- 9 Ekim 2020
- 816
- 1.080
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
İlla biriyle flört etmek zorunda mısınız?2 yıldır forumdan tnıştığım ve uzun süredir discorddan konuştuğum biri var normalde arkadaştık ama son 3 aydır aramız çok tuhaf.
en sonunda birbirimize numalarımızı verdik ve baya flört etmeye başladık.
sorun şu ki ben bu çocuğu gram çekici bulmuyorum kendisi online pc desteğinde .aşıyor ve ön lisans mezunu
dgs ile ceng e geçmeye çalışyor
cidden bana trip atıyor pragagraflar yazıp bir şans istiyor ama içimde 1 tane kelebek yok ona karşı
ne yapayım sizce hanmlar?
hala ona aşığım vallahiHentaiciden iyidir. Hani dişini fırçalamayan ve yerinden kalkmayan? Yani şu bile kelebekler uçuşturduysa bunun da az biraz şansı olmalı diye düşünüyorum. Niye haksızlık ediyorsunuz adama? Uçturun o kelebekleri!
Tuvalet fırçası fetişi hmmhala ona aşığım vallahi
ağzı tuvalet fırçası gibi olsa da öpşüştüm ve çok da zevk aldım
Müsaadenizle kızlar.hala ona aşığım vallahi
ağzı tuvalet fırçası gibi olsa da öpşüştüm ve çok da zevk aldım
gizemli gösterdi kendiniMüsaadenizle kızlar.
Neyine aşıksınız ya hu neyine?
Dişlerinin arasında birikip yeterince çoğaldıgında kendiliğinden oynayıp çıkan tartarlarına. Lezzetli oluyorsa demek.Müsaadenizle kızlar.
Neyine aşıksınız ya hu neyine?
Yav ne gizemi? Adam akşama kadar p*rno izliyormuş. Koltuktan kalkmayan adamın ne gizemi olacak?gizemli gösterdi kendini
Güneş görmeyen gtü gizemli bence.Yav ne gizemi? Adam akşama kadar p*rno izliyormuş. Koltuktan kalkmayan adamın ne gizemi olacak?
gizemli gösterdi kendini
Çok zevk almış bir de.Dişlerinin arasında birikip yeterince çoğaldıgında kendiliğinden oynayıp çıkan tartarlarına. Lezzetli oluyorsa demek.
Temiz ağız zevkli değil işte. O tartarlar ağzına gelmeliÇok zevk almış bir de.Bir de temiz ağız öpse neler olacak, kim bilir.
Ekşi'de akşama kadar birilerine sallamak, forumlarda pm'den millete yürümek vs. gizemden kabul edilirse, belki.Güneş görmeyen gtü gizemli bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?