herkese bıtkısel bır çare.....
SİNAMEKİ çayıııııııııııııı
suyu kaynatınıyıce..sonra altını kapatın bır ıkı tutam sınameki çayı yaprağı koyun bıraz bekleyın demlensin..için....ishal bile yapıyo karnınız agıracak ama....
olmadı sabahları sıcak bal şerbetı bırde hergun laksatıf ıcerıklı şurup alabılırsınız..lavman sureklı yapıldıgında tembellık yapar dıkkat edın..kesinlikle kola,kahve, bitter çikolata,pirinç,şeftali,muz..vs ..gibi yiyeceklerden uzak durun...herkese acil şifalar....
arkadaşlar,bazı uzmanlar,sinamekiyi çay olarak değil de nane gibi yemeklerin üzerine serperek yenilmesini tavsiye ediyorlar.Ama yukarda anlattığım şeyleri uygularsanız,sinamekiye gerek bile kalmaz.
ya ben kabızlık için
sürekli laksatif kullanıom bu zararlımıdır sizce hemde kafama göre takılıom
slm ben 15 yıla yakındır senameki yardımıyla tuvalete çıkıyorum.geçen ay kolonoskopiye girdim dr.bana müshili kesmessem beni öldüreceğini söyledi.okadar tembelleştiriyorki.bırakmakta çok zorlaşıyor.keşke biri bana bunu tavsiye etmeseydi.sizleri uyarmak zorunda hissettim asla ama asla sinamekiden medet ummayın.bnm.ölümüme sebep olacak....
ozaman elma suyu:roflol:ah canım yaa,bunu coğumuz biliyoruz ama sinamekinin o karnı burması yok mu? insanı mahvediyor.
ben bi de hamileyim,bunu bile içemiyorum söktürücü olduğu için.sabah sabah kayısı yemekten içim çıktı.şimdi bile kayısı kompostomu yedim geldim :bbo:
slm ben 15 yıla yakındır senameki yardımıyla tuvalete çıkıyorum.geçen ay kolonoskopiye girdim dr.bana müshili kesmessem beni öldüreceğini söyledi.okadar tembelleştiriyorki.bırakmakta çok zorlaşıyor.keşke biri bana bunu tavsiye etmeseydi.sizleri uyarmak zorunda hissettim asla ama asla sinamekiden medet ummayın.bnm.ölümüme sebep olacak....
sürekli müshil olmak zaten ıyı değil ama ben arada ıctım zaten sureklı kabız olanlar bence doktora gıtmelı fazla ıshalden anal bolgede tahrış fissurde oluşabiliyor.peki size bir sorum olcak kolonoskopi zor bir olaymı söylendiği kadar?benimde girmem gerek ama korkuyorum...
sidoş cum herşeyin bir çaresi vardır ve biz de bunu bulmak için dertleşiyoruz. hemen karamsarlığa kapılma. ben de sinameki kullanıyorum arada bir.(en son dün gece 2 bardak içtim). insan mecbur kalmasa o kötü kokulu bitkiyi içer mi?
dr. un bunları söylemiş peki şifa olarak birşey önerebildi mi? ben kolonoskopi yaptırdığımda bana yurtdışından gelen bir ilaç almamı söylemişti.2 ay kadar kullandım. bittiğinde yine eski halinedönüyorsun. zaten düzene sokana kadar da 1 hafta geçiyor ve arada işe yaramadığı da oluyor. sana ne önerdi peki?
herkese bıtkısel bır çare.....
SİNAMEKİ çayıııııııııııııı
suyu kaynatınıyıce..sonra altını kapatın bır ıkı tutam sınameki çayı yaprağı koyun bıraz bekleyın demlensin..için....ishal bile yapıyo karnınız agıracak ama....
olmadı sabahları sıcak bal şerbetı bırde hergun laksatıf ıcerıklı şurup alabılırsınız..lavman sureklı yapıldıgında tembellık yapar dıkkat edın..kesinlikle kola,kahve, bitter çikolata,pirinç,şeftali,muz..vs ..gibi yiyeceklerden uzak durun...herkese acil şifalar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?