirlerinden mi korkuyorlar nedir anlamadım.abim de sürekli oğlumla ilgileniyorlar iyi oluyor deyip duruyor bize,yani garip olduğunu biliyor ama hani benim de işime geliyor demeye getiriyor.biz hiç bir şey demeden diyor bunları demem zaten aman aman.herkesten önce abim onlarcı olur neme lazım.tek korkum iyice olayın suyunu çıkartırlarsa da ağzımdan bir laf çıkarsa diye.
bugün dedim ya size,faceden abime "gezdir bakalım baldızları "yazdım diye.sonra kapattım facesi konu uzamasın diye.açınca gördüm o da "ne yapayım bebeğim" yazmış.çaresizliği buradan da seziliyor aslında.
hayır canım periyodik olarak herkes 3 ay kalamıyor tabi.bir kuzen var lisede her okul kapalı olduğunda orada.kışın o gelemiyor diye anneannenin annesi,arada bir kaç haftalığına kardeşler.günü birlik olarak da komşular.sırf onları yatırmak için yaşındaki bebğine genç odası aldı rahat etsinler diye.güya oğluna aldı yaşında bebek genç odasında mı yatar?
Buna cevap verilmiş ama bende çok güldüm gerçekten. Herkes insan olarak saygıyı hakeder. Gelininiz sana sen de ona asgari saygıyı göstermelisiniz.ben bir görümceyim görümce olarak tabiki herşeye hakkım var.muhteşem yüzyılda hürrem olsun mahidevran olsun görümcelerinin eteğini öpmüyorlar mı?aynı ilgiyi beklemek benim hakkım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?