tc kimliği bilmene gerek yok. mezarlık hangi şehirdeyse google'a o şehri ve mezarlığın ismini yaz. belediyelerin mezarlık bilgi sistemleri var. O sisteme girdiğinde ana adı, baba adı vs bilgileri doldur. çıkar karşına.
Mezarlığa gittiğinde oranın bekçisinde bazı kayıtlar oluyor sanırım. Ordan sorsan
Mezarlığa gittiğinde oradaki görevlilerden yardım iste, bilgisayarlara aktarılmamış eski defterleri var, ben babaannemin mezarlığını öyle bulmuştum
Normal sartlarda defin islemi icin belediyeler ruhsat veriyor, ruhsatla beraber mezarlik bilgisi olabilir onlarda.. Belediyenin ilgili birimi ile iletisim kurmayi deneyin bence.
Sürekli ziyaret edilen bir mezar mı?
Başkaları ziyaret ediyor mu yani ?
Ediliyorsa hala vardır. Ama yıllarca ziyaret edilmemiş bir mezarsa yerine başkasını gömüyorlar diye biliyorum.
Sürekli ziyaret edeni yok ama daha bir buçuk sene önce gömüldü yerine başkasını gömemezler kefeni bile çürümemiştir daha
O zaman rahat bulursun canım. Tam nereye başvurmak gerektiğini bilmiyorum ama başvurunca ruhsat numarası mı ne ? o şekilde bulursun.
inşallah.. çok teşekkür ederim ..
maille dönüş yapmazlarsa direk gidicem sanırım ..
Direk belediyeye gitsem olur mu ilgili birimde o belediyenin içinde midir ?
Şey, çok merak ettim , kim bu kişi ? :26:
Valla ben de merak ettim. Eğer belediyenin o tip bir sayfası yoksa mutlaka kayıtlarda vardır. Eğer ilgilenmiyorlar ve gitmen gibi bir şansın varsa 1,5 yıllık mezarmış ve zaten küçük bir kasabaymış. Gidip tek tek mezar taşlarına bakman çok mu zor olur acaba bilmiyorum ki? İnşallah bulursun, Allah kolaylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?