Kabızlıkkkk

Cezosshaaa

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2020
534
356
33
41
Önceden de hafif seyreden bir kabızlık sorunum vardı üniversiteden beri. Tüp bebek ilaçlarına başladığımdan beri çok arttı. Beslenme ve yürüşüme dikkat etmeme rağmen 5 gün gidemiyorum. Gebelikte önerisi olan var mı??

Tüp bebek ile hamileyim sıkıntı olmasın diye bana hemşirem duphaloc şurup verdi doğru yazdım inşallah adını ama öyle okunuyor çok etkili gerçekten ama yinede doktoruna danışmalısın kuzu m

Ben de tüpbebek ile hamileyim uygulamadan önce bana da doktorum dupholac yazmıştı danışın kilonuza göre dozu ayarlıyor (ben bi kere yanlışlıkla yüksek doz aldım çok kötü oldum ishalin yanısıra sabaha kadar çıkardım o yüzden doktorla konuşup alın)

Çok teşekkürler size günde kaç kez kaç ölçek yazmıştı. Daha önce kullandım tadını da sevmiyorum ama mecbur artık

Bugün 2 lavmanla wcye gidebildim. Çok ıkınmaktan bebeğe birşey olmaz dimi

Bugün 2 lavmanla wcye gidebildim. Çok ıkınmaktan bebeğe birşey olmaz dimi
İkinmamaya çalış canim benim sıkma kendini bildiğim kadarıyla ikinmak iyi bisey değil.bbende gunlerdir kusmaktan bir sey yiyemedigim icin kabız oldum duphalac bir arkds onermisti buradan doktoruma sordum ki daha once vermis bana ztn almisiz ihtiyacm olmadigi için kullanmamisim , ondan kullanmaya basladm. Kendime gore ayarliyorum mesela dün sabah aldim ishal oldum diyr aksam dozunu içmedim bu sabah cikamadim diye tekrar bir doz aldim

Ben de ayni durumdaydim, bana duphalac da etki etmiyordu. Mecbur Magnesie Calcinee icerek cikiyordum. Sezeryandan sonra da devam etti bu durum, cok zor gercekten kabizligi ceken bilir. Kroniklesirse yandim.. galiba sigarayi birakmamin da buyuk etkisi oldu

Aynn bende de dediğin gibi dulcasot duphalac osmolok hiçbiri fayda etmedi (isimleri yanlış yazmış olabilirim) sadece magnezi calsine ise yaramisti 30 haftalık olana kadar neler neler yaşadım artık sezaryen alın kurtulayım diyordum o kadar kötüydü ama sonra magnezi çalsın sayesinde düzene girdi doğumdan sonra da kullandım bir müddet ama yememe içmeme çok özen gösterdim her sabah aç karinla 1 kaşık hakkı zeytinyağı ve komposto (kayisi-erik-armut) içtim çok şükür düzeldi

Birde şu aşırı fayda sağladı burdan bir arkadas atmıştı sagolsun

Eklentiler

• Screenshot_20220713-151212_Chrome.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 377
Çok teşekkür ederim sağolun. Ben her zaman 3 günde bir zor çıkıyorum ama şimdi ilaçlardan dolayı kötü oldum sanırım. Hemaroid ameliyatı olmuştum 15 yıl önce O da tekrarladı

Tüp bebek ile hamileyim sıkıntı olmasın diye bana hemşirem duphaloc şurup verdi doğru yazdım inşallah adını ama öyle okunuyor çok etkili gerçekten ama yinede doktoruna danışmalısın kuzu m
Sordum duphalac yasak dedi 4-5 gün gidemiyorum wcye çok zor bi durum gıdalarla çözemiyorum. Aşırı sıcaktan dolayı yürüyüş te yapamıyorum

Merhaba. Magnezi calsine kaç kaşık ne kadar suya atıyordunuz? Bu sabah hemaroid kanamam oldu. İşteyim zor oturuyorum

Aa cok enteresan benimde sıkıntım büyük günde 3 e cikardi doktorum duphalaci
Druma sordum duphalac kullanma gebelikte dedi. Yendiğime çok dikkat ediyorum Ama önceki gün ilk kez pizza yedim Kızımın ısrarıyla. ondan mahvoldum galiba bugün çıktım kayısı incir. Bidaha aslaaaaa hamurişi yemiycem

Merhabalar. Drum magnesine calcine içebilirsin dedi Ama ölçeği sormayı unuttum 59 kiloyum Size kaç vermişti? Az önce 2 tatlı kaşığını yarım bardak suya katıp içtim midem kalktı uykusuzum hemaroid bi yandan sıkıntı Allahım şifa versin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…