- 10 Nisan 2012
- 93
- 27
- 288
Ya yesil cay su hepsini icerim ben gunde 3 fincan yesil cay 3 litre su sabahlari sicak limonlu ve balli su iciorum ama banamisin demiyor valla
bende malesef bu sorunu yasıyorum malesef cıldırıcamm
iyi geceler... evet konuyla ilgili sıkıntı oluyor bazen, çaresi nedir yazarsanız seviniriz.
arkadaşlar kesinlik o form çaylar, içinde sinameki vs. olanlar bağırsak tembelliği sebebi. ağır kabızlık durumunda bi kaç gün için ok, ama unutmayınki geçici çözüm.
bu iş beslenmenize dikkat etmeyle +biraz hareketle çözülür. aksi halde sonu amelyata kadar gider.
doktorların genel tavisyesi, öncelikle en az 2 lt su +hareketli olmak ve lifli gıda. hareketten kasıt 5bin mekik değil, yürüyün günde toplam 15 dakka yürüyün.
besinlerden en önemlilerden biri (ki beni kurtaran bu oldu), "kesinlikle buğday kepeği"; 1 kaşık kepeği yoğurtla karıştırın ve yiyin.
buğday kepeği bağırsakda çözülen en çok lifli besinlerden biridir. çoğu markette 4-5 tl civarında bulabilirsiniz. yaklaşık iki ay idare ettirir. hemde 1 kaşığı ciddi anlamda tok tutuyor.
not:evinde eski tarz tuvaleti olanlar (alaturka) bence onu kullansın, daha az zorlanırlar.
çeken bilir bu illeti, geçmiş olsun herkese
kızlar hepiniz bir sürü şeyler yazmışsınız ben kalıcı çözüm istiyorum artık sıkıldım yani durumdan.ya ben sadece her gün çıkamıyorum yani afedersinz ama zorlanmam yok :S bu bağırsak tembelliği olabilir mi sizce ? arkadaşlar su ve lifli gıdalar yani beslenme demiş bna kesinlikle katılıyorumm baş düşmanı beslenme sorunnuben senelerdir çekiyodum bu illeti.bir haftayı hatta bazen iki haftayı buluyodu ama bi toz kullandım ilk defa günde iki ğç kere çıktığımı bildim toz sayesinde mkemel bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?