Ispanak yedirin. Kesin çözüm.. tecrübeyle sabitArkadaşlar lütfen yardım! 1 buçuk yaşında kızım var çok fena kabız. Kackere doktora da götürdük ama naifle.tecrubelı annelerden yardım beklıyorum
Eğer içince farketmezse sütüne zeytinyağı koyun bir çay kaşığı. Günde uç kere icse üç çay kaşığı yapar. Bir arkadaşın çocuğu böyle düzeldi. Yemeklerini de zeytinyağı ile yapın. Muz, patates, pirinç, elma vermeyin tam duzelene kadar. Çok zorlarsa duphalac daha da yapamaz çok çaresiz kalırsanız sokol likit verin. Bunlar bebekler için de kullanılabiliyor. Ancak öncelikle diyetle çözüm bulmaya çalışın. Günlük bir, iki kayısı da yesin muhakkak. İnşallah yemek secmiyordur o daha çok zorlar. Tabi en onemlisi çok su içmesi.Ha bırde sut ıcıyor acaba onun etkısıde olabılırmı sızce?
Merhaba gecmis olsun kuzuya aynisj benimde basima geldi simdi yapicaklarimi iyi dinle bende duzelttim cok sukurArkadaşlar lütfen yardım! 1 buçuk yaşında kızım var çok fena kabız. Kackere doktora da götürdük ama naifle.tecrubelı annelerden yardım beklıyorum
Kahvaltisina corbasina herseyine zeytinyagi ekleyin sonradan. Kuru kayisiyi aksamdan islatin kumu pisligi dokulsun. Sabah cok az miktar suyla kaynatin blenderdan gecirin marmelat gibi yedirin sekersiz olacak ama. Aktivia nin probiyotik minik yogurdu var onunla yogurt mayalayin bagirsak calistirici. Kakasini yapamadiginda kulak cubugunu zeytinyagina batirip hafifce poposunun kenarlarina surerek fazla iceriye sokmadan yapmasina yardimci olabilirsinizArkadaşlar lütfen yardım! 1 buçuk yaşında kızım var çok fena kabız. Kackere doktora da götürdük ama naifle.tecrubelı annelerden yardım beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?