Kabizlik sorunum var

Feride1990

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2013
78
5
98
Ankara
Kizlar merhaba! ben 4 haftadir hamileyi, kabizlik sorunum var, ne yapacami bilmiyorum, ustelik dusuk tehlikeside var, o yuzden ilac kullaniyorum. Aranizda benim gibi sorun yasayaniz oldumu? Birde hic bulantim yok sabahlari rahat kalkiyorum sadece bir az yorgunluk var sizce bu normelmi? simdiden hepinize tessekkurler, yardimci olursaniz cok sevinerim.

düşük tehliken dışında herşey normal hiç meraklanma.benimd ehiç bulantım olmamıştı, ama ilerleyen zamanlarda miğdem felaket ağrımıştı. kabızlık genelde her hamile olur, folik asit içiyorsan muhtemelen onunda etkisi vardır, ben vitamin hapı olarak multi tabs ı kullandım. işe yaradı, doktoruna söyle özellikle kabızlık şikayetini,çünkü bazıları normaldir deyip bol su iç deyip geçiştiriyor, bu bahsettiğim zaten özellikle hamileler için olan bir vitamin hapı devlet karşılamıyor fiyatı 25, 30 arasıydı sanırım çünkü ben 2010 da kullanmıştım belki artmıştır,

kayısı,mısır,erik çok güzel bağırsak söküyor canım bende de kabızlık çok oluyordu bunlar iyi geliyor bide tahıllı kepekli ekmek falan ye.

demir ilacı kullanıyorsan en büyük sebebi bu
bol su yürüyüş ile çözeblirsin ben öyle çözüm buldum

aynı sorun bende de var malesef troid ilacı kullanıyorum ve dozu sürekli değiştiği için o da etkiliyo tabi.ama canım sana tavsiyem sabahları aç karnına bir bardak ılık su iç hergün düzenli içer ve gün içinde meyve yersen çok faydasını görürsün inş.benim denemediğim şey kalmadı tek işe yarayan bu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…