kızlar derdim değil ama sinir olduğum bir durum var.o da abimin karısının huyları.ya bunlar resmen kabile halinde yaşıyorlar.kadın evinde bir an olsun yalnız kalmıyor ya bir kuzeni ya kardeşi illa olacak.kardeşi gelir 10 gün kalır,kuzeni gelir 3 ay kalır.anneannesinin annesi bile geldi kaldı abimlerde 1 ay.şimdi de tatile çıkıyorlarlar yanlarında gelinin kızkardeşi de var.
ya ben evlerinde 1 gün kaldım çekine çekine abimin evinde onlar gençkız eniştelerinin evinde rahat rahat kalıyorlar.annem gidiyor evde bir köşede çekinerek oturuyor.abim de onları beslemekten çok memnun.saftır kendisi biraz.
beni bir yere bırakacaklardı oğluma dondurma alayım dedim."yok olmaz arabaya damlar"diyor gelin hanım.onun kardeşiyle yaşıt yeğenimiz var abimle yediği içtiği ayrı gitmezdi bekarken onu götürsünler tatile hayıır,ne tek giderler ne bizim taraftan biriyle illa bir baldız olacak yanlarında.
abimin öyle aman aman bir geliri yok.kendilerini zor geçindiriyorlar anca.resmen kullanıyorlar abimi ya.
ben bir görümceyim görümce olarak tabiki herşeye hakkım var.muhteşem yüzyılda hürrem olsun mahidevran olsun görümcelerinin eteğini öpmüyorlar mı?aynı ilgiyi beklemek benim hakkım.
''sana katılıyorum ama gülmekten'' diye bi laf var ya o geldi aklıma nedense
hatice sultanın eteği padişahın kız kardeşi olduğu için öpülüyor, görümce olduğu için değil.
ha sizin abiniz de padişahsa orasını bilemicem tabı
iyi de çadır kampına gidiyorlar ya çadırları bile aynıyok benim abimin zaten hiç kız arkadaşı bilem olmadı namusuna çok sahiptir de babaları diyordu benim kızlarım cafe bile bilmez.halbuki kızlar rakı sofralarından bahsediyor.o zaman bizi keklemesinler.benim kızım internet bilmez,benim kızım cafenin önünden geçmemiştir diyordu babası kızını istediğimizde o kadar tutucu adam ama bu konuda anlayışlı olacak peh.
ya çirkinleşmişsiniz ama bu yorumunuzda...cafe internetfalan..ne oluyoruz?internet kötü bişeyse neden burdasınız?
cafe kötü bişey mi Allah aşkına?
töbe Yarabbim cafelerde benim bilmediğim şeyler mi dönüyor?pastanenin sosyetik adı işte!
yok göbeğime baktı yok sarı tişörtümm vardı bilmem ne..
Allah başka dert vermesin size ne diyim...
ayrıca hepımızın yedığı kucuk buyuk her haltı anne babamız bılmıyor cnmyanı arkadaslara katılıyorum bence sen kıskanclıktan pısıkoya bağlamıssın ne dersen de ıstersen bana köpür ama haklıda olsan haksız konuma dusuruyorsun kendını yazdıklarınla hanı varya bı görumcem var dunya tatlısı ama böle benım evımı cekemeyen kardesını kıskanan bı gorumcem olsa tenhada yolardım onu sarı tuylerını
yani yani..sordum bizi de evine kabl ediyor dedi ..e sorun ne o zaman..asıl kendisi kıskanıyor çekemiyor bence...
bazı kadınlar neden böyle yaw
kızlar ben 5 yıllık evliyim.k.validem habire köylerine,akrabalarına,kızı var başka şehirde tek yaşıyor onun yanına,düğün olur cenaze olur haberimiz olmaz sonuçta onlar benimde akrabam artık ve eşimin de akrabası ama söylemez.bir kere de yarım ağız bile olsa sen de gelmek ister misin demiyor.6 yıldır içlerindeyim daha köylerini görmedim ya bizim gelinimiz 2 yıllık 10 defa geldi köyümüze hem de arkadaşlarıyla.gün falan yapar ama hiç haber vermez ben de gelmek isteyeceğim diye.kendi sürekli gezen ama gezmiyor izlenimi veren,bana da çaktırmadan gezmememi tavsiye eden birisi.şükür ailem yanımda da onlara gidiyorum,onlarla geziyorum vs..
bizim ki aynı çeşittenmiş canım.ben onların köyüne daha hiç gitmedim ama bana geçen diyor ki "beni köyünüze götür de ot toplayalım".kendisini ben daha önce götürdüm zaten onukine gitmekten ayağım mı arşınlandı da ona da haber vereceğim?son zamanlarda kendisine de gidesim kalmadı zaten hiç.nedir bu beni yalnızlaştırma merakı anlamadım.
ya çevremdeki evli kadınlara bakıyorum hep kadın arkadaşları var.fıkır fıkır kahkalar atarak geziyorlar.ben de eğlenceli biriyim ama kendim gibisini bulamıyorum.napayım ben ya?
ailece görüştüğümüz insanlar var.ama benim istediğim öyle değil.şamata yapabileceğim yeri gelip dertleşeceğimiz,gezeceğimiz biri olsun.iyi niyetinden de emin olayım yeter bana.ama bunlar bile fazla herhalde.ayda 1-2 görüştüğüm kız arkadaşlarım da var ama ben şöyle yakınımda olsun istiyorum.güç bela gidip bir yerlerde buluşmak değil.
bu arada çalışmıyorum,hobi kurslarına gidiyorum.
konuşmayan arkadaşım benim sırrımı arayan bir tip de değil.ayrıca bir sırrım da yok ne bulacak da ne kafama kakacak.öyle bir sorun yok yani.ama çok sıkılıyorum yanında yani yalnız olduğumdan da çok sıkılıyorum.
benim abim gezmekten nefret ederdi.evden dışarı çıkmazdı hatta oturan boğa diye dalga geçerdik.üstelik 36 yaşında.adam bir evlendi fellik fellik gezer oldu sırf karısı gezmeyi seviyor diye karısına yok diyemiyor.valla bazı kadınlar bunu nasıl başarıyor adam bambaşka farklı bir insan oldu evlenince ya.kayananasına yemeklere gitmeler,milleti davetler,köyü hiç sevmezdi haftasonları köye turlar,piknikler,şehirlerarası geziler,hatta müze kartı bile çıkarttılar.
ben de kardeşlerimin birinden nefret ediyorum.önceleri küstüm,aynı o sendeki ağırlık vardı bende de.çünkü millet kötü niyetli olarak hep soruyordu barıştınız mı diye .mahsus incitmek için.yeri geldi eşim yeri geldi eşimin anneannesi bile laf soktu.onları geçtim kendi abim gırgır konusu yaptı.annem babam barış barış başımın etini yedi.
ben de barıştım.asla affetmedim cehennemde cayır cayır yansın.ama barışınca rahatladım çünkü herkesin sesi kesildi.2 ayda bir falan karşı karşıya geliyoruz az bir konuşmayla geçiştiriyoruz.annem samimi olmamıızı istiyor, çok komikmillet gibi olabilir miyiz biz artık bu kadar temelsizlikle.
ben bir görümceyim görümce olarak tabiki herşeye hakkım var.muhteşem yüzyılda hürrem olsun mahidevran olsun görümcelerinin eteğini öpmüyorlar mı?aynı ilgiyi beklemek benim hakkım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?