Sevdiceğim vefat etti.....
bilmiyorum.. öyüzden istemiyorlar daha yeni topladın gidip görsen dayanamazsın en az altı ayını alır diyorlar
nefesim kesiliyor sanki ben onu çok özledim..
gördüğüm an ne tepki veririm bilmiyorum..
onun tavanı bana taban olmuş oracıkta yatıyor birtanem..
anlamıştım eski bi gönül yarası olduğunuçok üzüldüm içim cız etti gözlerim doldu allah sabır versin dertleşmek istersen herzaman yazabilirsin özelden
Allah razı olsun iyiki varsınız
Kıyamam ne acı bi söz öyle son cümlen...
Allah sabır versin. Konuşmak dertleşmek istersen bana da yazabilirsin özelden.
Şimdi sana ne kadar gitme etme desek te gitmeden aklın hep kalacak. İnşallah bulursun da toprağına anlatırsın içindekileri...
öğrendinmi canım naptın?
Bir tanıdıkla görüştüm söylemeyi kabul etmedi .
Ama yüzyüze görüşmeyi kabul etti sanırım yüzyüze ikna edebilirim gidebilirsem perşembe günü önce oraya gidicem
bu şekil ikna edebilirim sanırım ...
belediyeye gönderdiğim mesaja ise cevap gelmedi
allah yardımcın olsun neden bilmediğini nasıl olduğunu bu olayın merak ediyrum ama yaranı deşmek istemiyorum sen dertleşmek istersen her zaman yazabilirsin seve seve dinlerim canım
Basiniz sag olsun oncelikle
merak ettigim birsey var
eger ozel degilse,cenazesine neden katilmadiniz?
O benim canım herşeyimdi.İlk defa sevmiştim birini .Hemde öyle bir sevgiydiki heyecandan titrerken uzun bir süre bana siz diye hitap etti sevgi saygı aradığım insan oydu..
Hiç incitmedi mesela beni ne zaman bir kusurum olsa özür dilediğimde neyden bahsettiğini hatırlamıyorum derdi.
Çok yumuşak sevgi dolu ve şefkatliydi.Hiç kıyamazdı.
Ben hep güçlüydüm onla ayaktaydım ben ozaman vardım !
bazen birşey kaybedersiniz o birşey herşeydir hiçbirşeyiniz kalmaz,
ve bazen birini kaybedersiniz o biri herkestir hiçkimseniz kalmaz.
O gitti ben yetim kaldım kimsesiz hiçbirşeysiz kaldım.
Ne kimse benim için birşey ifade ediyor nede ben biri için birşey ifade ediyorum manalarım kimsesiz kaldı o gidince.
hep hayat devam ediyor dedilerde etmedi.. etmedi işte..
nefes alıp veriyorum öylesine..
yanına geliyorum demişti en son..
bekledim bekledim kimse gelmedi.
Ulaşamadım uzun bir süre eğitii var işi var korkma birşeyi yok dediler
önceden de ulaşamadığğım zamanlar olurdu hiç şüphelenmedim öyüzden..
günler geçti ben ondan bir haber hergün ağlıyorum..
Sonra onu rüyamda gördüm nekadar ağladığını görüyorum ama artık yanına gelemiyorum dedi.
Uyandım bu nebiçim rüya dedim. Ne demek yanına gelemiyorum..
Sonra ablam geldi yanıma herkes çıktı evden
oturdu.. Bir sürü şey anlattı üniversiteye başlayacaksın hayat şöyle olacak böyle olacak başta anlayamadım niye bana bunları söylediğini.
Sonra B bir kaza geçirdi komada dedi..
Yine korkmadım iyileşir o birşeyi yoktur dedim ama ablam gözlerime bakmıyordur hiç hatta tuhaftı son günlerde nezaman ondan bahsetsem gözlerini kaçırıyor konuyu kapatıyordu !
Öldümü abla dedim cevap vermedi tekrar sordum öldü dedi....
Herşey bitmişti yani birdaha ne görebilecektim ne sesini duyabilicektim ondan asla haber alamayacaktım.
Tek kelimeyle bitti herşey ''öldü ''..
Tüm hayaller çöpe..
Ne o nede ben daldan dala konan insanlar değildikki ilk defa sevmiştik.
ilk defa hayallemiştik biriyle sıcak bir yuvaya sahib olmayı..
Meğer bana nasıl söyleceklerini düşünmüşler ben söylemem sn söyle o söylesin bu söylesin derken ablamı aramışlar..
ihale ablama kalmış..
kaza geçirmişti yüzünde birşey olmasada gögüs kafesi çökmüş tamamen öyle görmemi istememişler gömüldüğünden haberim bile olmadı öyüzden.
Öğrendiğimde inanamadım..
ayağa kalkıp tekrar düştüğümü hüngür hüngür ağladığımı anımsıyorum kaç kere ayıldım kaç kere bayıldım bilmiyorum.
kaza sonrası tozlu ayakkabılarını gördüğümde çığlık çığlığa kaldığımı anımsıyorum.
Kaç gece gözüme uyku girmedi bir haftada eridim yemin ederim gözlerimin altı artık mor bile değil simsiyahtı....
ben böyle tepki verince yalnız gidemezsin dediler kimsede müsait olmadı ..
sonra okulda başarısız oldum haliyle..
ağlaya ağlaya üniv. kaydımı yaptırdım ben zorla gönderilmiş gibi.
bir önemi yokki o gitti...
Ailesi benimle görüşmek istemedi onu görmeye hazır değiliz oda kendi hayatına baksın bu olaydan sonra görüşürsek toparlanamayız böylesi herkes için daha hayırlı deyip tası tarağı toplayıp yurt dışına çıktılar..
ama ben onlarında kızlarıydım hani...
ihtiyacım vardı onlara..
öyle böyle bir buçuk sene nasıl yaşadım bilmiyorum herşey ilk günkü tazelğinde ismi geçtimi saniyesinde gözlerim yaşarıyor..
kavuşmayı bekliyorum artık sadece öllümünden önce bir ayrılık vardı bizi bekleyen ama artık sadece kavuşmak var..
ve ölmekse vuslatın bu bedeli ölürüm kavuşayım yeterki...
bazen aniden kokusu dağılıyor bütün odaya biliyorum o geliyor yanıma..
ağlarken biri saçlarımı okşuyor sanki hissediyorum..
ben onu çok çok özlüyorum....
Riyma, gözyaşları içinde okudum inan
Allah'tan sana sabır, ona da rahmet diliyorum.
Umarım iyi olursun
Ay canim yaa, senin yerine koydum da kendimi com kotu oldum, Allah sabir versin. Insallah bulursun, basinda duani edersin, orasi cok maneviyat dolu hayat akisini hile degistirebilir bu ziyaret.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?