kabile halinde yaşayan gelin

erkekler kulübünde,erkekler derdim var a nasıl konular açarlardı çok merak ediyorum

Ben söyliyim;

1-Eşim bana karşı çok ilgisiz
2-Eşim annemi ve kardeşimi kıskanıyor
3-Maaşım yatmıyor, karımdan fırça yiyorum
4-Eşime para yetiştiremiyorum
5-Kira, faturalar, çocukların giderleri, Allah'ım çıldırmak üzereyim..
6-Spermlerim mi kalitesiz?
7-Eşimi dövdüm, pişmanım..
8-Eşim isteklerime cevap vermiyor, ne yapmalıyım?


Bunlar konu olarak açılmazsa, bende daha hiç bir şey bilmiyorum
 


harika
 
erkekler kulübünde,erkekler derdim var a nasıl konular açarlardı çok merak ediyorum

Vajinismus muyum?=İktidarsız mıyım?

Soru: Aylardır eşimle ilişkiye girmek konusunda isteksizim hacılar, napsak netsek? Bir el atın da çözelim şu işi? Bıktım viagra şişelerini devirmekten.

Olası çözüm(!) önerileri:

-La oğlum erkek adam iktidarsız olur mu be? Ne işin var senin Erkekler kulübünde, git öl öl.
-Boşver hacı, çevreye çaktırmasan kafi. Kadınlar bizim gibi değil, yokluğunu hissetmezler.
-Oğlum, hiç mi tık yok la? tüh tüh, yazık.
 


haklısınız sizin durumunuzda anormal ben anlamam bi insanın evinde 2 ay kalmayı tatil köyümü orası yaa zorunluluk dışında kalınması gereksiz yeni evli bir çiftin evinde öpersin sarılırsın git otelde yat hep bunlar boş durmaktan sıkılıyor geliyor birine sarıyor :)
 

bayıldım
 

Olsa da sana denk gelmez, Allahın bahtsız bedevisi
 

 
bende gıcık oluyorum valla...
kendıne gelınce sülalelerını çagırırlar,,erkek tarafına gelınce bır kayınvalıde bıle çok görülür..
tabıkı herkes böyle değil...
bu sadece vicdan meselesı , başka bir şey değil!.
 
valla yorumlar çok orjinal olmuş ya
gerçekten var öyleleri gelip gitmek bilmeyen
nasıl rahat edrler anlamadım hiç
 
Kendi görümcemi hatırlattı bana bu durum. Benden bir yıl önce önce evlendi görümcem, Antalya'ya gönderdik, aradan 1 ay geçti geçmedi kayınvalidem kardeşlerini eşlerini çoluk çocuk tümünü toplayıp kızının evine gitti. Bana da çok ısrar etti ama istemedim klan halinde gitmeyi. (Eşimle o dönem nişanlıydık onu da göndermedim.) Daha sonra bunu 1-2 kere daha tekrarladılar. O dönem ödüm kopmuştu biz evlenince ne olacak diye
 
Son düzenleme:

hahaha DD cok iyi
 

herkes hayatından memnunsa sizene,ayrıca yukarıdaki sözünüzü hiç beğenmedim,18 yaşında bir kızı enişteyle bilmemnereye yolluyor,namustan dem vuruyor demişsin baba için.demek güveniyor damadınada kızınada,bir sakınca görmüyor ama siz hemen 18 lik kızı namussuz yaptınız..çok ayıp
 
peki size karşı davranışları nasıl?

abinize hayret etttim doğrusu nasıl bu kadar müsamahakar..akşama kadar çalışıp bir de ayağını uzatıp dinlenemeyecek...

kızlar yeni bakıyorum konuya,teşekkürler ilginize.bize karşı nasıl söyleyeyim?şimdi beni de davet ediyorlar Allah var yani gelin hanım onlar gelmesinci değil,hürmetini de yapıyor yalan söyleyemem.ama böyle psikolojisi bozuk mudur nedir?bir çok iyi davranıyor,bazen de böyle fesat fesat bakışlar hava atma çalışmaları,hele abim bana iltifat ederse çok çıldırıyor yani tam anlamıyla gıcığa bağlıyor.son görüşmemizde öyleydi mesela,iyice göbeği falan çıkmış,suratı falan çok bozulmuş,ben de süslenmiştim falanhani bazen elektriğin de güzel olur farklı görnürsün ya öyle bir gündü,bir de spor yapıyorum göbek falan da gitti.sarı bir tişört giymiştim hani iddialı bir renk ya bu arabanın kapısını açar açmaz göbeğime bakıyor ya arkadaşım önce bir yüzüme bak.30 sn.falan baktı göbeğime sonra orada koptu bu artık binbir gıcıklık.iyi olduğu zamanlarda görüşeyim sık sık diyorum ,sonra böyle cinsleşince aman bir şey derim abimle kötü olurum mesafeli kalayım arkadaşlarla takılayım daha iyi diyorum.

sonuçta o insanlar düşünceli olup insan gibi belli ölçülerde gelip kalsalar neyse hiç dinlenemiyor abim,işi de yorucu nasıl dayanıyor bilmiyorum bir de o kadar ağır kanlıydı ki bunlarla evlenince yarış atına döndü,bir de özel şöförleri tabi.

mesela kışın gelinin kardeşini gardan alacak diye kara saplanmıştı da 3 saat sonra kurtarıldı.
 

