ailesinden , akrabalarından yada arkadaslarından öğrenme imkanınız yok mu? insallah bulursunuz allah yardımcınız olsun. bu arada kim oldugunu bende merak ettim.
ortak arkadaşınız ortak tanıdığınız filan yok mu acaba ?öğrenebileceğiniz her hangi bi akrabası filan ?kim ki acaba bende çok merak ettim.Allah rahmet eylesinAilesiyle görüşemiyorum malesef..
Tanıdıkları ile görüşüyorum ama onlarda yeni toparlandın gitme görme gibi saçma bir sebeb ileri sürerek numarayı söylemiyorlar
Eski halime geri dönermişim aynı şeyleri tekrar yaşamanın alemi yok görünce yeni kaybetmiş gibi olursun diyorlar
daha bugün konuştum söylesenizde söylemesenizde gidicem bilmediğim bir şehir sadece işimi zorlaştırıcaksınız diye sen bilirsin dediler...
ortak arkadaşınız ortak tanıdığınız filan yok mu acaba ?öğrenebileceğiniz her hangi bi akrabası filan ?kim ki acaba bende çok merak ettim.Allah rahmet eylesin
Çok üzüldüm .
Allah rahmet etsin ..
Allah razı olsun ..
ilk günki gibi sızlıyor acım yanıyor hala canım
Mezarlıklar Müdürlüğüne başvurdunuz mu ? En sağlam bilgiyi belediyeden değil oradan alırsınız .
Kod:
Tahmin EDEBİLİYORUM .
Rabbim sabir versin ne denir ki .
Düşünmesi bile kotu .
Sevdiceğim vefat etti.....
amin canım amin ...
Sevdiceğim vefat etti.....
canimm benimm.. sence gitmesen daha iyi olmazmi? belki bu ziyaret cok iyi gelmez?
hayalinde en azindan biraktigin gibi kalir
tabiki sen bilirsin ama kendimi yerine koydum..sanirim öldügünü kabullenip mezarina gidemezdim..
ama bir yandan belki onun yakininda oldugun hissi huzur verir -..cok zor yaa--
Seni seviyorum Riyma .
Allah rahmet eylesin , sana da sabır versin .
Sen mezarlıklar müdürlüğüne telefon aç yarın onlar seni yönlendirecek ve yardımcı olacaktır .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?