Kabrini nasıl bulurum ? :(

ailesinden , akrabalarından yada arkadaslarından öğrenme imkanınız yok mu? insallah bulursunuz allah yardımcınız olsun. bu arada kim oldugunu bende merak ettim.

Ailesiyle görüşemiyorum malesef..
Tanıdıkları ile görüşüyorum ama onlarda yeni toparlandın gitme görme gibi saçma bir sebeb ileri sürerek numarayı söylemiyorlar
Eski halime geri dönermişim aynı şeyleri tekrar yaşamanın alemi yok görünce yeni kaybetmiş gibi olursun diyorlar
daha bugün konuştum söylesenizde söylemesenizde gidicem bilmediğim bir şehir sadece işimi zorlaştırıcaksınız diye sen bilirsin dediler...

Son düzenleme:
ortak arkadaşınız ortak tanıdığınız filan yok mu acaba ?öğrenebileceğiniz her hangi bi akrabası filan ?kim ki acaba bende çok merak ettim.Allah rahmet eylesin

ortak arkadaşınız ortak tanıdığınız filan yok mu acaba ?öğrenebileceğiniz her hangi bi akrabası filan ?kim ki acaba bende çok merak ettim.Allah rahmet eylesin

Allah razı olsun..
Öğrenebiliceğim tek kişi var oda yeni toparlandığım bahanesi ile söylemedi işte....

mezarlık bilgi sistemleri oluyor genelde. hangi mezarlıksa oranın ismiyle x mezarlık sistemi diye aratsanız?
aktif site bulursanız ( veya facebookta sayfa varsa) rica edersiniz
bu arada merak ettim bende :26:

Mezarlıklar Müdürlüğüne başvurdunuz mu ? En sağlam bilgiyi belediyeden değil oradan alırsınız .

Sevdiceğim vefat etti.....

canimm benimm.. sence gitmesen daha iyi olmazmi? belki bu ziyaret cok iyi gelmez?

hayalinde en azindan biraktigin gibi kalir

tabiki sen bilirsin ama kendimi yerine koydum..sanirim öldügünü kabullenip mezarina gidemezdim..

ama bir yandan belki onun yakininda oldugun hissi huzur verir -..cok zor yaa--

Sevdiceğim vefat etti.....

Allah rahmet eylesin , sana da sabır versin .

Sen mezarlıklar müdürlüğüne telefon aç yarın onlar seni yönlendirecek ve yardımcı olacaktır .

bilmiyorum.. öyüzden istemiyorlar daha yeni topladın gidip görsen dayanamazsın en az altı ayını alır diyorlar
nefesim kesiliyor sanki ben onu çok özledim..
gördüğüm an ne tepki veririm bilmiyorum..
onun tavanı bana taban olmuş oracıkta yatıyor birtanem..

Allah rahmet eylesin , sana da sabır versin .

Sen mezarlıklar müdürlüğüne telefon aç yarın onlar seni yönlendirecek ve yardımcı olacaktır .

Allah razı olsunn yapabilirsem , yarın telefon edeceğim...

Cok üzüldüm gercekten basınız sag olsun ne denir ki bu durumda kelimeler kifayetsiz kalıyor Allah sabır versin ama gitmeniz sizi daha cok uzup yipratabilir diye düşünüyorum.,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…