18lik kızın ablası ve enişteyle tatile gitmesine garip gözle bakmanız cok garip geldi bana ne yalan söyleyeyim. bunun ne alakası var canım namusla falan :)
 

Gorumce ve kayinvalidelerin affina siginarak:

Belki de bunun nedeni kizin ailesinden gelenlerin evdeki islere surekli yardim etmesi kendi evi gibi cekip cevirmeye calismasi, erkegin ailesinin de misafircilik oynar gibi oturup surkli hizmet beklemesi olabilir mi...?

Yani ben kayinvalidemi de esimin ablasini da coook severim ama sagolsunlar bi isin ucundan tutmazlar gocunmam yaparim elbette yemeklerini hazirlar kaldirir caylarini demler cerezlerini onlerine goturur meyvelerini dahi soyar koyarim onlerine ama gelinlerinki de can degil mi? Benim annem geldiginde ise oturmaz is yaptirmaz bana nerdeyse utumu yapar yemek yapar hic kendini dusundurmez..

Biraz objektif olmak lazim diye dusunuyorum. Benim sulalem gelse gikim cikmadan agirlarim (ne kadar da gicik gelse size:) cunku kendilerini dusundurttmezler her isime kosarlar yardim ederler maddi manevi is guc her konuda.. Ama erkek ailesi hizmet bekliyor hep.. Egri oturalim dogru konusalim.

Dedigim gibi kayinvalidemle de esimin ablasiyla da cok iyi iliskimiz var sukur ama hicbir zaman benim ailem gibi olmaz, ki esim de benim ailemin yaninda daha rahattir ve mutludur kendi de der bunu. Tatil oldu mu gidelim der kendisi ben bisey demeden... Hamileligimin ilk aylarinda sagolsunlar geldiler kaldilar bi hafta tek is yapmadilar bir teklif ettilerse on oturdular, hamile halimle temizlik yaparken ablam ayaklarini kaldirdi pc kucaginda fv oynarken kalkip da bi isin ucundan tutayim demedi, yatakodasi tk gelicekti birsuru is vardi baza yerlestirme esya tasima etme sagolsunlar yatakodasi gelmeden gittiler yardim etmemek icin :) canlari sagolsun. Yani evlerinde bekleyeni yokedeni yok, gezmeye giderken hizmet edilirken iyi ama ise gelince erkek aileleri hic yardimci degil.
Doganin kanunu bu sanirim, kiz ailesi her zaman daha sicak daha yardimci ve daha samimi oluyor. Ben bunu boyle kabul ettim. Doguma az kaldi mesela daha bi igne almadilar ki olup bitiyordu kayinvalidem basta, benim annemse neler aldi kizimiza, ki haftaya gelecek bebek odasini da hediye annem alacak.. Esimi el ustunde tutarlar, ne zaman gidecek olsak babam esim baligi cok seviyor diye ozel balik getirttirir, hep oglum canimdir annem babam.. Neyse..uzun lafin kisasi erkek ailesi misafir oluyor, kiz ailesi ise abla kardes ana baba. Iiki kizim olucak, bi kizin olunca iki evladin oluyormus annem oyle der :))) sukur mutlu mesut yasiyoruz, onemli olan kabullenmek ve gocunmamak fazla..
 
18lik kızın ablası ve enişteyle tatile gitmesine garip gözle bakmanız cok garip geldi bana ne yalan söyleyeyim. bunun ne alakası var canım namusla falan :)

iyi de çadır kampına gidiyorlar ya çadırları bile aynıyok benim abimin zaten hiç kız arkadaşı bilem olmadı namusuna çok sahiptir de babaları diyordu benim kızlarım cafe bile bilmez.halbuki kızlar rakı sofralarından bahsediyor.o zaman bizi keklemesinler.benim kızım internet bilmez,benim kızım cafenin önünden geçmemiştir diyordu babası kızını istediğimizde o kadar tutucu adam ama bu konuda anlayışlı olacak peh.
 


o hizmet beklemekten değil genel kanı olarak var yaa aman karışmıyımda herşeyime karışıyo demesin diye oturur oğlunu görür seni görür gider haa bişey yapmak istese burda konu açarsın kocamın annesi herşeye karışıyo tabiki ailenin yanında daha rahat ediceksin bundanda doğla bişey yok herkesin kendi annesi kimse kimsenin annesi olamaz herkesin annesi var zaten onda gerçekçi olmak lazım ayrıca ben evime gelen birine hizmet ettirmem kim olursa olsun hatta teyzem gelir girer mutfağa anneme kızarım ilk günden misafirleri çalıştırmaya başlamışsın diye kimse sizin evde size hizmet etmek zorunda değil etmemesi lazım bence misafir çünkü o :)
 
Son düzenleme:

Allah korusun böyle görümceden. herşeyi onun ailesi bunun ailesi diye hesaplayarak mı yapacak gelin...
sinirleriniz niye bozuluyo bu gelin sizin gelin mi
 
her iki tarafa da adil olunsa
hiç bir sorun kalmaz aslında..

yıne herseyı en çok yapan biz kadınlarız..


doğamızda var..
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…